Ping-pong
-
scortyak47
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Magic
Light Expert
v petrzke to mas aj zadarmo. betonove stoly (niektore velmi pestro pomalovane) mas za kazdym rohom.barney napísal:da sa zarhat niekde v petrzke? prides objednas si na hodinku a odides...... ak hej tak kde a zakolko?
ale vazne: o takychto moznostiach pre verejnost moc nie je. osobne nic ani nepoznam. raz som pocul ze jeden kamarat hral u dona boscu (neviem ci to este vobec existuje)- ale to je asi vramci trochu inych aktivit
super sport
chodim hravat kazdy piatok tak na tri hodinky. dvojhry, stvorhry, proste super. a na zaver aby sme si aj pobehali tak si dame kolotoc, alebo jak to tu volate kolecko 
teraz si to idem dat aj ako telesnu na TUKE, tak som zvedavy ci tam je aj niekto s kym si zahram, abo len ludia, co sa chcu ulievat
uz sa tesim, hlavne si musim zlepsit backhandovy topspin
hravaju sa nejake neprofesionalne turnaje? ak ano, tak dajte vediet, chceli by sme s kamosmi vyskusat.
teraz si to idem dat aj ako telesnu na TUKE, tak som zvedavy ci tam je aj niekto s kym si zahram, abo len ludia, co sa chcu ulievat
uz sa tesim, hlavne si musim zlepsit backhandovy topspin
hravaju sa nejake neprofesionalne turnaje? ak ano, tak dajte vediet, chceli by sme s kamosmi vyskusat.
-
Shadow_blaster
Light Star
Re: Ping-pong
Hrám v lige.
-
redliner
King
Hravam raz do mesiaca 
-
audiotrack
VIP
amatérsky každý druhý-tretí deň
Ja som to hrával s veľkým nadšením (o mojich hráčskych kvalitách pomlčíme
), ale posledné razy, keď som držal raketu mi hru úplne znechutili všetci moji protivníci. Každý, s kým som v poslednom čase hral sa pri každom jednom údere snažil rotovať loptičku, zovšadiaľ smečovať, trafiť hranu stola alebo o iný ťažko profesionálny úder. Samozrejme, že tá hra potom vyzerá tak že 90% času sa hľadá a zbiera loptička, keďže letí všade inde, len nie tam, kam má.
Tak som sa na to dočasne vysral, keďže nemám nikoho, s kým si môžem zahrať hru s normálnymi výmenami.
Samé výhovorky, každý musi zacinat. Tak sa nevyhovaraj na okolnostiach.
ja som 7 rokov hral za ŠKST Sokol Vojčice, ktory myslim ze teraz hra extraligu ale nie som si isty
treningy samozrejme od pon-pia, liga,turnaje,bodovacky proste vsetko ale samozrejme len za ziakov a dorastencov 
Ja mam doma stôl, ale doma nieje nikto kto by si zahral, tak občas pridu kamarati a hrame 
-
nestik
Medium Professional
Hrávam podľa času, stačí mi ísť s bratom do garáže vyparkovať auto a hráme. Hrám to tak 3-4 roky ale zas určite nie každý deň apod. ale myslím si že hrať to viem.
-
bolek
Guru
Hrávala som pomerne pravidelne a teraz nič. Výhovorky pôjdu bokom a musíme na koleji začať trénovať 
Hraval som tenis 8 rokov, preto mam k stolnemu tenisu dosti blizko. 
Hraval som ho za skolu na strednej a neskor aj na vyske. Teraz zial uz nie je tolko casu, ale ak by mal niekto zaujem, viem vybavit telocvicnu.

Hraval som ho za skolu na strednej a neskor aj na vyske. Teraz zial uz nie je tolko casu, ale ak by mal niekto zaujem, viem vybavit telocvicnu.
caute nema nekdo obal z yasaky zadnu stranu kde su hodnotenia? ze rychlost spin a control? bo mam magnum a ta je nejak pomala a to ma trosku irituje