Kabát je dosť skvelá skupinka ale tento album Corrida už to neni čo to bývalo.... nevravím že je zlý ale na album megahu alebo čert na koze jel podľa mňa nemá....
kabat je skvela skupina. pocuvam ju uz odmalicka kedze otec je velky fan. on uz bol na koncerte asi 6 krat, tento rok sa s nim chystam aj ja ked budu v blave.
mna zas na druhej starne corrida dost prekvapila kedze posledne albumy(go satane go a dole v dole) boli uz dost "makke" a teraz na corride pritvrdili. samozrejme ze uz to nieje ten hardrock co to byval(ma ji motorovou, devky ty to znaj) ale aj tak corrida podla mna posun vpred oproti dvom poslednym albam.
Hmm Kabat..Ako bol som na nich na Slovensku 2x (2x Topfest) a ako prvy krat klobuk dole..Bol som z nich celkovo paf..Mnoho songov ma oslovilo..Ale tento rok ich koncert bol nejaky nemastny, neslany...
Dost podobne koncerty a nejak s divakmi moc nespolupracovali..Proste si prisli odspievat svoje..Ale zabavit sa na nich da vkuse
Aj podľa mňa to vôbec neni úžasná kapela. Príde mi to také suché, dedinský rock.. Ich koncert som videl (asi 3x) vzdy to bolo to isté, rovnaká show, nezdalo sa mi, že by sa snažili nejak vylepšovať svoje vystúpenie.
Z českých skupín mám radšej Wohnout, alebo Psí vojáci.
tak ja neviem mne sa práve ten štýl hudby páči.... sto ludi sto chuti... ale v Snine to minuli rok pekelne roztočili mam na to super spomienky len kvôli nim som chcel ist aj tento rok ale keď som sa dozvedel že nebudú tak z toho zišlo...´=)
Alex481991 napísal:tak ja neviem mne sa práve ten štýl hudby páči.... sto ludi sto chuti... ale v Snine to minuli rok pekelne roztočili mam na to super spomienky len kvôli nim som chcel ist aj tento rok ale keď som sa dozvedel že nebudú tak z toho zišlo...´=)
tak tento rok ich nahradili iní, ale na koncerty je to super kapelka z viacerých dôvodov okrem výbornej rozbíjačky si človek aj zaspieva slávne hity a to je na tom to super