Problem GTA SAN andreas
Problem GTA SAN andreas
mam takyto problem.....ked robim misiu tak dojdem na urcene miesto a pred ocami mi zmine cerve policko kam by som sa mal dostat
viete mi pomoct?
- Prílohy
-
- untitled.JPG (85.8 KiB) 947 zobrazení
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
-
Lord PROXI
King
ked je bug v save nepomoze ani 100x reinstal, format, ani kladivo.Sp1d3Rm4N_2 napísal:ked ti to neslo tak to bude pravdepodobne nejaky BUG... Skus totozalohuj save
odinstaluj hru(restart)
nainstaluj hru daj save (restart) a skus to ...
On ostane stale v save.
Ja som mal tak dorypany save ze som nemohol v LV kupovat baraky, ale to bolo hlavne koly modom v hre
-
Lord PROXI
King
-
okonenipica
Zablokovaný
Ludia ja mam takyto problem... Uz hram SA 2. krat. Prvykrat som hral, ale sa mi dodrbala myska, tak som ju odinstaloval (tu hru samozrejme). Sejfi sa mi niekam stratili (mal som ich zalohovane) a hram odznova. Uz mi ostava jedna misia aby som isiel, a to ta, kde s BigSmoke musite s motorkou sledovat vlak a zostrelit tych zlych degesov. Uz prvykrat mi misia robila problemy... Teraz na nu fakt nemam trpezlivost. Ked chcem ist skocit na vlak aby som to s nimy skoncoval, tak bud hned drbnem na zem a uz to nestihnem ich vsetkych pozabijat, alebo na vlaku zabijem vsetkych okrem jedneho a zasa drbnem... a furt dookola..
Takze prosim help. Keby sa nasiel niaky fakt dobri clovek, ktoremu by som poslal sejf, a on by mi presiel len tuto jedinu misiu, tak by som bol fakt vdacni... naozaj... Vsak niako by sme sa dohodli... By som mu furt daval hore karmu, alebo by som mu niake veci uploadol na lamky..
Ne fakt ludia pomozte, uz nemam trpezlivost... Ja viem, som velky blb ze nebojujem, ale tato misia je pro mna neprijemna a roby mi problemy...
Diky za odpovede...
Takze prosim help. Keby sa nasiel niaky fakt dobri clovek, ktoremu by som poslal sejf, a on by mi presiel len tuto jedinu misiu, tak by som bol fakt vdacni... naozaj... Vsak niako by sme sa dohodli... By som mu furt daval hore karmu, alebo by som mu niake veci uploadol na lamky..
Ne fakt ludia pomozte, uz nemam trpezlivost... Ja viem, som velky blb ze nebojujem, ale tato misia je pro mna neprijemna a roby mi problemy...
Diky za odpovede...
-
Lord PROXI
King
-
[email protected]
Medium Expert
-
Šu-Do
Redeemer
dojdes pred nich a das G... ale je mozne ze to mas nastavene na nejake ine tlacitko[email protected] napísal:No aj ja mám nejaký menší problém so GTA - SA. V tej missii ako za mnou príde Ceasar, že potrebude oslobodiť štvrť, či čo, mám najprv zohnať nejakých chlapcov z bandy. Viem, že sa to robí s "G" ale nijak mi to nejdeNeviete, kde je chyba?? Aj rešpekt mám maximálny. Dikes za odpoveď
-
[email protected]
Medium Expert