Ma to smysl ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

tak nemusi sa z teba stat norton alkac ale sem tam si ist vypalit creva nie je na skodu :)
safan
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa safan »

kamaratov brat je presne takyto.len pc,ziadne baby,ziadny kamarati,proste zavislak.stale len pc,pc.o inom ani nehovori,nieje si schopny najst znamost.vsetci ho maju za kktka.chces takto dopadnut?myslim ze prave koli kompu a zavislosti na nom si taky aky si.skus s tym daco urobit :wink: myslis si ze je to vyhra takto si ficat na warcrafte?je to zivot toto?sam za kompom pri kktnej hre cele roky.no parada.cudujes sa ze nemas vlastny zivot?uvedomujes si ze ty si ten co sedi na hmotnej strane monitora?nie ten za sklom?pozri.ak si zavisly a cele dni sa len hras a chces to zmenit tak sa vazne vyser na pc a zacni ZIT
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ma to smysl ?

Príspevok od používateľa skura3 »

halfend napísal:Muj zivot je jeden velky stereotyp... Nemam holku, vetsinu casu stravim u kompiho, nic ma nebavi, nemam konicky, do niceho sa mi nexe, ve skole mi to moc taky nejde, nevim na jaku pudu stredni skolu, o prazdninach to same, sedim doma a nudim sa, a nic ine, furt to same... Porad premyslim jaky je muj smysl zivota... :cry:
najtazsie je s nejakym konickom zacat...vyskusaj chodit napr. do posilovne okrem toho ze urobis dobre pre svoje zdravie spoznaz sa tam aj s ludmi....a neboj kedze si len na zakladke tak zenska raz urcite pride.....ja si tiez obcas kladiem otazku ze ci ma moj zivot zmysel, podobny problem ma viac ludi :)...a este k tomu pc no proste si to musis nejako usporiadat ja tiez vela casu travim za pc ale okrem toho zajdem do fitka...a tiez obcas si vyjdem s partiou von...
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

chlapce a hlavu kockatu este nemas??? :lol: ako moze niekto sediet cely den za PC ? mne by z toho siblo {akokeby som to cez prazdniny nerobila}... chod von ale nie sa ozrat , skus robit nieco menej protizakonne , :) napr . hrat bowling , kino , ist na pizzu s kamosmi je to zabava
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ale no.preco by sa neozral.kludne si j*bni za poldecko. :smt001 ale daj pozor aby si aj toto neprehanal
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

safan napísal:kamaratov brat je presne takyto.len pc,ziadne baby,ziadny kamarati,proste zavislak.stale len pc,pc.o inom ani nehovori,nieje si schopny najst znamost.vsetci ho maju za kktka.chces takto dopadnut?myslim ze prave koli kompu a zavislosti na nom si taky aky si.skus s tym daco urobit :wink: myslis si ze je to vyhra takto si ficat na warcrafte?je to zivot toto?sam za kompom pri kktnej hre cele roky.no parada.cudujes sa ze nemas vlastny zivot?uvedomujes si ze ty si ten co sedi na hmotnej strane monitora?nie ten za sklom?pozri.ak si zavisly a cele dni sa len hras a chces to zmenit tak sa vazne vyser na pc a zacni ZIT
Heh, no kazdemu sa lahko povie ze vyser sa nato a zacni zit... Lenze hra ktoru miluje a s ktorou zije, mozme povedat ze je to jeho najlepsi kamarat je velmi tazke sa rozlucit a to je este Warcraft co je velmi chytlava hra. No a to ze nema kamaratov a pod. to este zhorsiu a hlavne v tychto zimnych mesiacoch. Aj u mna to vzdycky tak byva ze cez zimne mesiace som furt za pc, nic sa mi neche, v skole to je naprd, nechodim von ale v lete to je nieco ine. Zalezi aj od veku.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

aale ale safan ved si z neho spravil patologickeho hraca, mozno sa len vie onieco horsie presadit medzi ludmi je tichsi, proste ma taku povahu
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

ako ked sa na to budes pozerat z tej strany ze "co nevies" tak sa to nikdy nezmeni...podla mna tuto dost zavazi aj tvoj postoj k celemu tomuto.staci sa uvolnit,zajst niekde von a zacat si uzivat zivot..a tym nemyslim sa ist oozrat a kazdy den budes na sracky...a mozno si potrebujes ziskat aj trosku viac sebavedomia 8) ...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Pravdu povediac : Kto sa chce zmenit tak sa zmení.Toto bude možno blbý príklad ale predsa : fajčil som 3/4 roka a jedného dňa (asi pred toma týždňami) som si povedal dosť a nefajčil som tri týždne včera som si dal jednu a ľutoval som toho a už nikdy nechcem začať.Proste keď nechcem fajčiť peniaze si nechám doma.Sprav to trebárs tak že mame povieš nech ti niekde skryje kábel napájací od PC alebo nech ti PC zablokuje.To ťa donúti neskôr po zúfalých pokusoch PC odblokovať alebo kábel nájsť ísť vonka.Nájdeš si partiu, budete chodiť do mesta, nájdeš si holku budeš sa mať lepšie a už sa budeš len smiať aký si bol.Ver mi... keď sa človek zmeniť chce tak sa dá.Aj ja som niekedy presedel za PC 13 hodín denne ale odkedy mi mama povedala že budem sedieť za PC len hodinu denne tak som sa začal obmedzovať a začal som chodiť častejšie von.Teraz sa mama sťažuje prečo bývam každý deň 8 hodín von :D (doslova) :).Skús to neoľutuješ
Voodoo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Voodoo »

Hm World of Warcraft je najhoršia vec, kt. ta kedy mohla stretnúť a to vravím z vlastnej skúsenosti. Nemal som záujmy, nič som nerobil, prišiel som domov zhodil tašku z chrbta sadol za PC naštartvoal som hru a frčal som až do večere a potom som si ľahol spať a to bola moja celodenná práca. Potom som toho hlboko oľutoval, ale to nepomohlo prosto furt som sedel za tým, myšlienkami som bol vždy vo virtálnom svete WoW-ky aj v škole, všade. Potom jedného dňa (všade to príde ;) ) prišiel WIPE (tzv. mazanie celo3-mesačnej práce), tak som sa na to vysral a mám sa veru lepšie ;) . Ale najhoršie je, keď si začneš vážiť viac virtuálnych "kamarátov" ako tých skutočných a reálnych ako sa to stalo môjmu známemu. Potom sa od hry odpútal tým, že začal chodiť na tenčnú (podľa mňa je to hovädina, ale teraz je na tom o 100% lepšie, má frajerku, má lepšiu kondičku a všetko, našiel si tam kamošov a tak). Ja väčšinu času teraz sedím za compom, ale to kvôli počasiu, lebo najradšej by som bol vybehol von a zahral si futbal, ale cez toto počasie sa nedá robiť nič. Málo snehu na zimné športy a veľa na letné. Chodievam často s kamošom von, ale tak už sme vyskúšali všetko, teraz keď ideme von tak sa nudím ako psi. Ale tak hneď ako príde jar, tak prestanem váľať doma šunky :lol: :lol: a vybehnem do sveta (reálneho ;) ). (Dúfam, že ti to dáko pomôže) ;) .
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Voodoo napísal:Hm World of Warcraft je najhoršia vec, kt. ta kedy mohla stretnúť a to vravím z vlastnej skúsenosti. Nemal som záujmy, nič som nerobil, prišiel som domov zhodil tašku z chrbta sadol za PC naštartvoal som hru a frčal som až do večere a potom som si ľahol spať a to bola moja celodenná práca. Potom som toho hlboko oľutoval, ale to nepomohlo prosto furt som sedel za tým, myšlienkami som bol vždy vo virtálnom svete WoW-ky aj v škole, všade. Potom jedného dňa (všade to príde ;) ) prišiel WIPE (tzv. mazanie celo3-mesačnej práce), tak som sa na to vysral a mám sa veru lepšie ;) . Ale najhoršie je, keď si začneš vážiť viac virtuálnych "kamarátov" ako tých skutočných a reálnych ako sa to stalo môjmu známemu. Potom sa od hry odpútal tým, že začal chodiť na tenčnú (podľa mňa je to hovädina, ale teraz je na tom o 100% lepšie, má frajerku, má lepšiu kondičku a všetko, našiel si tam kamošov a tak). Ja väčšinu času teraz sedím za compom, ale to kvôli počasiu, lebo najradšej by som bol vybehol von a zahral si futbal, ale cez toto počasie sa nedá robiť nič. Málo snehu na zimné športy a veľa na letné. Chodievam často s kamošom von, ale tak už sme vyskúšali všetko, teraz keď ideme von tak sa nudím ako psi. Ale tak hneď ako príde jar, tak prestanem váľať doma šunky :lol: :lol: a vybehnem do sveta (reálneho ;) ). (Dúfam, že ti to dáko pomôže) ;) .
jejda voodoo...pametam si ta z kondoru :)
inak suhalsim.WoWko je nebezpecnejsie ako alkohol.to mylim smrtelne vazne.lahsie sa nan navyka lebo je to zabava a netrasie ta a tazsie sa odvyka lebo clovek nechce stratit dlhomesacnu pracu a kamratov ktorych videl iba v azerote.
ruky prec od WoWka.viem co hovorim :cry:
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Alkohol a WoW nemôžeš porovnávať.Videl si už niekoho kto sa uhral k smrti :?:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Aristox napísal:Alkohol a WoW nemôžeš porovnávať.Videl si už niekoho kto sa uhral k smrti :?:
Zopár ľudí tak umreli hraním na zástavu srdca sa mi zdá...môj kamoš je taký typ...Má tri "starosti"Počítač,tréning,škola...my ho prezývame žijúca mŕtvola,snažil som sa mu pomôcť,nech ide so mnou a partiou von,ale on sa začne vyhovárať na tréningy a hnusné počasie(aj keď krásne svieti Slnko),tak ho kašlem,nech si tak žije,jeho problém...nestarám sa..a takto by si nechcel dopadnúť,že? :)
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Vieš alkohol je vec ktorá dokáže ničiť vzťahy,peniaze,postavenie,rodinu ba dokonca aj zabiť.Pochybujem,že toto dokáže WoW spôsobiť samozrejme okrem peňazí.Tvoj kamarát je závislí na WoW ale prejde ho to časom :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Ma to smysl ?

Príspevok od používateľa miki690 »

halfend napísal:Muj zivot je jeden velky stereotyp... Nemam holku, vetsinu casu stravim u kompiho, nic ma nebavi, nemam konicky, do niceho sa mi nexe, ve skole mi to moc taky nejde, nevim na jaku pudu stredni skolu, o prazdninach to same, sedim doma a nudim sa, a nic ine, furt to same... Porad premyslim jaky je muj smysl zivota... :cry:
Viem co to je, lebo ja som taky bol, ale potom som si uvedomil ze to takto dalej nejde, nasiel som si konicek (skateboarding) a zaroven som sa zaradil do novej partie, chodim ovela viacej von a snazim sa zit na plno ... ak som pri compe tak uz len malokedy hram hry, lebo to pre mna stratilo zmysle, radsej zapnem icq a pisem si s ludmi, s ktorimy by som bol vonku, keby som mohol ist, lebo nie vzdy sa da ist (ked nesu peniaze tak je to smutne) ... a konicek si najdes ozaj velmi lahko , ja som zistil v poslednej dobe, ze ma bavi kreslenie... ale nekreslim nejako dobre, lebo neovladam tecnhiku, cize ak nieco nakreslim tak to hned aj vyhodim ... ak sa mi to paci tak si to nascanujem ... ale taketo konicky sa napriklad nikdy nevyrovnaju nejakej cinnosti, ked si s inymi ludmi , napriklad sport zacni nieco hrat alebo venovat sa niecomu, alebo zacni cvicit v posilovni je to v podstate uplne jedno co budes robit, ale ked budes sediet pred pocitacom a plakat tak si urcite nijako nepomozes a v podstate ti nepomoze ani nikto na tomto fore, lebo v konecnom dosledku si musis pomoct sam ;) takze je to na tebe, chce to hlavne pevnu volu :) Good luck ;)
pinacolada napísal:jejda voodoo...pametam si ta z kondoru :)
inak suhalsim.WoWko je nebezpecnejsie ako alkohol.to mylim smrtelne vazne.lahsie sa nan navyka lebo je to zabava a netrasie ta a tazsie sa odvyka lebo clovek nechce stratit dlhomesacnu pracu a kamratov ktorych videl iba v azerote.
ruky prec od WoWka.viem co hovorim :cry:
No nie len wow ale aj ine hry dokazu zmagorit cloveka ... napriklad ja som bol zmagoreny hrou runescape :oops: ale to je v podstate jedno aka je to hra ide o to ze clovek prestane mysliet na veci, ktore su podstatne a to je na tom najhorsie
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

sak choj von poriadne sa s kamosmi ozer sa a prihlas sa na nejaky sport napr. futbal zacni posilovat...
Napísať odpoveď