zacat? alebo radsej nie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

zacat? alebo radsej nie?

Príspevok od používateľa midnight_man »

Zdravim,,,chalani/dievcata,,,ty ktory ma tu uz poznaju asi vedia o co ide,,ale potrebujem maly help,,,radu,,,pohlad inej neovplyvnenej strany,,taky triezvy realny,,,neviem ci niekdo bude mat naladu citat toto,,ale ak by sa niekdo nasiel nahodou ,,nechal som tu uz 2 temy prva je "sklamanie lasky alebo ziadny happy end" a druha "uplny koniec uz nevladzem" je tam vsetko napisane,,uplne vsetko,,ak sa to chce niekomu citat,,bude rad,,a teraz doplnam k tomu vsetkemu jednu otazku,,v celku ide o to milujem jednu babu strasne,,neviem na nu zabudnut,uz je to polroka,,boli sme spolu uz neisme,,ma chalana,,ale ja ju stale mam moc rad,,(zevraj maju pekny vztah) :? ale ja na nu neviem zabudnut,,,proste mi stale chyba,,,milujem ju stale,,a teraz som sa dozvedel ze jej kamaratka,,,aj moja samozrejme,,zacnem takto,,,boli sme na zabave,,videl som ze ta kamaratka je smutna,,,a nemala naladu,,ani pri tanci,,,tak som ju zobral tancovat,,a proste som sa snazil o to aby mala usmev na tvari,,lebo bola smutna(myslel som ze koli tomu ze sa rozysla s chalanom),,a tak sa mi to podarilo,,,,zrazu bola stastna,,tak som bol rad,,,bola tam aj ta osobka ktoreu mam strasne moc,rad,,,bolo to nieco uzasne aj ked viem ze ma vztahmmale aj tak,,tanec s nou ,,daco nenormalne..pekne :wink: i ked ku koncu to ,,,bolo totalne nanic,ale to je nepodstatne,,,podstatne je to ze na druhy den som sa dozvedel ze tra jej kamaratka nebola smutna s toho jej rozchodu ale s citov ku mne,,, :shock: potom mi zacala moja laska pisat,,ze by som mal na nu zabudnut,,a ze by som mal vyuzit sancu ktoru mi zivot dava,,,chcela odomna aby som na nu zabudol a tak,,proste som ju nepoznaval ked mi pisala..ale neverim ze by sama checla aby som na nu zabudol..a tak,,len chce aby som bol stastny...otazka je: mam skusit "vztah" s tou kamoskou? jasne je ze kazdy povie ze ano,,ze zabudnemma tak,,ale 1.neviem si predstavit ze zabudnem,,lebo teraz je to take silne ze to sa proste neda 2. V tom vztahu by bolo stale to ze milujem inu,,ze milujem jej kamaratku,,nechcem jej ublizit,,a nechcem aby koli tomu trpela,,sam som to prezil,,,nechem jej nieco take spravit 3.neviem ako dlho by to vydrzalo,,,a nechem riskovat niekoho stastie,,a lasku,,tak toto asi vsetko,,ak by boli dake otazky,,rad doplnim.... fakt dik za radu,,a pochopenia.. :wink:
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

aby to nedopadlo tak, že časom zabudneš na svoju terajšiu lásku (zabudnúť v zmysle prestať ju milovať, nie zabudnúť na ňu ako osobu) a zistíš, že túto novú spoločnú kamarátku máš radšej a budeš si opäť trieskať hlavu o múr, že si ju teraz odmietol a písať sem do fóra o tom aký si bol opäť raz blbec.

Byť tebou, tak vážne pouvažujem nad tým, či táto tvoja platonická láska naozaj stojí za toľké trápenie. IMHO nie!
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

presne tak ako napisal pinco ...
mal by si skusit vztah s touto kamaratkou kedze ta ta odmieta to znamena ze nieste pre seba uplne idealny aspon ona si to mysli a tak vyuzi sancu mozno je prave toto ta prava laska na ktoru tak cakas len si to nepripustas ... mozno sa ti neskor otvoria oci a budes lutovat ...
moja rada chop sa sance ak to nevyjde co uz stava sa ale aspon nebudes lutovat ze si to neskusil.
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

ako na tej pincovej rade nieco je, ale ja si zas myslim, ze nema zmysel zacinat vztah s niekym koho nemas rad, resp. ak milujes niekoho ineho.

No tvoj problem je "odmilovat" sa. Malo by ti byt jasne, ze ked ma normalny vztah a povedala ti, ze ta nemiluje, ze to nema buducnost. Neudrziavaj si svoje city umelo. Nemozes stale striehnut, co, kedy, s kym a kde sa s nou nieco deje a podobne. Skus si vyrazit niekde kde nieje a trocha si "rozsirit" obzory....A mozno sa ti za chvilu zapaci aj ta jej kamaratka :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Midnajt, poviem Ti ako to bolo...

Tvoja bývala priateľka Lúšťa poznala a chodila s niekým teraz si nepamätám ako dlho ale pokiaľ viem tak aspoň rok a pol, to nie je až také podstatné, chodila s ním a ľúbila ho, on spravil niekoľko chýb a ona to už nevydržala pretože jej to ubližovalo a tak sa s ním rozišla, potom stretla teba, a ty si bol iný ako on, mal si niečo iné, bol si starostlivý, pozorný, ľúbil si ju, ale to nestačí, ona si potom uvedomila, že stále ľúbi jeho a nie Teba, aj napriek tomu, že on spravil chyby a ublížil jej, a keďže ho stále ľúbila, nechcela ho stratiť, uvedomila si, že to nie je o chybách, ani o rozume, ani o logike, ale o citoch, a že to nie je o tom, že keď príde problém, idem k "lepšiemu" ale treba sa pokúsiť ho prekonať, vyriešiť, zmeniť sa.

Ty si však už bol beznádejne zaľúbený, ale ver mi, už nemôžeš ľúbiť človeka, ktorý Ťa má rád, ale nikdy Ťa neľúbil, nikdy netúžil, a netúži nazrieť hlbšie do tvojej duše, tvojho srdca, nikdy Ťa skutočne nezbožňoval a asi ani nespoznal kto si, a ak aj spoznal, tak sa rozhodol pre iného človeka.

Naopak tu prichádza niekto iný, druhý človek, druhé dievča, ktoré o toto všetko má záujem a chce to, chce Ťa spoznať. Nehovorím, že Ťa miluje, to nie, ale pravdepodobne je asi zaľúbená, ináč by sa asi netrápila, ja len dúfam, že tvoja bývala tomu nepomohla, a že naozaj sa trápila kvôli tebe a nie kvôli bývalému, lebo to by dopadlo rovnako. Ale ak je to naozaj tak...

Tak by si mal dať šancu niekomu, kto má záujem Ťa spoznať a nazrieť do Teba, a netrápiť sa už nad niečím, čo nebolo skutočné. Musíš pochopiť, že ak Lúšťu ľúbiš ako tvrdíš, tak chceš aby bola šťastná, a ak chceš aby bola šťastná, tak budeš chcieť aby bola s tým, s kým je šťastná, čiže s ním, nie s tebou...

aj ja som to zažil, a nie, neľúbil som ju skutočne, bol som len zaľúbený... takže po čase som necítil už nič...

aby si si potom naozaj nebúchal hlavu o stenu, niektorí by o takí záujem dali neviem čo (Henky, Mayday).

good luck :)
midnight_man
Guru
Guru

all

ETieNne napísal:Ty si však už bol beznádejne zaľúbený,
Vies teraz rozmyslam nad tym ci to bola chyba,,ci som v ten vecer nemal prist do tej "pohody" ,,,nestretli by sme sa,,neviem,,ci to bola chyba,,alebo nie,,, ano na moju smolu som sa zalubil,,,a nie len tak,ako niekdo ze ked sa mi niekdo paci,,ja som sa zamiloval,,lebo ona bola vtedy ta prava,,videl som ze je to take,,,zlatko,, ..
ob3l1x napísal:ak to nevyjde co uz stava sa ale aspon nebudes lutovat ze si to neskusil.
viees ak to nevyjde,,,bojim sa ze ublizim jej ze jej moc ublizim,,alebo to ublizi mne,,,nechcem zazivat znova toto vsetko,,,

//používaj tlačítko uprav a nepíš dva príspevky za sebou...upravil eritrocit
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

a pomoct ti nepomozem :))) ale mam jednu otazocku?! .. nechces napisat zivotopisny roman, alebo napisat scenar k nejakej svojej telenovele .. sak ty mas stale nejaky problem ;) ako myslim, ze s tou telenovelou by si uspel :smt023
midnight_man
Guru
Guru

all

skypej napísal:a pomoct ti nepomozem :))) ale mam jednu otazocku?! .. nechces napisat zivotopisny roman, alebo napisat scenar k nejakej svojej telenovele .. sak ty mas stale nejaky problem ;) ako myslim, ze s tou telenovelou by si uspel :smt023
vies ze som nad tym uvazoval,,normalne akoze vazne,,ale tak vracat sa k tomu vsetkemu a pisat to,,,to nieje premna,,telenoviel mame dost,,a vzdy sa skoncia stastne,,,takze nic pre mna,,, ano mam,,ale tak na to tu je hojko,,,
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: all

midnight_man napísal:viees ak to nevyjde,,,bojim sa ze ublizim jej ze jej moc ublizim,,alebo to ublizi mne,,,nechcem zazivat znova toto vsetko,,,

//používaj tlačítko uprav a nepíš dva príspevky za sebou...upravil eritrocit
ale zase ono je ublizi aj ked si s nou nezacnes ciastocne ... je to presne ako u teba si to zober tebe tiez ublizuje to ze mas nejaku holku rad a ona chodi s inym a o teba nejavy zaujem a pritom si myslis ze keby ste to spolu skusili tak by sa na teba naviazala a z jej strany to je rovnake a myslim ze zase az tak naviazana na teba nie je aby si jej neviem ako ublizil ...
lolky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lolky »

ked ti mozem poradit vidim ze zjavne svoju BYVALU vydavas dost cast a vies o nej vsetko a tam je problem to iste som mal ako ty proste prestan chodit tam kam ona!!!! aby si ju nevidel ziadny kontakt ale uplne ziadny a uvidis ako sa to po mesiaci zlepsi!!!! a toto dodrz lebo ked to nedodrzist tak mozes ist a bude dalsi pol rok vyzerat tak ako tento!!! a hopsa do noveho vztahu ked je pekna a je z teba na meko!!!
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Ejjj, no tak toto je uz delikatesa :) Urcite chod do toho!!! No nie po hlave, ale s rozumom... proste sa stretni s tou kockou, ktorej sa pacis a nejak ju pories... ale nezalub sa, ber to tak, ze je lepsie mat niekoho po boku, kto ta ma rad... urcite je to lepsie ako byt sam... ale nezalub sa hned prvy tyzden ;-) proste rozmyslaj racionalne a kontroluj sa... a ak sa date dokopy, tak to neprehanaj so stretavanim, nie ze spolu budete 24 hodin denne sedem dni v tyzdni... proste vsetko s rozumom... je to asi najlepsia cesta ako zabudnut na tvoju "staru lasku" a skoro na 100% to pomaha ;-)

edit: skus teraz mysliet na seba :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja som za Byvalu zahod ta uz nikdy (asi) nebude tvoja
Ako si si vsimol tej kamaratke si vycaroval usmev na tvari cize davaj ...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Presne tak, a tvoj problém že v kuse sem píšeš že ok ok zabudnem na bývalú a za pár dní ju tu zas spomínaš.... Vieš čo skús? Nemysli na jej pozitívne stránky ale preber si jej chyby, a rýchlejšie zabudneš,...
A k tej novej holke, poznáš ju? Vieš čoe zač? spravte si pekný večer, sadnite pokecajte a uvidíš ako si rozumiete
midnight_man
Guru
Guru

all

ano som s bou dost casto,,,aj teraz,,som napr prisiel od nej bol som s nou von...viem,,ale ked mne je snou tak dobre,,ciitim ze ked som pri nej ze som pri niekom koho milujem,,je to taky neopisatejny pocit,,,veite a ked vas obijme,,,pripadne spravi nieco ine,,,je to uzasne,,,strsane ju mam rad,,ale videl som dneska na nej ,,dala mi najavo ze je pre nu teraz dolezity jej chalan,, je tazke si sam sebe poveedat ze koncim s nou,,este teraz mam jej vonu na rukach,,,,citim jej ruku na mojej tvari,,,stale,,,je tazke sa jej vzdat,, ale podla toho,,,ked 10 ludi si mysli to iste,,a asi som jediny,,ktory by chcel mozno pokracovat,,,asi to nebude fakt dobry napad,,,sam neviem,,mam sa stretnut s tou kamaratkou,,,sam neviem co jej poviem,,ale dneska ked mi dala najavo moja laska ze odzajtra sa chce venovat,,len jej chalanovi,,dost to zabolelo,,a mozno troska hodilo iny pohlad na vec,,
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

skus to s tou babou!!! snad ti pomoze sa "odmilovat" od byvalej...ked nevyskusas nezistis...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

midnight_man napísal:ano som s bou dost casto,,,aj teraz,,som napr prisiel od nej bol som s nou von...viem,,ale ked mne je snou tak dobre,,ciitim ze ked som pri nej ze som pri niekom koho milujem,,je to taky neopisatejny pocit,,,veite a ked vas obijme,,,pripadne spravi nieco ine,,,je to uzasne,,,strsane ju mam rad,,ale videl som dneska na nej ,,dala mi najavo ze je pre nu teraz dolezity jej chalan,, je tazke si sam sebe poveedat ze koncim s nou,,este teraz mam jej vonu na rukach,,,,citim jej ruku na mojej tvari,,,stale,,,je tazke sa jej vzdat,, ale podla toho,,,ked 10 ludi si mysli to iste,,a asi som jediny,,ktory by chcel mozno pokracovat,,,asi to nebude fakt dobry napad,,,sam neviem,,mam sa stretnut s tou kamaratkou,,,sam neviem co jej poviem,,ale dneska ked mi dala najavo moja laska ze odzajtra sa chce venovat,,len jej chalanovi,,dost to zabolelo,,a mozno troska hodilo iny pohlad na vec,,
trochu zvláštne... na jednej strane ona chce, aby si na ňu zabudol a na druhej strane sa s tebou objíma, chytáte sa za ruky, po tvári a neviem kde ešte všade. To ti ešte viac ubližuje. Ani sa ti nečudujem, prečo ju máš stále tak rád a nedokážeš zabudnúť :?
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

pinco napísal:trochu zvláštne... na jednej strane ona chce, aby si na ňu zabudol a na druhej strane sa s tebou objíma, chytáte sa za ruky, po tvári a neviem kde ešte všade. To ti ešte viac ubližuje. Ani sa ti nečudujem, prečo ju máš stále tak rád a nedokážeš zabudnúť :?
myslim, ze je to celkom normal... mne ta moja robila presne to iste, hned jak ma po dlhsom case zbadala, tak sa mi hodila okolo krku... vyriesil som to tak, ze som sa jej nejaky cas vyhybal a snazil som sa s nou volat/pisat co najmenej... uz ju to skoro preslo...
midnight_man
Guru
Guru

all

krupica_dnb napísal:A k tej novej holke, poznáš ju? Vieš čoe zač? spravte si pekný večer, sadnite pokecajte a uvidíš ako si rozumiete
ano poznam,,, odvtedy ako poznam moju lasku,,,tak aj tu kamaratku,,,lebo ine dve su kamaratky,,, ... no chystam sa s nou stretnut,,a porozpravat sa ale sam neviem co jej poviem,,a ako jej to poviem,,,mam zmatok v hlave :cry:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

midnight_man napísal:ano poznam,,, odvtedy ako poznam moju lasku,,,tak aj tu kamaratku,,,lebo ine dve su kamaratky,,, ... no chystam sa s nou stretnut,,a porozpravat sa ale sam neviem co jej poviem,,a ako jej to poviem,,,mam zmatok v hlave :cry:
urob to tak ako uznas za vhodne ... aj tak si neberies rady ktore tu uz padli k tvojim temam k srdcu a stale to robis po svojom takze myslim ze aj teraz to nejako vyriesis.
midnight_man
Guru
Guru

pinco napísal:trochu zvláštne... na jednej strane ona chce, aby si na ňu zabudol a na druhej strane sa s tebou objíma, chytáte sa za ruky, po tvári a neviem kde ešte všade. To ti ešte viac ubližuje. Ani sa ti nečudujem, prečo ju máš stále tak rád a nedokážeš zabudnúť :?
ja viem ze mi to ublizuje,,ale tak strasne mi chyba,,a tak strasne mi chybaju jej dotiky,,objatia,,..viem ze by som nemal..ale to sa neda,,ked sa ku mne nahla,,,chytila ma za ruku,,pohladila po tvary,,,totalne som tomu podlahol na 100% proste,,,nedalo sa tomu branit,,a ani som nechcel,,a preto stale uvazujem nad tym ci je dobry napad zabudnut,,stale mi to vsetko beha hlavou,, ja viem ze som blby,,,a nerozvazny uz davno som to mal pustit z hlavy,a nepisat sem,,ale vzdy ked som s nou potom,,, totalne sa to neda,,,je to moje zlatko :cry:
Napísať odpoveď