Ponukam: SMS a MAIL Bombery

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
BaRTY
Amateur
Amateur

Ponukam: SMS a MAIL Bombery

Príspevok od používateľa BaRTY »

zdravim, mam 2 sms bombery, ale neviem ako ich spravne nastavit aby som mohol posielat sms do sk sieti, pomozete mi?

len doplnim ze sa jedna o kaboom a aenimu.... :D
dakujem
pe3x
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pe3x »

To nenastavis, na sk siete existuje iba jeden jediny sms bomber, ja ho mam, a nedam vam ho! :P
usbecko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa usbecko »

ale ja hej :D :

Kód: Vybrať všetko

zmazané
ked tento prispevok nesplna pravidla abo nieco tak ho mozete vymazat :)
BaRTY
Amateur
Amateur

STVorec napísal:ale ja hej :D :

Kód: Vybrať všetko

zmazané
ked tento prispevok nesplna pravidla abo nieco tak ho mozete vymazat :)

dikas, ale ten neposle viac ako 10:-(, kaboom vraj funguje na 100%, vraj aj na sk siete a posle neobmedzene :twisted:
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Tohle forum neni Warezove.!!. :smt018
BaRTY
Amateur
Amateur

elpopel napísal:Tohle forum neni Warezove.!!. :smt018
lol, a od kedy su smsbombery warez???????????
//audiotrack: možno je, možno nie je.. to je jedno. Ale určite to nie je prospešný soft, a s filozofiou záškodníctva sa vôbec nestotožňujem tak som linky vymazal. námietky? pošlite si to cez ss

edit: nasiel som nejaku jooky´s page alebo nieco take, tam su nejake smsbombery ale nejdu stiahnut, jedna sa mi o msmbomber 1.4, nemate ho niekto?
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

uz nefunguje ten bomber, nie je nieco novsie?
fulli
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fulli »

tak ten kaboom nikto neda?
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Inak ten sms bomber ti posle, resp. poslal kolko si chcel sms, trebars aj 100 a viac, ale uz nieje unkcny ... :cry:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

som zvedavy ako by ste sa tvarili keby tie bombery boli namierene prot vam :roll:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

tieto kraviny uz su stare jak hovado a bolo to preberane uplne vsade x krat, ani sa to nesnazte najst je to oser a nefunguje ako ma
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

fungovat funguje, ale len obmedzeny pocet sms /tusim tych 10/, ale uz to nie je zaujimave, ked to uz poznaju aj "5 rocne deti" a tapetuju s tym na pokeci hlaskami typu: 10 sms zadarmo, RP ... :roll:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

no uz som sa s tym strasne dlho nehral ale pamatam ze isli 3 odoslat, kazdemu to islo inak
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no ja som to mal tiez dlho a mozete mi verit, poslal som aj 100 sms jednemu tipkovi!!!!! VAZNE!!!!! ale uz to orange akosi zatrhli :(
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... IMHO velmi trapne ... jak male soplave deticky .. co je dobre na tom, ze niekomu posles hoci aj tri poondiate sms s nejakym nezmyselnym kodom ? ... NIC .. a ak budete argumentovat tym ze sak to posielate iba ludom, kerych nemate radi, tak ste potom este vacsie nuly, jak keby ste to poslali zo srandy ... ked mate s niekym problem, tak si hgo rieste normalne, nie cez sms bombery :-) .. mre raz doslo 6 sms, ked sme to s kamaratom skusali, ale odvtedy to uz neslo :-) takze asi tak ... ale jednemu chlaniskovi sa z toho zblaznil telefon, a to uz neieje sranda , ked tam mas vsetky kontakty, fotky, poznamky a pod. :-( ...

.. uvedomte sa ..
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:... IMHO velmi trapne ... jak male soplave deticky .. co je dobre na tom, ze niekomu posles hoci aj tri poondiate sms s nejakym nezmyselnym kodom ? ... NIC .. a ak budete argumentovat tym ze sak to posielate iba ludom, kerych nemate radi, tak ste potom este vacsie nuly, jak keby ste to poslali zo srandy ... ked mate s niekym problem, tak si hgo rieste normalne, nie cez sms bombery :-) .. mre raz doslo 6 sms, ked sme to s kamaratom skusali, ale odvtedy to uz neslo :-) takze asi tak ... ale jednemu chlaniskovi sa z toho zblaznil telefon, a to uz neieje sranda , ked tam mas vsetky kontakty, fotky, poznamky a pod. :-( ...

.. uvedomte sa ..
ale skus si uvedomit TY, ze mas niekoho, napr. kto ti otravue zivot a nevies alebo nemozes nijako inak s nim byt, tak na oblatku mozes urobit toto a ani nemusi vediet od koho to je a mas to ...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Adulko1 napísal:ale skus si uvedomit TY, ze mas niekoho, napr. kto ti otravue zivot a nevies alebo nemozes nijako inak s nim byt, tak na oblatku mozes urobit toto a ani nemusi vediet od koho to je a mas to ...
ked mi niekto otravuje zivot rozhodne mu kvoli tomu nebudem posielat kvanta sms, ale ked uz tak 1 normalnu. a vacsina mobilov a vsetky emailove schranky umoznuju blokovanie cisla/mailu .v pripade potreby to zariadi aj operator. k detinskostiam sa ale znizovat nebudem a rozhodne sa nebudem znizovat na uroven toho magora, ktory tie spravy posiela
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nj, ale ved ked mas moznost, aby pocitil, ze ake to je a spamatal sa .. chapes, niektorym nestaci napisat, trebars aj vysrtazne spravy a toto ho velmi omrzi, a hlavne ked je tupy anevie s tym nic robit :) :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Adulko1 napísal:Nj, ale ved ked mas moznost, aby pocitil, ze ake to je a spamatal sa .. chapes, niektorym nestaci napisat, trebars aj vysrtazne spravy a toto ho velmi omrzi, a hlavne ked je tupy anevie s tym nic robit :) :wink:
.. no ked je tupy, tak mu hlavne dojde, ze je to od teba ... OMG .. pani zacnite dospievat :-) ... ( ABSOLUTELY NO OFFENCE ! ) ... ked ta niekto sere a nejde to po dobrom, tak mu zo dve nahadz, alebo sa nanho vykasli, nech ho to omrzi len taq samo od seba, a nie traposit s bombermi :-) ..

edit:// LOCk ? :lock: ?
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Heh, :) ale ked niesi s nim a nemas tu moznost .. tak ako,, aj ked neposluchne a ho to neomrzi? :)
Napísať odpoveď