Platite za svoju babu v podniku?
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Platite za svoju babu v podniku?
ako je to u vas s platenim? myslim tak ked ste niekde s holkou v podniku na pive/kavicke atd...vela bab to bere ako samozrejmost...co si o tom myslite?
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Tak na prvom/druhom "rande" to hej, to je samozrejme, ze by mal platit chalan. Ale ked uz spolu chodia, su proste dlhsi cas, nemal by byt problem pre babu nech "zatiahne" obcas aj ona, pripadne aby nevznikali drobne konflitky, spravit kompromis a kazdy nech si cvakne svoje
Vravim, na prve rande urcite ty, ale ked ste dlhsie tak sem tam moze aj ona... Si predstav, ze budete manzelia. Teraz ty budes makat, a ona bude doma kkt vyvalovat a nic nerobit? 
newem ale mne to pripada take "spontanne" u chalana zhe zaplatit ale tak jasne uzh ked viac krat idete spolu tak aj ona by mohla zatahnut neco...ale ja vacsine platim holkam iba no jak to powedat no zhe na akcii som s nou zaplatim a uzh sa s nou asi nigdy neuvidim ale nelutujem...uzijen si ja a aj ona 
ani nie , raz ja , raz vyplatí priateľka , raz ju ja pozvem na pizzu-večeru , raz ona mňa ... platenie chlapov je podľa mňa etické pri prvých stretnutiach , nemusí platiť vo vzťahu , aspoň ja tak fungujem , ale však každý si zariadi ako chce , keď to niekomu vyhovuje tak či onak , nech sa tak správac.a.r.n.e. napísal:Platíte za svoju babu v podniku?
inak holky čo sú už " naučené " na stále a stále branie od chalanov , čo to berú ako samozrejmosť, proste nemusím, kebyže takú mám , začal by som uvažovať či jej nejde iba o jedno ...
Ta ale ked sa nejaka dzubka spolieha na to ze budes cvakat ako je*ly, tak ju treba poslat dpc aj s uctomschw33k napísal:ani nie , raz ja , raz vyplatí priateľka , raz ju ja pozvem na pizzu-večeru , raz ona mňa ... platenie chlapov je podľa mňa etické pri prvých stretnutiach , nemusí platiť vo vzťahu , aspoň ja tak fungujem , ale však každý si zariadi ako chce , keď to niekomu vyhovuje tak či onak , nech sa tak správa
...nech si nemyslia ze sme daky mecenasi ich vymyslov
-
erytrocyt
VIP
Tak ja ani neviem. Ono to totiž bolo u mňa a mojej priateľky tak, že sme si obaja zarábali, no a keď som dostal výplatu vždy som nakúpil kktiny, ktoré mi netrebalo, tak som jej peniaze dával a ona ich dala do spoločného rozpočtu. No a keď sme šli do reštiky, na disku, do Tatier, do neviem kde, tak jednoducho vzala koľko sme potrebovali a platila ona, platil som ja, podľa toho či dala korunky ku mne aby ich na výlete nestratila /predsa len my chlapi máme lepšie vrecká/, alebo ich mala pri sebe.
Takže v konečnom dôsledku sme si platili všetko spoločne.
Nikdy sme s tým nemali problém, a je to podľa mňa to najlepšie riešenie.
No ale musím sa priznať, nikdy som jej nedal všetko, niečo som si nechal na malé pozornosti, somarinky, čokoládky a s nimi som jej každý deň robil radosť
Takže v konečnom dôsledku sme si platili všetko spoločne.
Nikdy sme s tým nemali problém, a je to podľa mňa to najlepšie riešenie.
No ale musím sa priznať, nikdy som jej nedal všetko, niečo som si nechal na malé pozornosti, somarinky, čokoládky a s nimi som jej každý deň robil radosť
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Te-wei
Medium Professional
No tak ja s týmto mám trochu problém.S jednou holkou z práce sme sa dosť zblížili (na kamarátskej úrovni) a chodíme spolu von a vždy platím všetko ja a trochu ma to štve, lebo sa ani neponúkne zaplatiť, mne to akože nejak až tak nevadí a keď to ani neni veľký učet neriešim, aleproste som si toho všimol a to sa mi nepáči a neviem ako jej to naznačiť, a tiež to nechcem nejak moc nafukovať rečami... len tak ju ťuknúť, ale neviem ako 
nemáš čo naznačovať , pokiaľ sama sa nesnaží a neprehovára ťa , poprípade tajne nevyplatí , nemáš čo riešiť ...ZHNiLa_KaCHNa napísal:heh len ako naznacite holke ze uz je ten spravny cas aby zacvakala ona?
* nakoniec ako mi zvykol kamarát hovorievať : " Vieš , ja mám takú frajerku , keď prídem pre ňu domov na aute , prvé slová namiesto ahoj , dať mi pusu , povedať ľúbim ťa , povie : Nemáš cigaretu ? No a ja mu na to " Tak to už je konečná , takú žumpu čo nepošleš do pi*e ? " A on na to : " vieš , ja by som už dávno ..... ale keď aspoň dá
Tak si vyber teraz lol
-
uNreal_saTch^
Professional
je normalne ked ty zaplatis nadpolovicnu vacsinu...a to z toho dovodu ze neviem preco by mal vsetko platit chalan a druhym dovodom je, ze ked je dievca trochu normalne, chce to zaplatit sama, inak by sa necitila dobre...
preto ked dievca chce niekedy zaplatit, nechaj ju, citi sa ti byt potom na obtiaz ked budes vsetko platit...
preto ked dievca chce niekedy zaplatit, nechaj ju, citi sa ti byt potom na obtiaz ked budes vsetko platit...
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
tak ked budes musiet vsetko cvakat tak nech ti aspon dac.a.r.n.e. napísal:nj pytam sa hlavne preto lebo sa teraz davam dokopy s jednou babou a som pocul ze rada za seba nechava zaplatit.....tak ked to aj bude pravda dufam ze sa to neskor nejak vyriesi...zase nejsom ziadny lakomec ale netreba prehanat...
ako ten schw33kov kamos
na reči nikdy nedávaj , ale drž si ich v rezerve ...c.a.r.n.e. napísal:teraz davam dokopy s jednou babou a som pocul ze rada za seba nechava zaplatit.....tak ked to aj bude pravda dufam ze sa to neskor nejak vyriesi...zase nejsom ziadny lakomec ale netreba prehanat...
no však uvidíš , ak to bude brať ako samozrejme , že od začiatku máš cálovať ako blázon, že sa ani nikdy neponúkne zaplatiť , ja neviem , proste by som takú nechcel ...
Jeden ďalší môj známy mal pár frajerok ešte za čias Strednej školy - začali s ním a on proste platil ako divý , skončilo to tak , že ho vycicali, podviedli a nechali ...
A popritom mal na viac .. Nieje sprostý , ale v tomto bol