Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Smarton
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Smarton »

Asi tak... Valkira ma pravdu... Neviem no... v autobuse je to asi dost zlozite :) ja by som si ju asi pohladal niekde v meste v piatok vecer alebo ak nechodi do mesta tak niekde kde casto chodi... Ale je to tazke ked niekoho nepoznas a chces sa s nim spoznat :wink: drzim palec:)
Valkíra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Valkíra »

Smarton napísal:Asi tak... Valkira ma pravdu... Neviem no... v autobuse je to asi dost zlozite :) ja by som si ju asi pohladal niekde v meste v piatok vecer alebo ak nechodi do mesta tak niekde kde casto chodi... Ale je to tazke ked niekoho nepoznas a chces sa s nim spoznat :wink: drzim palec:)

preco tazke a ako sa spoznavas s ludmi ty???
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Chce do nej vraziť, ona vypadne z autobusu na chodník, rozbije si hlavu, vybije 8 zubov, Henky vyskočí, zavolá sanitku, ak by jej zastavilo srdce, dal by jej masáž.... Superman Henky na počkanie :D

Lol, čo ja už viem či ti poradiť? Inak na SPŠE som chodil aj ja, a tam na výber naozaj nie je.Vždy sme sa smiali, že keby sme nemali frajerky, tak za štyri roky by sa z nás stali buze**** :D .

Bojíš sa žien. To aj ja. Ale to napíšem inokedy...
Valkíra
Light Expert
Light Expert

eritrocit napísal:Chce do nej vraziť, ona vypadne z autobusu na chodník, rozbije si hlavu, vybije 8 zubov, Henky vyskočí, zavolá sanitku, ak by jej zastavilo srdce, dal by jej masáž.... Superman Henky na počkanie :D

Lol, čo ja už viem či ti poradiť? Inak na SPŠE som chodil aj ja, a tam na výber naozaj nie je.Vždy sme sa smiali, že keby sme nemali frajerky, tak za štyri roky by sa z nás stali buze**** :D .

Bojíš sa žien. To aj ja. Ale to napíšem inokedy...
vylej si srdiecko, prosim :(
//inokedy :) ...eče nad tým musím porozmýšľať...eritrocit
Smarton
Medium Star
Medium Star

Valkíra napísal:preco tazke a ako sa spoznavas s ludmi ty???
No neviem ako ty, ale ja sa s ludmi v autobuse bezne nespoznavam. Jedine raz ked si ku mne sadlo jedno dievca a prihovorila sa mi, spomenula ze si hlada kamaratov a pytala si odomna cislo... ale ona nebola psychicky spravne nasmerovana :wink:
Valkíra
Light Expert
Light Expert

hm zujimave a dal si jej cislo???nie vtipkujem ludi je vela a mozes ich spoznat hoci kde a hoci kedy staci len dobru naladu a vela kamaratov ktori maju vela kamaratov :oops:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Mas pravdu, ale niekedy to nieje jednoduche, ale ako naschval je to najzlozitejsie s osobou, ktora sa ti paci, pretoze sa nechces strapnit... :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Smarton napísal:Mas pravdu, ale niekedy to nieje jednoduche, ale ako naschval je to najzlozitejsie s osobou, ktora sa ti paci, pretoze sa nechces strapnit... :)
Svätá pravda. Nebyť toho (a onoho), dávno by som sa k nej ozval.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

uff... dost prispevkov pribudlo odkedy som tu bol naposledy...
precital som si celu diskusiu este raz ale nikde som nenasiel coho sa konretne u zien bojis...bojis sa ze sa ti bude vysmievat? bojis sa ze sa pred nou strapnis? bojis sa ze ta odmietne? bojis sa ze sa nebudes mat s nou o com rozpravat? bojis sa ze, ked aj nieco bude, tak ze ti zlomi srdce? alebo coho sa vlastne bojis????
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Mr.Henky tak ma napadlo. Odkedy mas asi takyto strach z dievcat? Ked si bol dajme tomu mladsi, mal si predsa aj kamaratky ci nie? Skus mi trochu objasnit odkedy sa to s Tebou taha. Dik.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Mr.Henky napísal:Moje ženské kontakty by sa dali spísať na jednu stranu papiera veľkosti A5.
No to je dobrý začiatok, lepšie ako mať prázdny papier nie? Nemôžeš mať všetko hneď.

K tej čaji, no ja sa nad tým smejem, záleží hlavne od toho kto to použije a ako to povie, niekedy je to smiešne, niekedy vtipné, niekedy neutrál... ale celkove to nemá veľkú vážnosť podľa mňa :)

K tomu vrazeniu, naozaj to nie je asi dobrý nápad, čo jej povieš potom? Jedine ak by si skúsil nejakú "pickup line", čiže baliacu frázčičku, napr. "prepáč, si v poriadku, nemôžem Ťa odprevadiť domov, aby som sa uistil, že si v poriadku". Ale to by si musel mať naozaj veľa šarmu aby to zabralo :lol:

Alebo skús bez vrážania nejakú "Lasicovku" napr. "Môžeš mi prezradiť ako sa voláš, nemáš to napísané na čele." Ale to je skor pre tých odvážnejších.

No čo sa týka toho busu by som to asi zabalil. Zbaliť staršiu je ťažšie, takže vidím, že nedávaš na moje rady.

fakt to skús radšej v piatok v meste, vtedy je uvoľnená atmosféra, ľudia sa prišli baviť a spoznávať aj nových ľudí, vieš koľko krát sa mne prihovoria baby v meste.. ho jóój. :wink:

A keď sa prihovoríš ty im, budú to považovať za normálne.

//Vigor, Henky to opisuje v téme, už som zabudol ako sa volá, myslím, že nemôžem si pomôcť, je to asi na 10 strán. Ale hlavný dôvod je, že stratil kontakt so všetkými lebo rodičia ho dali na krúžky, lebo neposlúchal a tak teraz (skoro) nikoho nemá.
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

hmmm

Príspevok od používateľa Lúšťa »

strach z bab? ako ked sa na teba ruti pitbul...fuha to nieje dobre..ale preco sa ich{nas} vlastne bojis... nemas sa coho... kazda baba je ina.. a tym ze sa nas budes bat nic nedosiahnes.. skus sa raz prekonat a skusit to aj ked predsa mas taky strach,,skus si povedat ze ten "pitbul" mozno nieje taky zakerny ako si myslis... :? .. nemas sa coho bat.. ak predsa len ten strach je taky velky tak si zacni napriklad na nejaom xate pisat z nejakou babou v blizkosti kde byvas..a ked si dohodnete sttretnutie bude to pre teba lahsie lebo ju uz z casti budes poznat a vediet co a ako.. CHOD DO TOHO.. a kasli anto co moze byt ze ci ta odbije alebo take haluzoviny..AK nevyskusas nezistis... a hadam nechces takto cely zivot sedet za pc a fnukinkat tu ze sa bojis... kasli nato zahod to ..chod na zabavu zabav sa tam s kamosmi a uvidis casom budes rozmyslat ako sa dievcat niektorych zbavit ... :D :lol: . drzim ti palce :D
Terepin
Addict
Addict

kupo napísal:bojis sa ze sa ti bude vysmievat? bojis sa ze sa pred nou strapnis? bojis sa ze ta odmietne? bojis sa ze sa nebudes mat s nou o com rozpravat? bojis sa ze, ked aj nieco bude, tak ze ti zlomi srdce? alebo coho sa vlastne bojis????
Pekný výčet. Sám by som toľko toho nenapísal. Ale zrejme toho bude viac.
Vigor napísal:Mr.Henky tak ma napadlo. Odkedy mas asi takyto strach z dievcat? Ked si bol dajme tomu mladsi, mal si predsa aj kamaratky ci nie? Skus mi trochu objasnit odkedy sa to s Tebou taha. Dik.
Od kedy som na prvom stupni na základke prestal chodiť von, lebo ma to prestalo baviť. A kamarátky som NIKDY nemal.
ETieNne napísal:No to je dobrý začiatok, lepšie ako mať prázdny papier nie? Nemôžeš mať všetko hneď.
Hej a z toho využiteľné kontakty by sa zmestili na papier veľkosti A6, možno aj A7.
ETieNne napísal:No čo sa týka toho busu by som to asi zabalil. Zbaliť staršiu je ťažšie, takže vidím, že nedávaš na moje rady.
A kto povedal, že je to žena? Veď som písal, že je to žiačka, stará asi ako ja, možno ešte mladšia. Takže nechápem...
ETieNne napísal:fakt to skús radšej v piatok v meste, vtedy je uvoľnená atmosféra, ľudia sa prišli baviť a spoznávať aj nových ľudí, vieš koľko krát sa mne prihovoria baby v meste.. ho jóój. Wink
Veď aj idem. Lenže to bude taká menšia oslava, takže žiadny lov sa konať nebude.
ETieNne napísal:A keď sa prihovoríš ty im, budú to považovať za normálne.
Keby ma poznali, pokladali by to za nie normálne.
Lúšťa napísal:ak predsa len ten strach je taky velky tak si zacni napriklad na nejaom xate pisat z nejakou babou v blizkosti kde byvas
Už som začal, lenže je vzdialená odo mňa niekoľko desiatok kilometrov. Pozitívne...
Fortron
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fortron »

Veď aj ja som nechodil často von,ale teraz som začal a pomali sa okresáva ta skalnatá škrupina, ktorá sa za ten čas na mne vytvorila :) ,
normalne chodievaj častejšie von,daj si zo tri slivovice a komunikuj a komunikuj s ludmi okolo seba 8)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Mr.Henky: sorry ale nedalo mi: v tvojom poslednom prispevku si zmietol akukolvek snahu od ludi kt urobili. proste si znegoval to co sa dalo. mam pocit ze ani sam nevies o co ti vlastne ide. strach s dievcat? zobud sa. kde to zijes. zacni normalne dychat a prestan sa skryvat za nejaky strach z dievcat. ak si loser s velkym L na cele tak si nechaj narast ofinu a chod do riti do toho posrateho mesta a naviaz tam nejaky kontakt a bud chlap! ! ! nevzlykaj tu ako padavka ze mas strach z dievcat ! ! nic take nie je. je to v tvojej hlave...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Kachna ma pravdu, ked tu radime zufalym chlapcom, dokazu vyvratit, znegovat, zahodit aj ten najhodnotnejsi, najrozumnejsi, najlogickejsi, najvystiznejsi, najlepsi prispevok/argument.

Henky, ty nemas problem s babami, ani problem nie je v nich, problem je LEN a LEN v tebe...

ja som 2 roky chodil s dievcatom, ktore byvalo odo mna 7-9 hodin cesty, potom sa prestahovala do mojho mesta...

tak nad tym pouvazuj uz konecne.. ze vsetko sa da, ak budes chciet.. tak vsetko sa da minimalne vyskusat.. pokial to nespravis tak nemozes o tom hovorit nic... :!:
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Mr.Henky napísal: Pekný výčet. Sám by som toľko toho nenapísal. Ale zrejme toho bude viac.
no vidim ze si ma zase odj.bal... ani si poriadne neodpovedal, zase len neurcite odpovede a vyhovorky, ale nic to. mne islo hlavne o toto: ak nezvladas nejaky velky problem riesit v celku tak si ho rozkuskuj na viacej casti a pokus sa na tie casti pozerat z viacerych uhlov pohladu a hladat riesenie.

teraz budem mozno vypadat ako kkt ale uvediem priklad:

strach zo zien sa sklada z:

1.bojim sa ze sa mi bude vysmievat.
ty to vidis takto: boze ja som chudacik, iba som sa jej nieco opytal a ona ma tak strasne odfajcila, fnuk, uz nechcem nikdy nikoho vidiet
a ja (iny uhol pohladu) to vidim takto: boze, ty si ale krava, to co ma znamenat! sa ta nieco opytam a ty sa mi zacnes smiat? no este ze som si s tebou nieco nezacal, od takych ludi co najdalej

2.bojim sa ze ma odmietne.
ty to vidis takto: do kelu, ona je taka pekna, ja by som ju tak strasne chcel, fnuk zase ostanem na ocot, uz nechcem nikdy nikoho vidiet
a ja (iny uhol pohladu) to vidim takto: no co uz, keby mala zaujem tak mi to da najavo, a nebudem s nou predsa nieco chciet mat ked ma nebude mat rada, a zajtra mozno niekoho stretnem co zaujem bude mat

atd. (dopln podla seba)

toto som nemyslel ako urazku a dufam ze si pochopil co som tym chcel povedat
Excallibur
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no...

Príspevok od používateľa Excallibur »

Tak ja mam podobny problem ako zakladatel tejto temy. Ja sa sice bab tak panicky nebojim ale pokecat z nejakou babou ktora sa mi paci je pre mna problem hlavne potom co ma jedna dost surovo odmietla- (tym necem strasit) no tak ja takto a podla mna raz to za tebou pride samo (ako za mnou :wink: ) a vsetko bude OK tak staci len cakat a mozno sa obcas trochu posnazit...
Terepin
Addict
Addict

Re: Pomoc! Mám strach z dievčat!

Ty kokos, tri roky! Čas plynie ako výplata...
Každopádne, dopracoval som sa dôležitým okolnostiam. Asi najdôležitejšou je, že som zistil konkrétny dôvod mojich problémov a to sociálna fóbia. Si nedokážete predstaviť tú úľavu, keď zistil, že môj strach nie je črtou osobnosti, ale psychická porucha. Avšak ešte dôležitejšou okolnosťou je fakt, že som sa rozhodol s tým niečo robiť a už niekoľko mesiacov navštevujem odborníčka.
Nanešťastie, niekoľkoročná samota sa na mne hlboko podpísala v inom smere. Keďže túžba po dievčati (čítaj vážnej známosti) je rovnako silná ako strach z ľudí, moju osobnosť to drasticky diversifikovalo, až na toľko, že v blízkosti alebo hoc aj pri pohľade na dievča, ktoré ma priťahuje strýka ako Držgroša pohodená penca na zemi, doslova a dopísmena vo mne prebieha vojna medzi jedným ja a druhým ja. Výsledkom toho je, že sa už nevyhýbam dievčatám ani tak preto, že by som mal z nich strach, ale skôr zo strachu, čoho by som bol schopný, keby mi jedného krásneho dňa z toho ruplo v bedne. Príklad: minulý týždeň cestujem v buse. Vo vedľajšom rade sedí dievča, ktoré, čo sa vzhľadu týka, je dokonalosť sama. Tú nesmierne hlbokú depresiu, čo ma pohltila v momente, keď som si uvedomil, že ju mať nemôžem a že som sám ako kôl v plote, si ani nedokážete predstaviť. V tejto záležitosti ďakujem Šťastene, že moji kamaráti tiež nemajú žiadne kamarátky...
V skratke, už mi z toho začína šibať, mám problém pozrieť akýkoľvek film, seriál, či knihu bez toho, aby som v šťastí druhých videl svoje prekliatie. V duchu si opakujem, že azda je tam niekde vonku dievča, ktoré je rovnako zúfalé, a že jedného dňa sa stretneme a klapne nám do smrti. Avšak kvôli svojej značnej rozpoltenosti sám seba psychicky zdecimujem tým, že verím v rozprávky, a že to sa nidky nestane.
Tak držte palce, aby som sa z toho dostal čo najskôr, a že dievča, ktoré bude ochotné mi opätovať city bude tiež ochotné strpieť ma v mojej blízkosti dlhšie ako päť minút.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomoc! Mám strach z dievčat!

Príspevok od používateľa Fabo »

A preco by si ju nemohol mat?
Napísať odpoveď