Aký je váš názor na to že mať viac žien?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

jj asi tak, pripadá mi to ako deti na pieskovisku- niekto ti zoberie kýblik taxa rozplačeš a začneš brať a rozbíjať hračky iným deťom okolo, miesto toho aby si si šiel po radu k mame a šiel sa hrať na iné pieskovisko, nie, ty radšej budeš chodiť na to prvé a vykrikovať akí sú hajzli...
Vieš ono keď ti to s desiatimi nevyšlo tak bude asi chyba skôr v tebe nemyslíš??? Najviac ma dojalo to "nemôžem si dupnúť" akože nie?? keď chceš dupať tak musíš byť zmierený s tým že druhej strane sa to nepáči, ak nechceš tak drž .... a krok.
Tu vravíš ako na baby sereš ale už vidím ako sa objaví ďalšia taká a ty jej zas budeš plakať pri nohách, namioesto toho aby si si niečo zobral k srdcu a šiel skúšať s radami čo ti tu dali ľudia, nie...
Fakt tie príspevky a témy od Maydaya a midnighta mi tu už začínajú skôr zavadzať...
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

omg nie nechcem. nebol by som toho schopny. a sa mi to zda aj take... hmm... no proste nic pre mna. nemam na to srdce. 8)
ja mozem mat vztah len s laskou :D a vztah bez nej jedine ze peniaze :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

MayDaySK napísal:Moc som dupť nemohol, lebo vždy som od baby dostal upozornenie: Buď sa prispôsobíš alebo letíš... Proste mi nedajú možnosť aby som dupal, lebo sa somnou rozídu a môžem si ísť dupať stenám... Konkrétne mi povdala: Nebudeš nosiť hentú bundu, tak ťa nechám... Takže ja ju lúbim tak musel som. Stále sa mi vyhrážala rozchodom. Vždy stačila menšia nezhoda a už povedala: Mám odísť? A už som bol na kolenách. Kamoška nechala chlapca tiež kôli tomu, lebo že ona si od nikoho nenechá rozkazovať. Problém je v tom že sa ženy nenechajú. Majú totižto mocnú zbraň v ruke a to je hrozba rozchodu.
To si si akože nechal? Však tá baba ťa na 100% neľúbila! Keby mi povedala nejaka, že keď nebudeš nosiť hentu bundu (priklad nejakú repersku, ktoré neznášam) tak by som sa jej hneď vzápätí spýtal, že či ma má aspoň trocha rada a že či chce chodiť so mnou alebo s tou bundou. Karta je utočená: Ja alebo tá bunda?? hmm!!?? [predpokladaj odchod bez dalších rozhovorov ak ukáže na bundu. Môžeš potom len dúfať, že ťa zastaví, ako budeš odchádzať a keď nie, tak za to aj tak nestojí.. Taku bezcharakternu cundru by som nechcel. Neviem, že ako tebe, ale ak by som ju ľúbil a taketo niečo by odo mňa chcela, tak by sa mi zprotivila..]
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

2MayDay:

ked budes viest taketo nazory, ani si nic poriadne nenajdes...a keby som mal zit nejako podobne, bolo by mi zle zo sameho seba...

EQ
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

MaydaySK: Si somár! a bez akejkoľvek hrdosti a sebazachovy. Sorry za tú tvrdosť, ale proste neviem čo ti napísať na to čo tu píšeš!!!
MayDaySK napísal: Moc som dupť nemohol, lebo vždy som od baby dostal upozornenie: Buď sa prispôsobíš alebo letíš... Proste mi nedajú možnosť aby som dupal, lebo sa somnou rozídu a môžem si ísť dupať stenám... Konkrétne mi povdala: Nebudeš nosiť hentú bundu, tak ťa nechám... Takže ja ju lúbim tak musel som. Stále sa mi vyhrážala rozchodom. Vždy stačila menšia nezhoda a už povedala: Mám odísť? A už som bol na kolenách. Kamoška nechala chlapca tiež kôli tomu, lebo že ona si od nikoho nenechá rozkazovať. Problém je v tom že sa ženy nenechajú. Majú totižto mocnú zbraň v ruke a to je hrozba rozchodu.
jednu podstatnú vec si neuvedomuješ. Vzťah tvoria vždy(!!!) dvaja ľudia a vzťah neudržíš pohromade sám a pokiaľ budeš stále ustupovať. povedz mi jednu vec? Ako si ťa môže baba vážiť, ako ťa môže rešpektovať ako muža, pokiaľ sa správaš večne porazenecky, pokiaľ ustupuješ vo všetkom a vo všetkom sa žene podriaďuješ? Povedz ako?!!! ja ti poviem;nijako!!! je fakt,že dnes ženy sa často pozerajú po materialnom zabezpečení ale to sa dá prelomiť,pokiaľ im dáš Ty pocit bezpečia, žena sa potrebuje mať "za koho schovať" pokiaľ cití nebezpečenstvo (akekolvek a neber v pravom slova zmysle), proste potrebuje oporu, istotu a tú ty pri tvojom správaní žiadnej nedáš!
A už len jedna vec; pokiaľ ti najbližšie nejaká povie že sa s tebou rozide pokiaľ ... (niečo), tak jej tie kopačky daj ty a hneď! A bez mihnutia oka či lútosti a pak za deň dva možno budeš ku**vsky prekvapený ak príde za tebou s plačom na kolenách ona a ak príde, už je tvoja!!! už budeš na koni ty!!!

A rada na záver:
Každý deň si prečítaj aspoň 1x príspevky od ETieNne. ten človek ti tu dáva rady a názory ktorých cena je nad zlato. Plne sa s nimi stotožnujem, s každým slovom.
//Ak Te-Wei dovolí, pod toto by som sa rád podpísal aj ja. Za to že sa ťa Etiene takto ujal a za toľko cenných rád by si mu mal kúpiť basu šampanského a v zuboch mu ju priniesť domov...eritrocit
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

MayDaySK napísal:A môžem si byť hrdý na seba a hlavne pre seba... Lebo každá doradu, jakmile zbadala že odporujem, okamžite ma nechala... Stým že: Ja som ti to jasne na začiatku povedala, ak sa chalan ostrihá tak u mňa končí! Ostrihal som sa a paf išla preč a už sa mi ani nepozdraví... To že sa vráti s plačom je len v rozprávkach. Ja nežijem na DVD-čku ale v REALITE!!!

Realita je o využívaní, odrboch, podvádzaní, sklamaní atď... Preto ľudia vymysleli filmy aby mohli mať aspon v bedni také čo v živote nikdy mať nebudú!
A tebe je ľúto,že ti kôli ostrihaným vlasom dala kopačky? To snaď nie!!!
Začni pracovať na svojej hrdosti a nenechaj sebou manipulovať. Do *** by som poslal babu, čo by mi takéto ultimáta dávala, ale keď ťa baví robiť psíka, nech sa páči.
DVD-čkach? Ja ti rady z dvd nedávam!
Správne! len ma zaujíma kde ty žiješ? Ja na Zemi a ty?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

MayDaySK : To že sa ti vráti s plačom je len v rozprávkach?
Nie, pretože ak máš človeka na ktorom ti záleží a ktorého miluješ, a vlastným zavinením si oň prišiel, hrdosť ide bokom. Ale ak ťa nechala len tak, nikdy ťa poriadne rada nemala, tak áno, samozrejme že nepríde.
Priateľka ku mne prišla s plačom. Pohádala sa so mnou, šiel som domov a o pár dní prišla, bol som najšťastnejší človek pod slnkom. Keď som otvoril dvere, mala slzy v očiach. Lenže to bolo asi o niečo inom.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Otázka:
Čo si robil?!!

Rada:
prestaň sa lutovať!!!
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

MayDaySK napísal:prečo neviem stretnúť takú čo ma lúbi
Keby to ľudia vedeli, stretnúť takú, ktorá ich bude ľúbiť, aby si by to bolo až príliš jednoduché a dokonalé nemyslíš?? :roll: Myslíš, že ostatní ľudia to vedia??

Na tú otázku v citácií som Ti už odpovedal, že sa to nedá, nikto to nevie. Musíte to zistiť obidvaja, keď sa stretnete, a to tak, že sa do seba zaľúbite. Ty robíš jednú veľkú chybu a to v tom, že Ty sa najprv zaľúbiš, a až potom ju spoznávaš, pretože stále keď nejakú stretneš, chceš aby to bola tá. Aspoň tak mi to pripadá.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

hojko napísal:MayDaySK: Protiotazka - Ako by si sa citil, keby tvoja zenska mala este jedneho chalana okrem teba??? :)
Určite by z toho nebol šťastný bo asi on chce byť pánom situácie.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Tak ked chces mat viac zien, je to skor pudova, telesna zalezitost a najskor tam pojde len o sex. Keby si niektoru lubul, nechcel by si ine zeny, a ona by ti postacovala. Lebo vztah nie je len o sexe. Musis si s clovekom rozumiet, musis ho mat rad, mat sa komu postazovat...
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

pozeras moc filmov... take nieco ako uprimna laska Ti nic nehovori? samozrejme je to Tvoja vec, ale je to dvojsecna zbran. raz pride dievca, na ktorej Ti bude uprimne zalezat a ani nebudes vediet, ze je Tvoja len z 1/3-tiny... pacilo by sa Ti to???
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

MayDaySK napísal: Chlap je NIČ s ktorým sa môžu zahrávať ako chcú že? My niesme poklad. No krásne, premňa bude poklad a za rohom sa bude bozkávať s druhým a ešte ma aj kôli tomu odmietne lebo je na rande s druhým a mne povie že dnes nemá čas? To je v poriadku? To je už feministický šovinizmus! Mne toto baby robili stále a to je v poriadku že? Ja nemám city... Ja niesom nikto... Im by si zato neurezal ... že? Lebo oni môžu všetko aj po hlave ti skákať že??
Ženy môžu len toľko, čo ty im dovolíš a to si zapamataj! A keď im dovolíš po hlave skákať tak ti po nej aj skákať budú!
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nike69 »

to je tak ze si ked to pekne poviem debil
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

ee dve zenske nie. nemam chut a ani skusit nechcem, proste nemam na to povahu 8)
Korculka
Amateur
Amateur

Re: Aký je váš názor na to že mať viac žien?

Príspevok od používateľa Korculka »

MayDaySK napísal:Nepýtam radu, lebo vieme že od stoličky nikto nič nevyrieši, nezakladám tému o ženskom háreme v arabskom svete. Chcem si svami iba podiskutovať o tom keď má človek viac partnerov naraz. Je to hriech? Podľa čoho to je vymyslené? Vymyslela to ludská konzervatívnosť nie prírody. Kto vynašiel manželstvo, spolužitie atď? Zase len ľudia! V prírode je to tak že si samica hľadá dokonalého a silného samca (je to inštinkt) aby sa mohli páriť a mať zdravé, silné, životaschopná mláďatá. Príde obdobie párenia a nájdu si svoju samicu, potom inú a za ďalší rok zase inú. Nechcem ani o podvádzaní... Chcem o tom že si chalan. Máš napríklad babu doma (vo svojom meste) a máš aj v iných mestách. Si slobodný, nemáš záväzky... Tak si užívaš ale nejde ti doslova len o TO JEDNO... Proste máš ich všetky rád, ak ideš do mesta A tak si sňou. Ak ideš do mesta C tak si s druhou... Proste s každou ťa to baví.

Obrázok

Tak ako je na tomto grafe napríklad... No výhoda jednej stabilnej ženy je že stále máš pri sebe volakoho na koho sa môžeš spolahnúť, všade s tebou pôjde ak si zaumieniš ísť do mesta B tak tam pôjde stebou, ak do mesta C, zase pôjde stebou... Tak ale ak nemáš trvalú a máš len také že v každom meste jednu, tak môžu padnúť všetky naraz ak sa napríklad dozvedia že sú zdielané. Ale zase ak ti padne baba z mesta A stále máš dve v mestách B a C... Ak by ti padli aj dve naraz tak tam máš stále tú tretiu z mesta XY... Takže má to aj výhody. Je malá pravdepodobnosť že sa ludia z mesta A poznajú s luďmi z miest C a B... Chybu robia ľudia tam že podvádzajú vo svojom okolí a tak sa nato brzo príde...

Moja nová politika vo vzťahoch:

Ako som si všimol mne to baby robili stále. Buď som bol len jeden z jej mnoha frajerov, alebo jakmile si našla lepšieho (bohatšieho, krajšieho) ma okamžite vymenila... Nemám nič proti zdielaniu. Ten prvý prípad mi vyhovoval. Pri dnešnom trende kde je vernosť úplne nulová, môžem byť rád ak môžem byť aspon jeden z jej mnoha frajerov. To že byť primárny u baby je ťažké dosiahnúť o čom sa bavíme aj v tejto téme je veľmi ťažké. Tie baby ktoré poznám si kladú strašne vysoké nároky na chlapca... Takže si dobre vyberajú kto je ch pravý (ja od takého mám ďaleko) a aj priznali že sú mladé chcú si užiť a vyskúšať/vystriedať čo najviac chalanov. Tu ani nejde o vek lebo toto robia aj 20-30 ročné č ja poznám. Takže ako som povedal ak sa mi aj horko ťažko podarí mať babu, mám ju len chvílu a to stým že je na koni ona. Ja mám asi taký výber ako u slovenského zamestnávateľa: Buď som rád že ju mám a držím tlamu, alebo môžem ísť! Len luskne prstom a má 30 ďalších.

Takže teda moja politika je tiež taká. Ako sa správajú oni ktebe tak sa správaj aj ty knim! Lebo štýlom on do teba kameňom a ty doňho chlebom som vždy doplatil len a len JA!!! Takže podľa mňa ak mám ja slobodný chalan tri alebo 4 slobodné frajerky, nič tým nepácham, veď všetky moje baby mali aj kopec ďalších frajerov... Nemal som babu čo by ma nepodviedla. A detto aj u kamoša a brata. Chodili snimi dokedy sa dalo, sťahovali ich a potajomky mali iného. Keď sa to prevalilo dali im košom a vôbec ich to netrápilo... Takže baby sú prefíkané a nerobia to zle. Však sa vžite do ich kože. Načo by si mal jednu keď môžeš mať dve. Načo by si chodil s niekým kto má len dvacku, keď môžeš mať takého čo ma 20 litrov! Načo by si čakal na babu z Nitry ak ti povie že zajtra nemá čas, keď si môžeš zajsť zajtra za druhou do Piešťan? Proste každý den sniekym môžeš ísť. Aj mne sa stalo že mi volala babenka či ideme von, ja som bol zaneprázdený vten deň, a za hodinku si už zohnala inú spoločnosť a to nespravila len jedna. Prakticky ona si len užíva. Načo by sa viazala na jedného chalana?

...ach chlapce, ty si asi fakt strateny pripad, ak nezmenis tento svoj dost blby nazor, tak budes asi strateny naveky a nikdy si nenajdes normalnu babu, ktora ta bude respektovat a lubit, tot moj nazor,
a btw. nie vsetky baby su taketo, ako si ich tu "pekne" opisal, mozno mas v niecom pravdu, ale to je len ciastocna pravda, ako sa hovori, ze kazdy ma tu svoju pravdu,
poznam aj ja take babenky, co kazdy den su s niekym inym, ale toto nie je laska, to je klam, a ked je niekto naozaj zamilovany, tak len do jednej osoby a ostatni pre nho/nu neexistuju.
vidno,ze si este nedospel, tak ja ti uprimne zo srdca prajem, aby si dostal rozum a zmenil svoje zmyslanie, vela stastia :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

JE to cele jeden velky nezmysel...ved ak niekoho milujeme sakra nemozeme mat este niekoho ineho,,,ved to je somarina,,,ja osobne to neuznavam !!!! AK uz mame niekoho tak by sme sa ho mali drzat,,a nie hladat zas dakoho,,,,
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa majaa »

midnight_man napísal:JE to cele jeden velky nezmysel...ved ak niekoho milujeme sakra nemozeme mat este niekoho ineho,,,ved to je somarina,,,ja osobne to neuznavam !!!! AK uz mame niekoho tak by sme sa ho mali drzat,,a nie hladat zas dakoho,,,,
moj nazor sa stotoznuje s tvojim. ked niekoho milujem tak nepotrebujem niekoho dalsieho. A tiez neverim ze sa da milovat dvoch ludi rovnako.
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Piti »

toto je skor zahravanie sa s citmi zeny, alebo skor zien...a tvoja "nevybujačenosť" :D
Zazil som ale nieco podobne :P
Mal som v podstate dve baby....ta hlavna s ktorou som chodil o tej druhej (bokofke) nemala ani tucha.... ale ta druha holka to vedela.... bolo to tak lahsie...a vyhovovalo mi to vtedy...(VTEDY!! -> ted uz nie!)
Je to strasna kopa klamania a stresu...

ale moja rada...ked si chce niekto uzivat...radsej nech sa neviaze, nech si nehlada babu...radsej nech sa len tak zaj*bava a podobne....

Prava laska 4ever :oops:
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Neviem preco tu skoro vsetci pisete "ked niekoho milujem, tak predsa..."
Ved on povazuje zeny len ako za hracku s ktorou sa zahra a potom odhodi, ziadne city. A tiez uz tu pisali, ze sa pohybuje v zlom prostredi, ale skor nez prostredie by mal este skor zmenit sam seba (ak vobec chce okusit tu pravu lasku).
Prajem Ti aby si sa zmenil, lebo to co robis nevedie k nicomu, ak by si raz chcel mat rodinu atd. ;)
Napísať odpoveď