Potreboval by som pomoc (trestne pravo)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
5-ula
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 5-ula »

joooooooooooooooooj ak sa lubite a bude to z jej strany dobrovolne nemal by byt problem...ale ano je to trestne...ale pockat ty este nemas 18..takze v podstate by to nemalo byt trestne.. :? neviem
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

a ak mam ja 14 a aj ona 14?pripadne ona ma 13 a ja 14?odpovedz pls na obidve otazky.JUDr. TOMASITO kedy ma ordinacne hodiny?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

mailer napísal:a ak mam ja 14 a aj ona 14?pripadne ona ma 13 a ja 14?odpovedz pls na obidve otazky.JUDr. TOMASITO kedy ma ordinacne hodiny?
V našej spoločnosti je sexuálny pomer medzi dvoma maloletými neprípustný a neželaný. Keďže ešte nieste trestne zodpovedný nenesiete za to zodpovednosť, za to rodičia áno.

Počúvaj kamarát, ja som v tvojom veku za sebou ťahal káčera... Na sex máš ešte čas
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

eritrocit napísal:Počúvaj kamarát, ja som v tvojom veku za sebou ťahal káčera... Na sex máš ešte čas
asi tak, ja sám mám za sebou viac zím ako ty a tiež myslím ešte nie som v tom správnom období si naplno užívať, taxa zamylsi podľa rozumu, nie podľa toho čo tvoji 14 či 15 roční kamaráti kecajú na hajzloch.... :!:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mailer: Vies co je za titul JUDr.??? Je to doktor prav, inym slovnom advokat/pravnik. Zrejme si to myslis s doktorom - MUDr. ;)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ku*vadrat, to nemate nic ine na praci nez sa *ebat? dpc, sak si ten vek uzivajte a nie tak ze hned sa vyspat s prvou. mali by vas rodicia prefackat. :smt094
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Musim sa pridat... Deti sa chcu nasilu stat dospelymi... Radsej studujte... Na sex mate casu dost...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Emerger napísal:Jeden hovori tak jeden tak, ja sa snou nechcem silou mocou vyspat ale mam ju rad a ona to chce silou mocou, preto ma to zaujimalo a ten co spomenul pedofiliu je dobry idiot, aj rozmyslam nad tym ci si mal vobec nejaku zenu.
No a k teme prosim uz napiste konecne stanovisko, ANO NIE !
nie vsetci tu mame 16-17 sme tu aj starsi tak MIER! :roll:
snuplm
Novice
Novice

Príspevok od používateľa snuplm »

Ak mas pohlavny styk z dietatom mladsim ako je 15 rokov dopustas sa trestneho cinu. Davaj si vsak pozor ak pockas pokial dovrsi 15 a ty uz budes mat 18 dopustis sa zase trestneho cinu. Mas to tazke budes musiet verit ze vas nik nechyti.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

snuplm napísal: Davaj si vsak pozor ak pockas pokial dovrsi 15 a ty uz budes mat 18 dopustis sa zase trestneho cinu. Mas to tazke budes musiet verit ze vas nik nechyti.
to sa mi nezda, preco by to tak bolo? to by potom 18 rocny nemohol spat so 17.
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

njoo a preco sa na to nevykasles ci je to vlastne trestne alebo nie?

ved sme na Slovensku a kdekoľvek na svete prichádzajú baby o pannenstvo v 13-14 r. a je za to niekto za mrezami? (( samozrejme neratame ze ich zneuzivajú starý dedkovia ))

:)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

enter00 napísal:to sa mi nezda, preco by to tak bolo? to by potom 18 rocny nemohol spat so 17.
Tak tak Enter máš pravdu, je to blbosť.
18 ročný/á môže spať so 17 ročným/ou. Ale 18 nesmie spať s 13-14 ročným človekom, to už je trestný čin.

//edit: Toto je môj 1000-ci príspevok :aasmile3: :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Emerger napísal:Jeden hovori tak jeden tak, ja sa snou nechcem silou mocou vyspat ale mam ju rad a ona to chce silou mocou, preto ma to zaujimalo a ten co spomenul pedofiliu je dobry idiot, aj rozmyslam nad tym ci si mal vobec nejaku zenu.
No a k teme prosim uz napiste konecne stanovisko, ANO NIE !
che che a ty? bo 14 rokov zena asi nie je tak nerob ramena cassanova
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

snuplm napísal:Ak mas pohlavny styk z dietatom mladsim ako je 15 rokov dopustas sa trestneho cinu. Davaj si vsak pozor ak pockas pokial dovrsi 15 a ty uz budes mat 18 dopustis sa zase trestneho cinu. Mas to tazke budes musiet verit ze vas nik nechyti.
Netrep. Hranica je 15 a hotovo!!!
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

snuplm napísal: Davaj si vsak pozor ak pockas pokial dovrsi 15 a ty uz budes mat 18 dopustis sa zase trestneho cinu. Mas to tazke budes musiet verit ze vas nik nechyti.
preco? to uz mozu slobodne.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

"Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov" (§ 201, ods. 1, Zák. c. 300/2005 Z.z.). Takze kazdy, kto pokefuje osobu mladsiu ako 15 r., dopusta sa trestneho cinu sexualneho zneuzivania, a to bez ohladu na pripadnu dobrovolnost danej osoby.

Ad JUDr. Tomasito: lol, este si budete musiet pockat : )
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fuuj klamar.beeeeee
:lol:
//počuj brácho, vážne to bol 1000-ci príspevok. Ale večer som premazával zamknuté a zbytočné témy tak som zasa zletel nižšie :) ...eritrocit
Prílohy
ojeblbovak.jpg
ojeblbovak.jpg (28.89 KiB) 1037 zobrazení
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

uprimnaDUSA napísal:che che a ty? bo 14 rokov zena asi nie je tak nerob ramena cassanova
hmm vidim ze niekto je inteligent...ked to pisem tak ,je to tak...ziadne ramena nerobim, nepotrebujem silou mocou co najrychlejsie zensku pomilovat.Ale ty asi ano !
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Emerger napísal:hmm vidim ze niekto je inteligent...ked to pisem tak ,je to tak...ziadne ramena nerobim, nepotrebujem silou mocou co najrychlejsie zensku pomilovat.Ale ty asi ano !
Ja len tvrdim ze tu o zenach hovori clovek kt. ma vztah s clovekom na zakladnej skole, a o mojom sexualnom zivote vies asi tak velke ho**o tak sa neponizuj a nepis blbosti
//dobre, stačilo, nechcem tu žiadne hádky...eritrocit
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Myslim si, ze zakladatel temy uz nasiel odpoved, dokonca tu bol citovany aj zakon, takze JA ale cisto len ja by som to lockol :)

3 stranova odpoved podla mna uplne staci :P
Zamknuté