Filmy:
Empire (odoberam)
Total Film (odoberam)
(na slovensku to bola pravidelne Premiere Mini)
PC:
MicroMart (odoberam)
PC Advisor
Computer Shoppper
PC Gamer
Ine:
Arena
Esquire
niekedy FHM
ja pravidelne čítam Stratégie, Plus 7 dní, Trend a Zdravie. Občas sa mi dostane do rúk aj Šarm, Emma a Život. No a z denníkov je najnormálnešia asi Pravda a Sme.
kupujem si Fifíka a Macka Pusíka a myslim to smrtelne vazne. Bavi ma to citat ked som sam vo vani alebo na zachode, a su tam tajnicky ktore rychlo vylustim, a take mam rad...
okonenipica napísal:kupujem si Fifíka a Macka Pusíka a myslim to smrtelne vazne. Bavi ma to citat ked som sam vo vani alebo na zachode, a su tam tajnicky ktore rychlo vylustim, a take mam rad...
a vies co je este dobre?! Kacer donald,, lenze ho teraz brutalne zdraziili.
okonenipica napísal:su tam take odborne clanky a krizovky... Kacer Donald to je brak kde su len kraviny a komiksi
no coment, mi chces povedat ze fifik nje casopis, v ktorom sa vyskutuju odborne clanky... sorry, ale nenechaj sa vysmiat, kacer donald je klasika, ja som ho este za mojho detsva miloval. ...nostalgia
Explo!D napísal:no coment, mi chces povedat ze fifik nje casopis, v ktorom sa vyskutuju odborne clanky... sorry, ale nenechaj sa vysmiat, kacer donald je klasika, ja som ho este za mojho detsva miloval. ...nostalgia
To si robis srandu ze mna alebo co ? Kacer Donald je tak sedlacky casopis ze konec... A este te kraviny co k temu lepili... no humus. Ze urob si sam... Cha chá. Fifík a Macko Pusík maju uroven, Nový Čas a SME sa moze schovat
okonenipica napísal:To si robis srandu ze mna alebo co ? Kacer Donald je tak sedlacky casopis ze konec... A este te kraviny co k temu lepili... no humus. Ze urob si sam... Cha chá. Fifík a Macko Pusík maju uroven, Nový Čas a SME sa moze schovat
Nahodou ked som ho ja kedysi kupoval tak to bol super komiks! Vsetko bolo pestre, farebne dobre pribehy a aj tie prilohy neboli zle Teraz citam Plus 7 dni, Zivot, obcas aj Brejk alebo Goldman.
Kupujem Level. Som na ňom závislí, normálne dostávam abstinenčené príznaky, keď ho dlhší čas nemám v ruke
P.S.: Káčer Donald bol a je vynikajúci časopis primárne na komkiksi.
Ludia nekupujete si tu niekto Bbarák ? Teda ja by som potreboval oskenovat rozhovor s WWW. Alebo ak Blavaci viete kde sa da volne zohnat, tak napiste. V nasom Petrzalskom Tescu a Carrefouri neni, a ani v nasich stankach ne
Otvaram tuto starucku temu. Ake casopisy teraz citate ? Planujem zacat nieco odoberat, no zatial ma uputal jedine FirstClass, Zem a vek a sem tam kupim Moju psychologiu (i ked ta je zamerana skor pre zeny) Vedeli by ste mi nieco odporucit ? Chcem plnohodnotne citanie, clanky na 2-3 strany, nepotrebujem obzerat zeny, drahe auta a luxusne hodinky. Vseobecne zameranie.