Recenzia filmu BABEL

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Recenzia filmu BABEL

Príspevok od používateľa seth82 »

MF
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No tak pridam aj svoj nazor, sice kratsi :D ale aj tak.

Spojenie dejovych linii bolo na jednej strane zaujimave, ale ku koncu som mal skor pocit, ze to bolo cele na silu. Mozno zaujimavy napad spravit z pusky taku dejom sprevadzaciu vec, ale nemozem povedat, ze by ma to dajako ohurilo

Co sa tyka tej hluchonemej japonky, tak to bol podla mna najlepsi pribeh. Respektive snad jediny vskutku zaujimavy. Ako ostatne tri pribehy aj tento na konci velmi extremne vyvrcholil, ale musim uznat, ze mi to pripadalo velmi realne. V tomto sa asi teda nezhodneme.

Cim viac nad tym uvazujem, tym viac zistujem, ze to nebol az taky zly film, ale ked som ho pozeral, tak ma teda tak neocaril. Hlavne mi tam asi chybalo nieco skutocne zaujimave. Zobrat styri pribehy z roznych etnickych skupin, vyslahat zapletku do niakeho extremu a cele to spojit az moc nezaujimavym akoze tematickym prvkom mi proste nepripadalo ako niake uzasne majstrovske dielo, ktore treba vsade ospevovat.

Nebol to uplny prepadak, ale chvaly co som na ten film pocul su podla mojho prehnane. Nakolko ale existuje pre mna v poslednej dobe aj pomerne dost horsich filmov tak davam 6/10.
Napísať odpoveď