poradil by mi nieto co efektivne pomaha proti vypadavaniu vlasov vo vacsej miere ? dakujem teraz pouzivam GS Eladen ale tak neopocitujem ziadnu zmenu...
Ale predpokladam, ze nerobia sa ti po hlave neake plesinky, ze? Nooo, ja ti azda len tolko poradim, ze skus si na neaku dobu (1-2 mesiace) prestat gelovat vlasy a z casu na cas si ich oplachni v zihlavovom caji. Ak sucasny stav bude pretrvavat, odporucam navstevu lekara. (vlasologa t.j, dermatologa)
zelovoc napísal:nuz asi budes patrit do klubu nespravodlivo plesatych. potom uz len jedna moznost ostrihat to cele a tvarit sa ako bruce willis.
heehee nie plesinku este zatial nemam dufam ze tak skoro ani nebude
kinjeril napísal:Ale predpokladam, ze nerobia sa ti po hlave neake plesinky, ze? Nooo, ja ti azda len tolko poradim, ze skus si na neaku dobu (1-2 mesiace) prestat gelovat vlasy a z casu na cas si ich oplachni v zihlavovom caji. Ak sucasny stav bude pretrvavat, odporucam navstevu lekara. (vlasologa t.j, dermatologa)
aj by som prestal gelovat no ale tak to by som chodil jak ....
k-u-l-i napísal:aj by som prestal gelovat no ale tak to by som chodil jak ....
Ehm, mysli trochen. Radsej si budes teraz dzubat vlasy neakym svinstvom len aby si bol cool, alebo chces vyriesit problem? Na tvojom mieste by som sa dal neako "sportovo" ostrihat a sledoval by som, co robia tie vlasy bez gelu. Ci chces ostat v 30-tke plesaty? Nemyslim...
Zera'Thull napísal:Nuž, asi tvojmu telu chýba zinok, dostať ho v každej lekárni, a pôsobí práve proti vypadávaniu vlasov a na posilnenie lámavých a mäkkých nechtov.
no ale zinok neposobi len na vlasy ale na vsetko ochlpenie tela... vlastna skusenost... to je aj dovod preco som ho prestal brat...
Moja prietelka ma 22 rokov a uz od 12 tich jej vypadavaju vlasky a tvorisa jej plesinka a na temene hlavy na dost velkom mieste jej vlasky nechcu rast abo jej rastu strasne pomali tak asi ze 2 roky jej nevyrastli viac ako 5 cm ale postranach jej vlasky rastu prirodzene rychlo.....ked bola mala robili nanej pozorovania ale nic nenasli a vraj povedali ze to je zrakom a od vtedy nosii okuliare ale akosi to bola blbost..a neviem co tym moze bit ........neviete poradit co sa stym da nieco robit????????????????????? PLEEEEEEEEEEEEEEEEEES DAKUJEM
Viem o jednom osvedcenom pripravku. Sada sampon a tonikum stoji asi 2200 Sk, ale funguje to, ked vlasy len zacinaju vypadavat,teda kym nie su vlasove cibulky odumrete. Ked chces vediet viac, ozvi sa na [email protected]