Platite za svoju babu v podniku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Platite za svoju babu v podniku?

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ako je to u vas s platenim? myslim tak ked ste niekde s holkou v podniku na pive/kavicke atd...vela bab to bere ako samozrejmost...co si o tom myslite?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Tak na prvom/druhom "rande" to hej, to je samozrejme, ze by mal platit chalan. Ale ked uz spolu chodia, su proste dlhsi cas, nemal by byt problem pre babu nech "zatiahne" obcas aj ona, pripadne aby nevznikali drobne konflitky, spravit kompromis a kazdy nech si cvakne svoje ;) Vravim, na prve rande urcite ty, ale ked ste dlhsie tak sem tam moze aj ona... Si predstav, ze budete manzelia. Teraz ty budes makat, a ona bude doma kkt vyvalovat a nic nerobit? :wink:
kelso
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kelso »

no tak, neratal som to, ale asi tak 3/5 toho vsetkeho som zaplatil ... a uplne f poho. beriem to ako samozrejmost. obcas ma predbehla a zaplatila ona, alebo mi povedala, ze zaplati ona a kedze ja sa nerad hadam, tak som suhlasil :D ... nikdy sme to z babou neriesili
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

newem ale mne to pripada take "spontanne" u chalana zhe zaplatit ale tak jasne uzh ked viac krat idete spolu tak aj ona by mohla zatahnut neco...ale ja vacsine platim holkam iba no jak to powedat no zhe na akcii som s nou zaplatim a uzh sa s nou asi nigdy neuvidim ale nelutujem...uzijen si ja a aj ona :P
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

c.a.r.n.e. napísal:Platíte za svoju babu v podniku?
ani nie , raz ja , raz vyplatí priateľka , raz ju ja pozvem na pizzu-večeru , raz ona mňa ... platenie chlapov je podľa mňa etické pri prvých stretnutiach , nemusí platiť vo vzťahu , aspoň ja tak fungujem , ale však každý si zariadi ako chce , keď to niekomu vyhovuje tak či onak , nech sa tak správa

inak holky čo sú už " naučené " na stále a stále branie od chalanov , čo to berú ako samozrejmosť, proste nemusím, kebyže takú mám , začal by som uvažovať či jej nejde iba o jedno ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

schw33k napísal:ani nie , raz ja , raz vyplatí priateľka , raz ju ja pozvem na pizzu-večeru , raz ona mňa ... platenie chlapov je podľa mňa etické pri prvých stretnutiach , nemusí platiť vo vzťahu , aspoň ja tak fungujem , ale však každý si zariadi ako chce , keď to niekomu vyhovuje tak či onak , nech sa tak správa
Ta ale ked sa nejaka dzubka spolieha na to ze budes cvakat ako je*ly, tak ju treba poslat dpc aj s uctom :?
...nech si nemyslia ze sme daky mecenasi ich vymyslov :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tak ja ani neviem. Ono to totiž bolo u mňa a mojej priateľky tak, že sme si obaja zarábali, no a keď som dostal výplatu vždy som nakúpil kktiny, ktoré mi netrebalo, tak som jej peniaze dával a ona ich dala do spoločného rozpočtu. No a keď sme šli do reštiky, na disku, do Tatier, do neviem kde, tak jednoducho vzala koľko sme potrebovali a platila ona, platil som ja, podľa toho či dala korunky ku mne aby ich na výlete nestratila /predsa len my chlapi máme lepšie vrecká/, alebo ich mala pri sebe.
Takže v konečnom dôsledku sme si platili všetko spoločne.
Nikdy sme s tým nemali problém, a je to podľa mňa to najlepšie riešenie.
No ale musím sa priznať, nikdy som jej nedal všetko, niečo som si nechal na malé pozornosti, somarinky, čokoládky a s nimi som jej každý deň robil radosť :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ako uz bolo spomenute na prvych stretnutiach urcite, ale neskor uz to davam skor pol na pol nech baba neziska pocit ze ma moze vycicavat a ze som dobry iba na platenie...par krat osm sa uz na tomto osral, ale uz si davam pozor :)
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

frajerka tu býva v podnájme a keď som u nej na noc tak varí a kupuje raňajky vždy ona, ja preto platím vonku. Obed alebo večeru väčšinou tiež ja, ale niekedy aj ona.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ako kedy. Vždy jak výjde. Buď si výjazdy paltíme fifty fifty alebo ja tankujem a ona kúpi Red Bull-y... Buď sa striedame alebo fifty fifty... Ale odkedy nieje baba, peniaze takmer ani nepoužívam...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja si myslim ze s mojou priatelkou sme tak skoro rovnako obcas mam pocit ze nestiham moje prijmi su ubohe ale nie pohoda zda sa mi ze to amme take vyvazene a je to tak dobre sam by to urcite ani jeden znas nestihal kedze sme len studenti :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak ako hovori misokgb. aj na tretom, potom to uz moze zatiahnut aj sama, aspon niekedy. ked si zvykne ze nikdy neplati nedopadne to dobre. Na druhej strane, zaplatit za seba by som nenechal. Musel by som byt vazne svorc, a dufam ze tak zle na tom nebudem...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

a čo stávka? som sa stavil s jednou babou o večeru a vyhral som, len tiež mi je blbé keď v reštike platí len ona.... ale zas pozývať sa necháva asi až príliš často, je zvyknutá, napr. jej kamarát vojak dostal odmeny 160kitrov tak teraz spolu rozyebávajú keše...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

heh len ako naznacite holke ze uz je ten spravny cas aby zacvakala ona? :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

No tak ja s týmto mám trochu problém.S jednou holkou z práce sme sa dosť zblížili (na kamarátskej úrovni) a chodíme spolu von a vždy platím všetko ja a trochu ma to štve, lebo sa ani neponúkne zaplatiť, mne to akože nejak až tak nevadí a keď to ani neni veľký učet neriešim, aleproste som si toho všimol a to sa mi nepáči a neviem ako jej to naznačiť, a tiež to nechcem nejak moc nafukovať rečami... len tak ju ťuknúť, ale neviem ako :(
schw33k
Guru
Guru

ZHNiLa_KaCHNa napísal:heh len ako naznacite holke ze uz je ten spravny cas aby zacvakala ona? :)
nemáš čo naznačovať , pokiaľ sama sa nesnaží a neprehovára ťa , poprípade tajne nevyplatí , nemáš čo riešiť ...

* nakoniec ako mi zvykol kamarát hovorievať : " Vieš , ja mám takú frajerku , keď prídem pre ňu domov na aute , prvé slová namiesto ahoj , dať mi pusu , povedať ľúbim ťa , povie : Nemáš cigaretu ? No a ja mu na to " Tak to už je konečná , takú žumpu čo nepošleš do pi*e ? " A on na to : " vieš , ja by som už dávno ..... ale keď aspoň dá :D

Tak si vyber teraz lol
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

je normalne ked ty zaplatis nadpolovicnu vacsinu...a to z toho dovodu ze neviem preco by mal vsetko platit chalan a druhym dovodom je, ze ked je dievca trochu normalne, chce to zaplatit sama, inak by sa necitila dobre...
preto ked dievca chce niekedy zaplatit, nechaj ju, citi sa ti byt potom na obtiaz ked budes vsetko platit...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

nj pytam sa hlavne preto lebo sa teraz davam dokopy s jednou babou a som pocul ze rada za seba nechava zaplatit.....tak ked to aj bude pravda dufam ze sa to neskor nejak vyriesi...zase nejsom ziadny lakomec ale netreba prehanat...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

c.a.r.n.e. napísal:nj pytam sa hlavne preto lebo sa teraz davam dokopy s jednou babou a som pocul ze rada za seba nechava zaplatit.....tak ked to aj bude pravda dufam ze sa to neskor nejak vyriesi...zase nejsom ziadny lakomec ale netreba prehanat...
tak ked budes musiet vsetko cvakat tak nech ti aspon da :)
ako ten schw33kov kamos :)
schw33k
Guru
Guru

c.a.r.n.e. napísal:teraz davam dokopy s jednou babou a som pocul ze rada za seba nechava zaplatit.....tak ked to aj bude pravda dufam ze sa to neskor nejak vyriesi...zase nejsom ziadny lakomec ale netreba prehanat...
na reči nikdy nedávaj , ale drž si ich v rezerve ...

no však uvidíš , ak to bude brať ako samozrejme , že od začiatku máš cálovať ako blázon, že sa ani nikdy neponúkne zaplatiť , ja neviem , proste by som takú nechcel ...

Jeden ďalší môj známy mal pár frajerok ešte za čias Strednej školy - začali s ním a on proste platil ako divý , skončilo to tak , že ho vycicali, podviedli a nechali ...

A popritom mal na viac .. Nieje sprostý , ale v tomto bol
Napísať odpoveď