14 rocne
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
14 rocne
To jackb:
Ja neobhajujem vsetky 14,15ky... Ja len vravim ze je to dobra hovadina hadzat ich vsetky do jedneho vreca. S mojou holkou sme uz 3 mesiace, a je uplne vpoho, takze nie vsetky su take. A vravim, ze otazka nie je od kolkatych rokov zacat chodit s babou ale hladaj si taku co ti bude vyhovovat, je jedno ci je 4 roky starsia ci mladsia...
To midnight_man:
Presne tak, zalezi to od danej osoby. A dalsia vec je, ze ak si najdes nejaku je*atelnu,namyslenu 14,15, tak nemozes cakat zazraky. Ale take najdes aj v inom vekovom rozmedzi, takze vravim je to cisto o tom ako sa dvaja ku sebe hodia, ak im to vyhovuje, vobec nezalezi na veku...
Ja neobhajujem vsetky 14,15ky... Ja len vravim ze je to dobra hovadina hadzat ich vsetky do jedneho vreca. S mojou holkou sme uz 3 mesiace, a je uplne vpoho, takze nie vsetky su take. A vravim, ze otazka nie je od kolkatych rokov zacat chodit s babou ale hladaj si taku co ti bude vyhovovat, je jedno ci je 4 roky starsia ci mladsia...
To midnight_man:
Presne tak, zalezi to od danej osoby. A dalsia vec je, ze ak si najdes nejaku je*atelnu,namyslenu 14,15, tak nemozes cakat zazraky. Ale take najdes aj v inom vekovom rozmedzi, takze vravim je to cisto o tom ako sa dvaja ku sebe hodia, ak im to vyhovuje, vobec nezalezi na veku...
-
midnight_man
Guru
all
Jo .. to sklamanie, pridavam sa k tebe,, ..Harlequin napísal:mno som sa sklamal aj so starsimi 15 rocnymi tak si myslim ze taky vztah uz nechcem... aspon nie tak skoro
-
qwerty-xyz
-
will.i.am
Darca
minule som sa nudil a bol som na pokeci a jedna baba napisala ze sa nudi a kto s nou pokeca. tak na fotke vyzerala pekne a vek nemala zverejnevy...
dala mi heslo do albumu a tam to bola fakt kocka a vyzerala asi na 16...
no ked som sa jej spytal kolko ma rokov, povedala ze 13 a bude mat 14
Aby ste si nemysleli hned som ju poslal do teplych krajin
inak adm vam tu nejaku fotku na posudenie...
no ked som sa jej spytal kolko ma rokov, povedala ze 13 a bude mat 14
Aby ste si nemysleli hned som ju poslal do teplych krajin
- Prílohy
-
- ericka1.JPG (43.89 KiB) 1257 zobrazení
-
hornblower
Light Professional
-
Harlequin
Expert
ja poznam len jednu co ma 15 a da sa s nou rozumne rozpravat... nepoznam ju ale osobne tak neviem ci by bol vztah s nou mozny... ak tusim ze ano... ale imho tak 80% 14tiek a 15tiek este nemaju dost rozumu... ale vynimky urcite su...
ja som lubil nadovsetko moju ex a stale ju mam velmi rad ale nechala ma... tak teraz dlho uz take mlade necem...
ja som lubil nadovsetko moju ex a stale ju mam velmi rad ale nechala ma... tak teraz dlho uz take mlade necem...
-
qwerty-xyz
-
spesko
Expert
ta hod sem jej nick, ne ?!will.i.am napísal:minule som sa nudil a bol som na pokeci a jedna baba napisala ze sa nudi a kto s nou pokeca. tak na fotke vyzerala pekne a vek nemala zverejnevy...
no ked som sa jej spytal kolko ma rokov, povedala ze 13 a bude mat 14![]()
Aby ste si nemysleli hned som ju poslal do teplych krajin![]()
-
Excallibur
Amateur
no...
Ano suhlasim s tebou 5a niektore 14 su fakt vyspele aj po psychyckej stranke ale..... iba NIEKTORE a tych je dost malo preto si myslim ze 14 je sice malo ale nie su to dedi[/b]
-
qwerty-xyz