mystique napísal:Ford Focus ST2 - 5 valec so sportovym strihom
trochu ulet, nie ? ved ten ide od 980. ten mam v plane ja, nemusi byt ich tak vela na SK

inak je aj v 5-dv, ked sa niekto pytal.
toyota corolla : vzhladom na to, ze toyota uz pripravuje marketingovu kampan, tak predpokladam, ze onedlho je tu novy auris, nastupca corolly, ja by som asi pockal, co to auto spravi. aktualnu corollu mas do 700 uz slusnu, mozno by to stalo za to, ak si teda konzervativec ...
ford focus : stale neokukany design, pre je jednoznacne podvozok, dakto tu spominal ameriku, ale tento ford ameriku ani nevidel, je to nemec, jediny nemec, ktory si zasluzi pozornost automobiloveho fanusika
honda civic : nebrat s 1.4, velmi slaba motorizacia na take tazke auto, spotreba nie je o nic lepsia ako pri sportovejsej 1.8. tych par korun by som doplatil, pripadne skus zjednat cenu, len upozornujem, ze u japoncov su ceny dost na fest, takze max. 10-15 tis. das dole. interier je super, jazdne vlastnosti tiez, az na tu zadnu torzku, ale da sa to prezit, ak sa nebojis v zakrute dupnut na plyn a dorovnat utrhnuty zadok. ak na to nemas nervy, tak radsej focus.
renault ee ? to urcite nie, v porovnani s ostatnymi by to bol najhorsi vyber. pezot jakbyzmet. este dakto spominal c5, to radsej nie, skarade, ale pohodlne, vozil som sa zatial len na 2och 2,2hdi a nemalo to zly tah, ale ta 1.6 bude asi zabita. a do 700 sa s nicim inym ani nevojde, ak vobec - aj ked koncern PSA mava najlakavejsie zlavy na nove vozidla (asi sa im kazia v showroomoch

)
Shark NX - Yaris je Toyota a nie Honda.