nie...vola sa Sedivy a jeho otec je riaditel Telefonicy O2 na SlovenskuVitusko napísal:Co si tam zamestnany ?
O2 zacina
Pre mna uz iba 10 dni a zrušia mi stránku ak nezaplatím za doménu.will.i.am napísal:UZ IBA 10 DNI![]()
Podla mna by ste mali vyuzit akciu kym mozte, lebo potom bude neskoro. A uz na vas vzdy budu pozerat ako na prvych zakaznikov...
omg, co ste vsetci tak nadrzani z O2jky?ked si myslite ze budete u nich volat lacnejsie tak ste daleko od pravdy....totiz aj oni potrebuju zarabat a zo zaciatku asi najviac, pretoze stavaju siete, pracoviska a ine technicke vybavenie, vazne mi to pride ze ste uplne zmagoreni reklamou, ktora je asi na operatorovi O2 najzaujimavejsia
normalne tam bude tak isto kredit jak prima ci easy a pausaly 20 minutove, hodinove atd...a ku tomu akciove telefony - take iste ako kupite dnes v obchode alebo u sucasnych operatorov, ziadna novinka akurat ine logo na zmluve...
myslim ze sa nato vyserem a ostatnem nadalej v T-Mobile, ak by som presiel k O2 nic noveho by sa nestalo akurat by som mal nove cislo a kazdemu ho rozdavat no to by bola bieda, mozno k O2 niekedy prejdem ale az vtedy ked budem moct telefonovat aj inde ako v Bratislave a Kosiciach a ceny sa ustalia
normalne tam bude tak isto kredit jak prima ci easy a pausaly 20 minutove, hodinove atd...a ku tomu akciove telefony - take iste ako kupite dnes v obchode alebo u sucasnych operatorov, ziadna novinka akurat ine logo na zmluve...
myslim ze sa nato vyserem a ostatnem nadalej v T-Mobile, ak by som presiel k O2 nic noveho by sa nestalo akurat by som mal nove cislo a kazdemu ho rozdavat no to by bola bieda, mozno k O2 niekedy prejdem ale az vtedy ked budem moct telefonovat aj inde ako v Bratislave a Kosiciach a ceny sa ustalia
ano samozrejme ze budu uvadzacie ceny ovela nizzsie ale takto to pojde par mesiacov po otvoreni prevadzky a sme tam kde sme boli....artabanes napísal:Sheep - ta spoločnosť prichádza na obsadený trh, musia mať niečo, čím budú motivovať zákazníkov pre svoje služby, a inú páku ako nízke ceny nemajú
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ty trupka ale sak tie 2 koruny budes mat na furt a nie na dajaky polrok. sak ked tam hodis celu rodinu ta kolko usetris na volani, uz len ked to budes mat ako sekundarny mobil, kazdemu sa doma povaluje plno starych mobilov a takto sa aj usetri.Sheep napísal:ano samozrejme ze budu uvadzacie ceny ovela nizzsie ale takto to pojde par mesiacov po otvoreni prevadzky a sme tam kde sme boli....myslim ze pritomnost O2jky zase o nieco zvysi atraktivitu mobilnych telefonov...ale nic viac v tom proste nevidim, len sama reklama a "lacne" telefonovanie
bol asi november a orange a t-mobile vyhlasovali, ze akcie ako boli predtym teda - "neobmedzene" volania z minulych rokov sa nebudu opakovat, lebo ich to vela stalo, a pride december a naraz volania aj ked len cez den mas pri pausaloch v akcii "zadarmo"Sheep napísal:ano samozrejme ze budu uvadzacie ceny ovela nizzsie ale takto to pojde par mesiacov po otvoreni prevadzky a sme tam kde sme boli....myslim ze pritomnost O2jky zase o nieco zvysi atraktivitu mobilnych telefonov...ale nic viac v tom proste nevidim, len sama reklama a "lacne" telefonovanie
sa pozri teraz orange rozdava volne minuty, smsky, t-mobile tak isto, a to este o O2 nikto nic nevie, iba tych magickych 2Sk/min do vlastnej siete nonstop, akciu pre prepaid zakaznikov - ktorych je vacsina, spravil zatial len t-mobile, som velmi zvedavy ako odpovie orange
ak si niekto mysli, ze tie 2Sk polozia tohoto noveho operatora tak sa sakra myli, pri hociakom postaveni subjektov na trhu budu mat operatori navrch, ale rozdiel bude aka bude cena za volania pre zakaznikov, odporucam si prejst nieco o ekonomike sieti, je to troska ina ekonomika ako ekonomika bezneho-vyrobneho podniku, a vysledky su velmi zaujimave
vstup noveho hraca musi ovplyvnit trhove bojisko smerom k ziskaniu zakaznika alebo naopak snahou si ho udrzat, takze v konecnom dosledku zarobi aj orange aj t-mobile aj O2 a dokonca aj ich zakaznici
ber to tak, teraz mam primu, O2 uz slubilo lacne hovory do vlastnej siete, smsky drahsie ako ma konkurencia - 3.50 Sk nebudu, okrem toho volania to inych sieti drahsie ako su teraz - 14Sk/min tiez urcite nebudu, kopec znamych si uz O2 objednalo, takze nevidim dovod preco by po par mesiacoch malo byt vsetko tak ako je teraz, snad az na to ze budeme telefonovat o cosi lacnejsie
-
will.i.am
Darca
neee, to je len kamaratska rada, pre tych co to este nestihli, alebo zvazuju. ja som zobral pred vianocami pausal od T-Mobilu a pritom som vedel ze uz tu bude O2. Tak som to poistil a co to je dnes 50 Sk?Vitusko napísal:Co si tam zamestnany ?ked takto nabadas ludi... Ja som rad, ze tu je/bude nieco nove, uz som registrovany a cakam na obalku, ktora mi pride na postu... uvidime co to da !
-
Jeremy
Medium Professional
Hmm ale niečo mi nieje jasné... Aspoň dakedy to tak bolo že keď si si kúpil mobil naprv v pomaranči musel si si ho dať odblokovať... aby si mohol používať tcomacku simku... OKey teaz neviem ako to je ale myslím si že tie mobili nebudú odblokované hneď, možno sa mýlim a le fšetci budeme mať simkarty ale budeme si ich akurát do r**i strkať keď sa s nimi nedovoláme nikam... Teda to si aspoň myslím... Aspoň zo začiaku kým to nezačnú odblokovávať....
mobil mozes mat zablokovany len na jednu siet, teda ak ti ho zablokoval orange a ty si si ho dal odblokovat tak uz ti pojde na vsetky siete...Jeremy napísal:Hmm ale niečo mi nieje jasné... Aspoň dakedy to tak bolo že keď si si kúpil mobil naprv v pomaranči musel si si ho dať odblokovať... aby si mohol používať tcomacku simku... OKey teaz neviem ako to je ale myslím si že tie mobili nebudú odblokované hneď, možno sa mýlim a le fšetci budeme mať simkarty ale budeme si ich akurát do r**i strkať keď sa s nimi nedovoláme nikam... Teda to si aspoň myslím... Aspoň zo začiaku kým to nezačnú odblokovávať....
chlapec kukni co sa robi v cesku, tam idu telefony skoro zadara a u nas chcu za to tisiceSheep napísal:ano samozrejme ze budu uvadzacie ceny ovela nizzsie ale takto to pojde par mesiacov po otvoreni prevadzky a sme tam kde sme boli....myslim ze pritomnost O2jky zase o nieco zvysi atraktivitu mobilnych telefonov...ale nic viac v tom proste nevidim, len sama reklama a "lacne" telefonovanie
ano, a pozeral si si cenu "aktivacie"? u nas dostanes ten telefon naozaj za korunu a aktivacia v akcii 0sk, inak 190sk a pod. tam bez akcie bezne 3000cz, resp zalezi na pausale, ci si zakaznik a pod.ZenniX napísal:chlapec kukni co sa robi v cesku, tam idu telefony skoro zadara a u nas chcu za to tisice
-
lekoklatik
VIP
No ale to je krásne. No nevadí. Nie všetci sme taky inteligentní ako ty. Vyjadril som svoj názor a to je všetko ale ak mas problem a kces byt veľmi múdry (nepíšem však že si nejaky debil bo ta nepoznam) tak chod na azet alebo kde. Mam u riti ci bude stat hovor 2 alebo 3 sk za min. aj tak sa to casom vsetko pomeni.gwixt napísal: btw z tvojho prejavu usudzujem ze mas asi dost problem pochopit aspon polku mojho prispevku
Tiež moj NÁZOR
ten "prispevok" bol tvoj nazor?? ja ze to bola otazka ... a ja som na nu odpovedallekoklatik napísal:No ale to je krásne. No nevadí. Nie všetci sme taky inteligentní ako ty. Vyjadril som svoj názor a to je všetko ale ak mas problem a kces byt veľmi múdry (nepíšem však že si nejaky debil bo ta nepoznam) tak chod na azet alebo kde. Mam u riti ci bude stat hovor 2 alebo 3 sk za min. aj tak sa to casom vsetko pomeni.
Tiež moj NÁZOR
tak nabuduce skus vyjadrovat svoj nazor ako clovek .. dakujem
nemohli zacat posielat karty od zaciatku spustenia stranky lebo by si sa nikde nedovolaltomasso napísal:aaa prisla uz niekomu domov karta?
/ teraz som bol pozerat na icch stranke, ze karty zacali posielat len dnes
vies mna ale asi vacsinu ludi zajimaju ceny telefonovania nie mobilov, ktore lacno zozenies vsade nielen u operatorovZenniX napísal:chlapec kukni co sa robi v cesku, tam idu telefony skoro zadara a u nas chcu za to tisice
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nuz podla tych cien to vyzera celkom zaujimavo, aspon pre jednotky, volat do cudzej siete za 8.50 na prepaid karte je omnoho vyhodnejsie nez to co mam teraz na 55 Viac.smsky nic moc ale to vobec nevadi.
viac info: http://www.mobilmania.sk/Operatori/AR.asp?ARI=7584
edit:
viac info: http://www.mobilmania.sk/Operatori/AR.asp?ARI=7584
edit:
ale ved oproti ostatnym prepaidom su lacnejsi pomaly o polovicu, berem ze sms su drahe ale to ja mozem... jedina vec je platnost kreditu. inak je ta ponuka celkom fajn, hadam nikto necakal ze to budu robit zadarmo.enter00 napísal:no nic moc teda... tlackovka o2 bola, siet bude 2.2 spustena, ale celkovo o nicom, na urovni inych predplatenych kariet plus ked pridame faktory hovoriace proti O2 - nema zmysel brat.
-
Kosh
King
no platnost kreditu 3/6 mesiacov nie je teda nejak výbušné - ja si idem kupit telefen kupit, len aby som ako tak zastihnutelny - a samozrejme si raz za cas budem chciet zavolat (niekoho prezvonit aby mi dotycny zavolal naspet) - ale to aby som si kupil kredit ktori mi prepadne? to naozaj radsej easy od t mobilu, kde je to 12 mesiacov