Je to terstane ked ma sex 17 rocny so 14 rocnou ? Su normalni partneri, chodia spolu a mali spolu sex moze z toho nieco ten chalan mat ? Za odpovede vopred dakujem.
Emerger napísal:Je to terstane ked ma sex 17 rocny so 14 rocnou ? Su normalni partneri, chodia spolu a mali spolu sex moze z toho nieco ten chalan mat ? Za odpovede vopred dakujem.
Môže z toho niečo mať ak dievča polezie na políciu a ohlási ho ako znásilnenie. Sex bol dobrovolný, tak nevidím v tom problém.
presne tak, ak to chcela aj ona, nema vas kto potom natriet...
jedine ak by o tom este niekto vedel, moze vas udat on...ale inak nie...
ale spat k teme... JE to trestne!
a nezabudni ju niecim nastvat pred tym ako bude mat 15. pekne ju opustis a pocupka na policiu a budes mat po klobaskach takze vsetko rob hlavne opatrne aby sa to nestalo do jej 15nastky
Veková hranica trestnej zodpovednosti sa znižuje z 15 na 14 rokov. Trestný zákon zavádza do systému trestov nové prvky, a to napríklad tresty domáceho väzenia, povinnej práce od 40 do 300 hodín a podmienečný odklad výkonu trestu s probačným dohľadom. Páchatelia sexuálne motivovaných trestných činov budú po odpykaní trestu umiestnení do detenčného ústavu na prevýchovu.
Od 1. januára 2006 sa na Slovensku znížila hranica trestnej zodpovednosti na 14 rokov.
Emerger napísal:Je to terstane ked ma sex 17 rocny so 14 rocnou ? Su normalni partneri, chodia spolu a mali spolu sex moze z toho nieco ten chalan mat ? Za odpovede vopred dakujem.
Nie nemozes,ani keby ona chcela pretoze TY si ten co ma mat rozum,takze ty by si bol zodpovedny keby sa niekto nieco dozvedel. A pruser by z toho mohol byt poriadny.
Si najdi seberovnu a nie deti tr*kat -- to tu zavana pedofiliou...
alebo aspon pockaj do jej 15-ky.
Jeden hovori tak jeden tak, ja sa snou nechcem silou mocou vyspat ale mam ju rad a ona to chce silou mocou, preto ma to zaujimalo a ten co spomenul pedofiliu je dobry idiot, aj rozmyslam nad tym ci si mal vobec nejaku zenu.
No a k teme prosim uz napiste konecne stanovisko, ANO NIE !
Emerger napísal:Jeden hovori tak jeden tak, ja sa snou nechcem silou mocou vyspat ale mam ju rad a ona to chce silou mocou, preto ma to zaujimalo a ten co spomenul pedofiliu je dobry idiot, aj rozmyslam nad tym ci si mal vobec nejaku zenu.
No a k teme prosim uz napiste konecne stanovisko, ANO NIE !
tak vidis ze vyvratitli moje tvrdenia nie nemozes snou spat teda nemam argumenty ale idem to pogooglit neda mi to