ktoru hru hravate v poslednej dobe najviac?
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
xH4wK
-
seth82
Darca
-
Šu-Do
Redeemer
no dik..mystique napísal:hral som ju aj ja... ked to porovnam s takym doomom3 a quakom 4, tak je omnoho slabsia... ked by mal u mna quake 4 desat bodov tak preyu by som udelil 6
Su-Do .. no zalezi ako to vezmes... mne sa na nej nepacilo to podanie strielacky.. ale niektore "hadanky: boli celkom schopne a to hranie sa s gravitaciou a portaly a pod.. to ma celkom bavilo
ale zase.. s EAX HD5 a max detailoch si to clovek miestami az tak vychutnava ze aj zabudne na to ze hra priamociaru doomovku.
Q4 som nehral, takze neporovnam s nou, ale urcite je prey aspon pre mna zabavnejsia forma nez D3
.. jo a trosku mi ta hra pripomenula projekt od Valve - Portal .. na co sa dost tesim aj ked nepojde o plnohodnotnu hru.. ale hry kde treba trosku aj rozmyslat si moju pozornost rychlo ziskaju.
Keby nebol prey s naskriptovanymi priserkami v style "co sa hybe to zabi" tak by som ju hodnotil celkom pozitivne. Ma to napad to sa musi uznat
.. jo ale za tie peniaze to zase nestalo
ale zase.. s EAX HD5 a max detailoch si to clovek miestami az tak vychutnava ze aj zabudne na to ze hra priamociaru doomovku.
Q4 som nehral, takze neporovnam s nou, ale urcite je prey aspon pre mna zabavnejsia forma nez D3
.. jo a trosku mi ta hra pripomenula projekt od Valve - Portal .. na co sa dost tesim aj ked nepojde o plnohodnotnu hru.. ale hry kde treba trosku aj rozmyslat si moju pozornost rychlo ziskaju.
Keby nebol prey s naskriptovanymi priserkami v style "co sa hybe to zabi" tak by som ju hodnotil celkom pozitivne. Ma to napad to sa musi uznat
.. jo ale za tie peniaze to zase nestalo