zacat? alebo radsej nie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnight_man napísal:ja viem ze mi to ublizuje,,ale tak strasne mi chyba,,a tak strasne mi chybaju jej dotiky,,objatia,,..viem ze by som nemal..ale to sa neda,,ked sa ku mne nahla,,,chytila ma za ruku,,pohladila po tvary,,,totalne som tomu podlahol na 100% proste,,,nedalo sa tomu branit,,a ani som nechcel,,a preto stale uvazujem nad tym ci je dobry napad zabudnut,,stale mi to vsetko beha hlavou,, ja viem ze som blby,,,a nerozvazny uz davno som to mal pustit z hlavy,a nepisat sem,,ale vzdy ked som s nou potom,,, totalne sa to neda,,,je to moje zlatko :cry:
alebo to sprav ako ja, uč sa na vlastných chybách. Tiež som nepočúval také rady, šiel som si za svojim a čakal som happyend ale nič sa nestalo. Pekne som sa spálil a sklamal, tiež mi bolo chvíľu totál zle ale poučil som sa aj keď to bolo kruteé.
Ja sa riadim mottom človek sa učí na vlastných chybách , ale niekto povedal že múdry človexa učí na chybách ostatných
lolky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lolky »

midnight_man napísal:ja viem ze mi to ublizuje,,ale tak strasne mi chyba,,a tak strasne mi chybaju jej dotiky,,objatia,,..viem ze by som nemal..ale to sa neda,,ked sa ku mne nahla,,,chytila ma za ruku,,pohladila po tvary,,,totalne som tomu podlahol na 100% proste,,,nedalo sa tomu branit,,a ani som nechcel,,a preto stale uvazujem nad tym ci je dobry napad zabudnut,,stale mi to vsetko beha hlavou,, ja viem ze som blby,,,a nerozvazny uz davno som to mal pustit z hlavy,a nepisat sem,,ale vzdy ked som s nou potom,,, totalne sa to neda,,,je to moje zlatko :cry:

ja by som na tvojom mieste povedal svojmu asi najsvalnatejsiemu kamaratovy nech mi nasupuje jednu riadnu facku aby som sa spamatal. pre boha ??kolko mas rokov ?? mate spolu deti ?? mate medzi sebou neaky papier ?? mate spolocne uspory ?? mate spolocny byt ??? NE
tak laskavo nech ti da kamarat riedneho faca aby si sa prebral a TOTALNE SA JEJ VYHYBAJ a mas to v suchu
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

lolky napísal:TOTALNE SA JEJ VYHYBAJ a mas to v suchu
jo to sa snazim uz 3 mesiace,,ale vzdy po tyzdni mi je tak blbo,,,smutne a nanic ze ju proste musim vidiet,,a musim ju objat :roll: dufam ze ak to vyjde s touto holkou,,ze po tyzdni pojdem objat moju holku a nie ju,,,, :?:
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

midnight_man napísal:jo to sa snazim uz 3 mesiace,,ale vzdy po tyzdni mi je tak blbo,,,smutne a nanic ze ju proste musim vidiet,,a musim ju objat :roll: dufam ze ak to vyjde s touto holkou,,ze po tyzdni pojdem objat moju holku a nie ju,,,, :?:
Tak presne takto si mal zacat rozmyslat uz davno... si na najlepsej ceste za vyliecenim z poblaznenia...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

midnight
1. dal by som si odpal od byvalej aj ked si uplne paf z nej ...
2. Zacni sa venovat svojej nastavajucej ... lebo podla toho co tu citam tak snivas o byvalej a nastavajuca sniva o tebe a tod vsio
Vies co to z tebou robi ked si z byvalou ... ale pritom vies ze neni skoro ziadna sanca ... a vedla teba stoji druha ktora ma o teba zaujem ...a vela pre nu znamenas ... tak sa rozhodni a neplac tu jak keby si mal 15
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

jezisky ludia...vy tu riesite cudzie vztahy..chces pocut moj nazor???keby si vedel presne co ces bojujes za to a nehladas pomoc na FORE..kebyze vies ze milujes jednu osobu neoytas sa ci to mas skusit s inou...to co je???omg..tak bud lubim jednu alebo druhu..ak ta tvoja laska neche fajn kasli na to..ale nezacinaj si s kamratkou because1.moze sa stat ze stratis lasku a aj kamaratku 2.zostanes sam ..ja by som t neriesila..ja by som to nechala tak.nech cas ukaze ako to ma ist..ak som ta tym sklamala alebo urazila sorry to nebolo ucelom..islo len o vyjadrenie nazoru...that´s all :roll: :new02: je to ako toto :D
midnight_man
Guru
Guru

all

5-ula napísal:jezisky ludia...vy tu riesite cudzie vztahy..chces pocut moj nazor???keby si vedel presne co ces bojujes za to a nehladas pomoc na FORE..kebyze vies ze milujes jednu osobu neoytas sa ci to mas skusit s inou...to co je???omg..tak bud lubim jednu alebo druhu..ak ta tvoja laska neche fajn kasli na to..ale nezacinaj si s kamratkou because1.moze sa stat ze stratis lasku a aj kamaratku 2.zostanes sam ..ja by som t neriesila..ja by som to nechala tak.nech cas ukaze ako to ma ist..ak som ta tym sklamala alebo urazila sorry to nebolo ucelom..islo len o vyjadrenie nazoru...that´s all :roll: :new02: je to ako toto :D
Ahoj petula,,,dakujem,,konecne niekdo kto zdiela ako tak moj nazor :) ja viem presne za co bojujem ..bojujem za moju lasku,,uz polroka,,dakedy sa darilo inokedy nie,, vies ja viem ze by som nemal hladat tu pomoc,,ale uz sam som nevedel kde mam co mam ist,,,viem ze by som nemal zacinat s kamaratkou,ale moja laska tiez chcela aby som si s nou zacal s tou jej kamoskou,,(neviem preco)..a poslednu donu mi dava najavo ze chce sa venovat svojmu vzhtahu(alebo mozno si to len ja myslim) ale viem ze sa mame stale radi inac by nesla somnou vonka,,,neobjala ma,,a podobne vecicky,,,som s toho magor teraz,,
5-ula
Light Star
Light Star

midnight_man napísal:Ahoj petula,,,dakujem,,konecne niekdo kto zdiela ako tak moj nazor :) ja viem presne za co bojujem ..bojujem za moju lasku,,uz polroka,,dakedy sa darilo inokedy nie,, vies ja viem ze by som nemal hladat tu pomoc,,ale uz sam som nevedel kde mam co mam ist,,,viem ze by som nemal zacinat s kamaratkou,ale moja laska tiez chcela aby som si s nou zacal s tou jej kamoskou,,(neviem preco)..a poslednu donu mi dava najavo ze chce sa venovat svojmu vzhtahu(alebo mozno si to len ja myslim) ale viem ze sa mame stale radi inac by nesla somnou vonka,,,neobjala ma,,a podobne vecicky,,,som s toho magor teraz,,
hmm vies ono je to tak ze nemozes niekoho prinutit aby ta miloval...proste je to tak...v zivote ale ak ta miluje vrati sa k tebe...nedobijaj ju..iba ju mozno odradis mozno to ze ju budes ignorovat ju donuti hmm ak nie nieje sanca a zabal to :?
midnight_man
Guru
Guru

5-ula napísal:hmm vies ono je to tak ze nemozes niekoho prinutit aby ta miloval...proste je to tak...v zivote ale ak ta miluje vrati sa k tebe...nedobijaj ju..iba ju mozno odradis mozno to ze ju budes ignorovat ju donuti hmm ak nie nieje sanca a zabal to :?
ako ignorovat? ignorovat ju? no mne to vydrzi max 3 dni,, potom mi je tak hnusne a smutne bez nej ze ju musim vidiet...
5-ula
Light Star
Light Star

midnight_man napísal:ako ignorovat? ignorovat ju? no mne to vydrzi max 3 dni,, potom mi je tak hnusne a smutne bez nej ze ju musim vidiet...
SILA VOLE,,treba vydrzat:(
midnight_man
Guru
Guru

5-ula napísal:SILA VOLE,,treba vydrzat:(
jo sila a riadna!! keby to bolo len tak s poblaznenia hlavy tak uz to tu neriesim a davno to je OK..ale fakt je to sila!!! a hneva ma to ze s tym nemozem nic robit,,,nic nepomaha
5-ula
Light Star
Light Star

skus sa niecomu venovat nemysliet na nu..ja uz neviem co ti mam poradit..prepac...ja by som pockala...odporucam pesnicku mariana cekovskeho ..mohla by byt z toho aj laska..
midnight_man
Guru
Guru

all

5-ula napísal:skus sa niecomu venovat nemysliet na nu..ja uz neviem co ti mam poradit..prepac...ja by som pockala...odporucam pesnicku mariana cekovskeho ..mohla by byt z toho aj laska..
mozes mi ju poslat na mail? [email protected] dakujem fakt,,,no ja sa venujem vela veciam,,ale aj tak bzdy sa nieco najde,,co mi ju pripomenie,,vzdy a vecer,,,vtedy to je :cry:
5-ula
Light Star
Light Star

to mas ako ten nick?
midnight_man
Guru
Guru

all

tak tu mame vysledok,,je vecer,,,som doma,,a je to tu,,,sme spolu,,tak nam drzte palce!!!! ale boli sme tam seci aj roma(ta co tu bola spominana) a nebola daka stastna,,neviem ako to mam brat,, ale ak sa ona rozdie s jej frajerom,,tak to bude zle,,,aj drzte mi palce nech mi to vydrzi,, tuto holku si uz nepustim!! poucil som sa s prvheo vztahu,,,druhy uz nepohnojim!
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnight_man napísal:tak tu mame vysledok,,je vecer,,,som doma,,a je to tu,,,sme spolu,,tak nam drzte palce!!!! ale boli sme tam seci aj roma(ta co tu bola spominana) a nebola daka stastna,,neviem ako to mam brat,, ale ak sa ona rozdie s jej frajerom,,tak to bude zle,,,aj drzte mi palce nech mi to vydrzi,, tuto holku si uz nepustim!! poucil som sa s prvheo vztahu,,,druhy uz nepohnojim!
držím všetky (aj tie polámané) palce!! tak ako dopadlo?
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Re: vikinkovi a simonke

Príspevok od používateľa Lúšťa »

midnight_man napísal:tak tu mame vysledok,,je vecer,,,som doma,,a je to tu,,,sme spolu,,tak nam drzte palce!!!! ale boli sme tam seci aj roma(ta co tu bola spominana) a nebola daka stastna,,neviem ako to mam brat,, ale ak sa ona rozdie s jej frajerom,,tak to bude zle,,,aj drzte mi palce nech mi to vydrzi,, tuto holku si uz nepustim!! poucil som sa s prvheo vztahu,,,druhy uz nepohnojim!
tak tak bola som tam :) drzim palce je to moja najlepsia priatelka a ty si ... ved ty vies ... poucil si sa z nasho vztahu neurobte chybu aj v tomto... kazdy zisti co lubi az vtedy ked to nadobro strati tak si davajte pozor zlaticka moja... :cry: ... to co bolo mne uz vies... drzkam palce... pa
midnight_man
Guru
Guru

Re: vikinkovi a simonke

Lúšťa napísal:tak tak bola som tam :) drzim palce je to moja najlepsia priatelka a ty si ... ved ty vies ... poucil si sa z nasho vztahu neurobte chybu aj v tomto... kazdy zisti co lubi az vtedy ked to nadobro strati tak si davajte pozor zlaticka moja... :cry: ... to co bolo mne uz vies... drzkam palce... pa
Mojeno,,,vis rozpravali sme sa o tom,,,vies stale ako to je,,len vies to co si mi povedala vcera si mi mala povedat skorsie,,,ives :? ale stalo sa,,,stalo..ale povedal som ti.. nic sa na tom nemeni!!!!! nic sa nezmenilo,,a vies simca to bude musiet pochopit,,,,takze v piatok,,,papa
Lúšťa napísal: kazdy zisti co lubi az vtedy ked to nadobro strati
sory ttoto som prehliadol... nic si nestratila,!!!!!! to nie,,mojeno vcera sme mali o tom diskusiu,,,nestratila si nic,,nedovolim ti to!!! to si pamataj..mna nikdy nestratis,,a dufam ze ani ja teba

//Midnight a Lúšťa: Toto nie je chat ale diskusné fórum. Takže sa podľa toho aj správajte. Vyznania lásky si môžte posielať cez súkromné správy, sms, ICQ atď. Toto je posledné upozornenie. Nabudúce budete obaja potrestaní podľa pravidiel...eritrocit
Napísať odpoveď