Login z fóra na stránku
Login z fóra na stránku
Zdravím, potrebujem poradiť ohľadom jedného problémiku.
Ide o to, že mám stránku na ktorej je phpBB fórum. Chcel by som ale aby prihlasovanie z fóra fungovalo na celej stránke (login, kto je online.)a nie iba na fóre., s tým, že databáza uživatelov by ostala. Aby sa príklad.:galéria fotografii, profily uživatelov a forum sprístupnili až po prihlásení na uvode stránky. Dúfam,že viete čo myslím. Súrne s tým potrebujem pomôcť, tak za každú radu budem vďačný.
Ide o to, že mám stránku na ktorej je phpBB fórum. Chcel by som ale aby prihlasovanie z fóra fungovalo na celej stránke (login, kto je online.)a nie iba na fóre., s tým, že databáza uživatelov by ostala. Aby sa príklad.:galéria fotografii, profily uživatelov a forum sprístupnili až po prihlásení na uvode stránky. Dúfam,že viete čo myslím. Súrne s tým potrebujem pomôcť, tak za každú radu budem vďačný.
Vyskúšaj pridať: do súboru index.php. Daj to za:
Kód: Vybrať všetko
if (!$userdata['session_logged_in']) {
Header("Location: login.php");
}Kód: Vybrať všetko
//
// Start session management
//
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);
init_userprefs($userdata);
//
// End session management
//Toto by iba urobilo, aby keď sa pripojíš na to phpBB fórum, a nie si prihlásený, tak ťa to automaticky presmeruje na stránku login (toho phpBB). Ak máš aj nejaký iný login na stránke, tak ti len tak z hlavy nemôžem dať príklad, ako to upraviť (keďže neviem, čo všetko tam používaš). Každopádne bude treba upraviť všetky prihlásenia okrem jedného tak, aby používali informácie toho jedného, čo si zvolíš.
ok, vyskušam zatiaľ to.a dam vediet.
noo je to tak, hned ma to hodi na login stranku. mne skor ide o to aby som to mal na uvode stranky. aby sa stranka zobrazila normalne www.playeri.sk ale plus by tam bolo to login niekde v rohu.
nabuduce pouzivame upravit a nepiseme 3 prispevky za sebou.
//ob3l1x
pardon. polepším sa
noo je to tak, hned ma to hodi na login stranku. mne skor ide o to aby som to mal na uvode stranky. aby sa stranka zobrazila normalne www.playeri.sk ale plus by tam bolo to login niekde v rohu.
a vedel by si mi povedať aj ako na ten login?chrono napísal:To by snáď šlo (a ani by to nemuselo byť tak zložité).
Pre začiatok pridaj, to čo som poslal, do súboru index.php toho phpBB2 fóra a vyskúšaj, že ťa to automaticky presmeruje na login toho fóra.
nabuduce pouzivame upravit a nepiseme 3 prispevky za sebou.
//ob3l1x
pardon. polepším sa
Re: Login z fóra na stránku
tvoja požiadavka je dosť samovražedná, ty chceš aby tvoje forum bolo zviditeľnené až po registrácii a následnom prihlásení?ochar napísal:Zdravím, potrebujem poradiť ohľadom jedného problémiku.
ktorý blbec sa už zaregistruje do fora o ktorom ani nevie čo obsahuje, (pretože mu v tom brániš)
ohľadom zobrazovania ostatných štatistických údajov z fora (počet príspevkov, počet registrovaných, počet online a kto je online)
na tvojej úvodnej stránke som videl jedno celkom zaujímavé riešenie -POZRI TU, niečo také by som ti mohol poriešiť, ale nie je tam prihlásenie na úvodnej stránke, ale až vo fóre
(inak pokladám to za celkom zbytočné, lebo mnohí nebudú vedieť načo je prihlasovanie na tvojej webovej stránke, ale keď vojdú do fóra a tam musia, ak si chcú pozrieť tie tebou preferované položky, tam sa môžu prihlásiť)
asi sme sa nepochopili, alebo som sa ja zle vyjadril.
ide mi o to, že forum bude viditelne a aj stranka ale aby som mal na uvode stranky login tabulku, kde ked sa prihlasia uživatelia tak sa im spristupnia aj ine témy vo fóre a napr. galéria na stránke.
len potrebujem použiť databázu už existujucich užívatelov z fora.
ide mi o to, že forum bude viditelne a aj stranka ale aby som mal na uvode stranky login tabulku, kde ked sa prihlasia uživatelia tak sa im spristupnia aj ine témy vo fóre a napr. galéria na stránke.
len potrebujem použiť databázu už existujucich užívatelov z fora.
presne tak som to myslel. moja chyba, že som sa nepresne vyjadroval ale taku by som mal predstavu,že ak sa niekto prihlási na stranke už sa nemusí prihlásiť na forum. ostal by prihlasený.chrono napísal:Áno pochopil si to (aspoň ja som to tak pochopil)
a ohladom tej otazky, ak by sa niekto prihlasil tak by mal pristup do galerie a tak. ak nie, tak by to vyžadovalo prihlasenie.
niečo na sposob ako to maju na stranke www.pacienti.sk