problem v prístupu do pc

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

problem v prístupu do pc

Príspevok od používateľa vladino001 »

mam 2 pc zosietované na 1 mam 3kontá a na druhom 1 bez hesla ked chcem sa dostat do zdielanych zloziek z prvého do druhého pc tak to pýta meno a heslo ako to vypnem???? a kde? (bez hesla a mena to nejde a odkáže to na správcu) :cry: (rady typu daj si heslo do 2 pc neprosím )
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

ked si neprosis, tak sa nepytaj pitchoviny, na druhom zaloz jedno z tych 3 accountov z prvej masiny, cize to iste meno a aj heslo
vladino001
Light Professional
Light Professional

killa_bee napísal:ked si neprosis, tak sa nepytaj pitchoviny, na druhom zaloz jedno z tych 3 accountov z prvej masiny, cize to iste meno a aj heslo
na tom prvom niesom jedinný užívatel a na tom druhom som iba sam a nechcem pri zapnuti pc sa prihlasovať (tak asi preto) :!:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

vladino001 napísal:na tom prvom niesom jedinný užívatel a na tom druhom som iba sam a nechcem pri zapnuti pc sa prihlasovať (tak asi preto) :!:
Bohuzial toto je chovanie WinXP. Na ucet s prazdnym heslom sa neprihlasis/nenamountujes disk/neotvoris zdielanu zlozku.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

da sa to vypnut ... ale musis mat xp pro ... resp aby nepitalo heslo pri prezerani zdielanich
vladino001
Light Professional
Light Professional

ShepDog napísal:da sa to vypnut ... ale musis mat xp pro ... resp aby nepitalo heslo pri prezerani zdielanich
mam "pro" len neviem kde to nastavim návod alebo cestu kde sa to nastavuje?? pls
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

na tom druhom proste musis mat login/pwd account z prveho compu, neviem co je na tom nepochopitelne a potom ked ta tak velmi obtazuje pisanie hesla na logon screene, tak neni nic jednoduchsie nez Start-Run: control userpasswords2 a tam sa uz vysomaris, 20sek guglenia.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

no ja mám na firme prepojených 10 PC a každy má ine prihlasovacie meno a heslo a zdielanie ide na 100% :D
vladino001
Light Professional
Light Professional

killa_bee napísal:na tom druhom proste musis mat login/pwd account z prveho compu, neviem co je na tom nepochopitelne a potom ked ta tak velmi obtazuje pisanie hesla na logon screene, tak neni nic jednoduchsie nez Start-Run: control userpasswords2 a tam sa uz vysomaris, 20sek guglenia.
Dik pomohlo presne to som chcel len som nevedel že presne takto sa to dá tak som nevedel čo mam gogliť. :wink:
Napísať odpoveď