Ma to smysl ?
Ma to smysl ?
Muj zivot je jeden velky stereotyp... Nemam holku, vetsinu casu stravim u kompiho, nic ma nebavi, nemam konicky, do niceho sa mi nexe, ve skole mi to moc taky nejde, nevim na jaku pudu stredni skolu, o prazdninach to same, sedim doma a nudim sa, a nic ine, furt to same... Porad premyslim jaky je muj smysl zivota... 
-
uNreal_saTch^
Professional
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ma to smysl ?
skus obmedzit pc a zacni chodievat castejsie vonka,priebezne sa uchalfend napísal:Muj zivot je jeden velky stereotyp... Nemam holku, vetsinu casu stravim u kompiho, nic ma nebavi, nemam konicky, do niceho sa mi nexe, ve skole mi to moc taky nejde, nevim na jaku pudu stredni skolu, o prazdninach to same, sedim doma a nudim sa, a nic ine, furt to same... Porad premyslim jaky je muj smysl zivota...
skús sa prestať ľutovať a možno bude lepšie
no ale keď Ti mám na to odpovedať , tak ja nad tým niekedy rozmýšľam , hlavne , keď som ožratý ... že ma čakajú skúšky , že mám nejaký problém v robote , že keď sa ožením čo a ako .. že keď budem mať deti , budú choré a ja nebudem mať čas ísť s nimi k doktorovi , že proste celý život bude iba hektický a nebude vôbec krásny ...
že načo vlastne žijeme , nízke platy , robota , problémy v rodine , choroby ... naozaj fakt je to otázka na zamyslenie ... treba sa preniesť , ale niekedy ma to fakt serie
no ale keď Ti mám na to odpovedať , tak ja nad tým niekedy rozmýšľam , hlavne , keď som ožratý ... že ma čakajú skúšky , že mám nejaký problém v robote , že keď sa ožením čo a ako .. že keď budem mať deti , budú choré a ja nebudem mať čas ísť s nimi k doktorovi , že proste celý život bude iba hektický a nebude vôbec krásny ...
že načo vlastne žijeme , nízke platy , robota , problémy v rodine , choroby ... naozaj fakt je to otázka na zamyslenie ... treba sa preniesť , ale niekedy ma to fakt serie
-
pinacolada
Guru wannabe
VYHOD KOMPA Z OKNA !!odhodlavam sa na to dost dlho ale nejak mi ho stale pride luto,chudaka maleho
.mne tiez zere strasne vela casu a vlastne nic z toho nemam.
treba sa premoct obmedzit komp na minimum a zacat sa troska socializovat
zaclen so do nejakej partie (neni to lahke ale ked je vola da sa to),zacni chodit na nejaky kruzok,najlepsie sport alebo nejaky hud.nastroj (urcite nie s pocitacmi) a aspon hodku denne sa povenuj uceniu.moznosa to nezda ale odzrkadli sa to na znamkach 
treba sa premoct obmedzit komp na minimum a zacat sa troska socializovat
-
misokgb
King
U mna to istehalfend napísal:Muj zivot je jeden velky stereotyp... Nemam holku, vetsinu casu stravim u kompiho, nic ma nebavi, nemam konicky, do niceho sa mi nexe, ve skole mi to moc taky nejde, nevim na jaku pudu stredni skolu, o prazdninach to same, sedim doma a nudim sa, a nic ine, furt to same... Porad premyslim jaky je muj smysl zivota...
-
jin
VIP
Nebooj to ta prejde....najdi si partiu, zacnite chodit von, porozmyslaj co ta bavi - najlespie tak ked si vysledujes po akych strankach sufrujes /dufam ze nie same fora inak to vidim iba na verejne diskusie
/ a zacni sa tomu venovat v reale. Bavi ta hudba?? zacni ju tvorit
Bud trocha samouk...
a hlavne nesed za compom najdi si nieco pre co sa vies zapalit..comp predsa nemoze byt jedine co ta bavi...
a hlavne nesed za compom najdi si nieco pre co sa vies zapalit..comp predsa nemoze byt jedine co ta bavi...
-
peterkozel
Medium Professional
neber to tak cierno, clovece snad nemyslis na nejaku sebadestrukciu, je to len a len v tebe ako nalozis so sebou a s zivotom, bud rad ze si a ze existujes, urcite musis mat nejakych kamaratov a tak, tak ak ti lezie na hlavu ze si osamoteny tak sa zober a jednoducho chod von a nehambi a neboj sa, lebo ti prepne
-
jin
VIP
Pokial ide o zmysel zivota tak o tom tu uz tema bola
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=46 ... sel+zivota
mozno pomoze...
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=46 ... sel+zivota
mozno pomoze...
to halfend:
Nemas kamaratov alebo co?
Vsak pobehat treba po vonku vtedy aj holka pride vsetko...
Popripade si fakt najdi nejaky ten konicek,sport je predsa vela moznosti...(horsie je ze sa ti nechce).
A na strednej si najdes partiu/kamaratov a mozno aj nejake to dievca.
No prajem vela stastia ale hlavne necakaj so zalozenymi rukami pred PC
Nemas kamaratov alebo co?
Vsak pobehat treba po vonku vtedy aj holka pride vsetko...
Popripade si fakt najdi nejaky ten konicek,sport je predsa vela moznosti...(horsie je ze sa ti nechce).
A na strednej si najdes partiu/kamaratov a mozno aj nejake to dievca.
No prajem vela stastia ale hlavne necakaj so zalozenymi rukami pred PC
No akoze obcas chodim ven
Ale spis litam ve vlasním svete, svete World of Warcraft
, na ofiku se to da brat ako vlastny svet
Ale dekujem za rady, asi sa budem casteji chodit ozrat 
-
uNreal_saTch^
Professional
tak to sme ti pomohli...z hovna do sracky...halfend napísal:No akoze obcas chodim venAle spis litam ve vlasním svete, svete World of Warcraft
, na ofiku se to da brat ako vlastny svet
Ale dekujem za rady, asi sa budem casteji chodit ozrat