11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

zelovoc napísal:ale sak nemusis pozerat ziaden film, len spomalene zabery padu dvojiciek. tie budovy by tak rychlo nespadli, ved padali rychlostou volneho padu, nemyslis si ze keby to naozaj bolo tak ako hovori ofic. verzia tak by padali omnoho dlhsie? zaujimave je ze jedine zelezobetonove budovy ktore spadli vplyvom poziaru su WTC1, WTC 2 a WTC7. na tych spomalenych zaberoch uvidis aj celkom zaujimavu vec, ktoru vidno len pri riadenych demolaciach.
ale asi to je uplne jedno. tu mas fakty a mozes sa tomu vysmiat ale skus nad tym pouvazovat, pouzi vlastny rozum, nie to co vidis v TV na CNN a inych pichovinach.
vies ale ja sa praveze bojim povedat ako to bolo, lebo toto je tak vazna vec(ty mrtvy)ze urcite nebudem tvrdit ze ano bola to demolacia a to len koli spomalenemu videu, preboze a nad cim sa mam zamysliet tak ste na to prisli kontaktujte cia fbi aleboco, aslem na to na tuto temu uz nebudem reagovat, zdravim
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

nejaky si zmeteny .. hehe :)

kontaktujte cia,fbi .... ten bol dobry 8)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Aryan Angel napísal:nejaky si zmeteny .. hehe :)

kontaktujte cia,fbi .... ten bol dobry 8)
preco?co je na tom zmetene?, zmetene je skor tvrdit ano bolo to tak viem to urcite bola to cielena demolacia, dokonca uz som pocul aj takych co mali z toho radost ze tak im treba...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

peterkozel - ešte si nám nepovedal nič, čo by tvrdenie o demolácii vyvracalo, takže to bola demolácia. - a schválne - budova padá voľným pádom, keď do nej vrazí lietadlo? a roztriešti sa na prach a betón? nemalo by to byť tak, že sa palacinkovo poskladá?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

artabanes napísal:peterkozel - ešte si nám nepovedal nič, čo by tvrdenie o demolácii vyvracalo, takže to bola demolácia. - a schválne - budova padá voľným pádom, keď do nej vrazí lietadlo? a roztriešti sa na prach a betón? nemalo by to byť tak, že sa palacinkovo poskladá?
ale ved ja som uz napisal ze ja neviem a bojim sa tvrdit ako to bolo, inak hovoris to o tej padajucej budove ako clovek cez architekturu..., mne ide len o to ze je to celkom nezodpovedne tvrdit ze to bola cielena demolacia na zaklade videa, kazdy to hovori s takou istotou, mas napriklad tiez verziu v ktorej sa hovori o tom ze lietadlo ktore vrazilo do budovy malo v sebe dost paliva na to aby to vyvolalo taku teplotu pri ktorej sa tavy zelezo, mozes si len vybrat, verzii mas dost uz len zostava comu uverit
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

artabanes : dpc , ty si ešte tu ????

už si mal dávno skákať pred bielym domom aj s Patrikom Hermanom a reportérmi z STV , s jasnými dôkazmi a bolo by Vás plné médium ...

kruci chlape rieš to ... takéto niečo sa predsa nedá len tak ututlať ...

sry za offense . ale nabil si mi a nudím sa :D
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

švík - hmm, ty máš moc veľkú vieru v spravodlivosť a dobro - ale stále som nevidel dôkaz, ktorý by popieral teóriu o demolácii

peterkozel - to že sa taví priemyselná oceľ pri teplote cca 600 stupňov je síce blbosť, ale dajme tomu že sa roztavilo - ale stále si nepovedal, ako je možné že spodné poschodia nedávali absolútne žiadny odpor, a tiež že sa to rozbilo na prach a trosky - keď logicky by vyššie poschodia mali byť takmer neporušené navrchu kopy trosiek zrútenej budovy - takže poviem to tak, aby tomu aj jednoduchý ľudia pochopili:

dostal som teóriu o demolácii, podporenú dôkazmi, ktorá je podľa fyzikálnych zákonov a logiky plne reálna - oproti tomu stojí teória, pri ktorej by museli prestať platiť fyzikálne zákony - s toho mi jasne vychádza že platí teória o demolácii
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

artabanes napísal:švík - hmm, ty máš moc veľkú vieru v spravodlivosť a dobro - ale stále som nevidel dôkaz, ktorý by popieral teóriu o demolácii

peterkozel - to že sa taví priemyselná oceľ pri teplote cca 600 stupňov je síce blbosť, ale dajme tomu že sa roztavilo - ale stále si nepovedal, ako je možné že spodné poschodia nedávali absolútne žiadny odpor, a tiež že sa to rozbilo na prach a trosky - keď logicky by vyššie poschodia mali byť takmer neporušené navrchu kopy trosiek zrútenej budovy - takže poviem to tak, aby tomu aj jednoduchý ľudia pochopili:

dostal som teóriu o demolácii, podporenú dôkazmi, ktorá je podľa fyzikálnych zákonov a logiky plne reálna - oproti tomu stojí teória, pri ktorej by museli prestať platiť fyzikálne zákony - s toho mi jasne vychádza že platí teória o demolácii
do p..e a ty uz si sa scim zrazil, pozeraj riadne ze som napisalô ze neviem co sa stalo a ze mi iba ide o to ze je trapne tvrdit ze to bola cielena demolacia na zaklade toho co tu pises, uplne pises mimo ja napisem ze to neviem a ty chces stale riesit tu tvoju demolaciu, tak si na to prisiel bud rad ze mas taketo schopnosti a uz mi daj prosimta pokoj uz som pisal aj to ze nechcem reagovat uz v tejto teme
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

a to s tym zelezom to nie je moj vymysel, nevies citat napisal som ze to je jedna z mnohych verzii takze...
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

peterkozel napísal:a to s tym zelezom to nie je moj vymysel, nevies citat napisal som ze to je jedna z mnohych verzii takze...
ale nerealna verzia, ten kto si prečíta sťupne tavenia OCELE (nie železa) nemôže tomu uveriť, tým je verzia uverejnená vládou USA vyvrátena.. nechcem ti nič tlačit do hlavy len som zareagoval na tvoj príspevok, ver len čomu chceš.. :wink:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

ludia ved si to najprv riadne precitajte, posledny krat pisem ze ja neverim nicomu a neviem ako sa to stalo tak nerobte zo seba hlupakov stym ze pises ver comu chces, to s tym zelezom som videl uz davno v dokumente na ct2 takze to nie je moje tvrdenie, pisem co som pocul a neznamena ze tomu verim, napisal som to ako priklad toho ze existuje vela verzii tak prosim vas nereagujte na nieco co nenapisem
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

peterkozel, pre nas iba dve!!! pravda a lož.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

omg keby to bolo tak ako pisete a vedel by o tom cely svet tak toto by malo neskutocne nasledky a vsetko okolo toho ...
zabit vlastnou vladou 3000 ludi kvoli politickym ucelom (vojna v Iraku) tak to o niecom svedci.
edit: necital som to cele a vsimol som si tu vela linkov nemoze mi niekto dat link ktory je najrealnejsi,najpravdivejsi link ktory poukazuje na to ze to bolo naplanovane amikmi.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ludia, kolkí z vás si tie dokumenty pozreli, čo tu X ľudí dávalo na download?? Na margo americkej vlády a zabíjania 3000 občanov: Viete mi na mape ukázať krajinu, ktorá je dosť silna na to, aby vystúpila z radu a spochybnila oficialnu verziu? A sme doma! Jedné ma napadá Rusko.
Poďme si teda prediskutovať dôvody, pre ktoré by takýto krok urobilo. Uvažujme teraz, že verzia o demolácii je správna, ale nikto nemá odvahu sa postaviť proti USA a zmraziť tak všetky diplomaticke vzťahy s USA a ich spojencami. Takže píšte: ..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

M4jk1:-) napísal:edit: necital som to cele a vsimol som si tu vela linkov nemoze mi niekto dat link ktory je najrealnejsi,najpravdivejsi link ktory poukazuje na to ze to bolo naplanovane amikmi.
pozri si ten odo mna(zopar stran dozadu by to malo byt), niekde na google video aj s titulkami, velmi dobre to je.

sviiik: staci ti, ked ti v telke povedia ze cierna je biela(alebo laska je nenavist, vojna je mier atd atd) a ty tomu uveris?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Frikso napísal:Na margo americkej vlády a zabíjania 3000 občanov: Viete mi na mape ukázať krajinu, ktorá je dosť silna na to, aby vystúpila z radu a spochybnila oficialnu verziu?
Otázka skôr znie, ktorá krajina sa Amerike prestane pchať do zadku a prestane si nechať skákať po hlave.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Mr.Henky napísal:Otázka skôr znie, ktorá krajina sa Amerike prestane pchať do zadku a prestane si nechať skákať po hlave.
ziadna... cela ekonomika.. (skoro cela) je riadena AMERIKOU... bohuzial... ked niekto v Amerike zakasle tak je chory cely svet.. :?
teda aspon by to tak malo vyzerat
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

zelovoc napísal:sviiik: staci ti, ked ti v telke povedia ze cierna je biela(alebo laska je nenavist, vojna je mier atd atd) a ty tomu uveris?
tak isto ako Tebe stačí vidieť pár neoficiálnych dokumentov a v rozhodnutí máš jasno

Však zakázané ovocie chutí lepšie , nie ?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

švík - v oficiálnych dokumentoch vravia že fyzikálne zákony 11.9.2001 v new yorku neplatili, v neoficiálnych dokumentoch vravia že fyzikálne zákony platia vždy a všade - ja neviem ale pre to prvé sa môže rozhodnúť naozaj iba chovanec špeciálneho ústavu.

ak by povedalo dieťa v škôlke, že fyzikálne zákony v new yorku neplatili, tak poviem dobre, ale človek aspoň zo základnou školou, ak verí niečomu takému? to smrdí ústavom

// švík - ako si môžem odpustiť poznámku o ústave, keď niekto verí, že fyzikálne zákony 11.9.2001 v new yorku neplatili? to je ako keby niekto povedal že v mozambiku neexistuje gravitácia, pretože to vraveli v tv - ja neurážam, to je proste konštatovanie faktu o inteligencii istých jedincov - vyslovenie pravdy nie je urážanie

//eritrocit - to nebola invektíva - ak niekto poprie fyzikálne zákony tohoto vesmíru jedine preto, že to počul/videl v tv - tak môže tento človek nebyť v ústave? nemôže
Napísať odpoveď