rEnEeK napísal:Cafte. Brat ma SE K750i a zabudol heslo na sim karte. da sa nejak doma doblokovat? nrp. cez kabel od mobilu? Pripadne cez aky softik? DIk
jj.. ale pokiaľ sa jedná o prima kartu, tak myslím kartu môžeš hneď vyhodiť. Easy by mala mať PUK kód nalepený v obale, v ktorom bola kúpená. Pokiaľ sa jedná o klasický paušál, tak choďte s tým na miesto predaja.. za poplatok Vám odblokujú..
Pochybujem. Totiz su programy na odblokovanie, ale telefonov. Ty mas problem so SIM-kou, za co uz zodpoveda orange. Na tvojom mieste by som asi siel do orange predajne a spytal by som sa ich, ci sa to neda nejakym sposobom odblokovat..
skus ist do pomarancu co ti na to povedia ...
inac nechapem vas, ako ktory debil vyhodi veci od SIMky ? toto mi vysvetlite sak ked to uz chcem vyhodit tak si aspon opisem PUK a vsetky veci co uznam za vhodne ... toto mi zostane stale zahadou ...
ak ti nepomozu v pomaranci tak chod do servisu tam ti to spravia za par korun
tak nielen že vyhodí doklady od simky ale ešte aj sam to chce spraviť? hmm smola keby si mal aspoň Hardware na simku ako maju v pomarančovom týme! zatial čo píšeš na sem si to už mohol mať spravené neobetuješ 100-300 sk?
rEnEeK napísal:dik vladino. nenormalne si mi pomohol
Naco ti budes software, ked k nemu nemas servisny kabel? A okrem toho, uz aj keby si ho mal, pochybujem, ze si to len tak z fleku sam odblokujes.
Na tvojom mieste by som vzal telefon, isiel s nim pekne do pomarancu a mam pokoj. Vyslo by ta to este menaj ako kupa kabla. Njn, ledaze by sa ti nechce s tym telefonom ukazovat v pomaranci. (ja viem, je bratov)
nechcem zakladat novu temu, ale chcem sa opytat, ze ked som si zablokoval sim kartu a teraz pyta odomna PUK kod tak jak ho mam zistit? puk kod je len na kartu kde je kredit ne? ale ja mam tu kartu na pausal... na papieri co som ktomu dostal je taky zotieratelny ktory som zotrel a mal som tam iba PUK2... a ten nefungoval...
malo by to byt v papieroch.. alebo teda na tej karte kde bola simkartka ktoru si odtial vylomil...
ale tam puk kod ti daju v orange alebo v t-mobile alebo v O2.. zalezi od toho koho sluzby vyuzivas
no a este som pocul aj take, ze ked zavolas neviem presne asi 905 a tam poziadas o PUK kod tak ti daju...no neviem jak to je naozaj...asi pojdem do toho orange-u...len dufam, ze fakt je poplatok iba 100sk
puk kod je dodavany...a ked kamarat siel s prima kartou do pomarancu tak mu povedali ze len na pausaly davaju puk kod... .....to su riadne nepodarky.....ja som si pn2 na easy karte zablokoval a povedali ze neni problem za stovku puk2 mam...ziadne ze to neni pausal karta alebo nieco.....pomaranc=nic moc