DDR2, nemusis mat dve, i ked je to lepsie..ale tak pre zaciatok staci jedna, ked nemas vela cashov , a este to hlavne podporuje vyssie frekvencie (667, 800, ...)
bukelo napísal:DDR2, nemusis mat dve, i ked je to lepsie..ale tak pre zaciatok staci jedna, ked nemas vela cashov , a este to hlavne podporuje vyssie frekvencie (667, 800, ...)
Nechcel nahodov dokupit ramku? Ak aj hej, ako vies, ze ma DDRII?
bukelo napísal:DDR2, nemusis mat dve, i ked je to lepsie..ale tak pre zaciatok staci jedna, ked nemas vela cashov , a este to hlavne podporuje vyssie frekvencie (667, 800, ...)
a DDR1 snad musis mat dve? Vyssia frekvencia je "vyvazena" nizsou latenciou = vykon rovnaky ako DDR
Bud je to prvoaprilový žart alebo v tom nema celkom jasne, no z toho prispevku mi vyplyva iba to, že DDR2 su vlastne dve DDR1 v jednom. Ak to tak nie je ospravedlnujem sa no nemozem si pomoct.
pato83 napísal:Bud je to prvoaprilový žart alebo v tom nema celkom jasne, no z toho prispevku mi vyplyva iba to, že DDR2 su vlastne dve DDR1 v jednom. Ak to tak nie je ospravedlnujem sa no nemozem si pomoct.
Ty si cely april. DDR treba mat dve (resp.parny pocet) v PC nie? Tak co riesis?
bukelo napísal:Ty si cely april. DDR treba mat dve (resp.parny pocet) v PC nie? Tak co riesis?
treba mat dve v pripade ze mas amd64 a chces aby si mal funkcny dual channel, to iste plati pre pre ddr2 - ramky musia mat rovnaku velkost a casovanie s frekvenciou (az na niektore vynimky)
mystique napísal:treba mat dve v pripade ze mas amd64 a chces aby si mal funkcny dual channel, to iste plati pre pre ddr2 - ramky musia mat rovnaku velkost a casovanie s frekvenciou (az na niektore vynimky)