MB ASUS P5N32-SLI SE Deluxe
MB ASUS P5N32-SLI SE Deluxe
Potreboval by som poradiť. xcem na tuto dosku dať 2 grafiky VGA ASUS EAX1950PRO HTDP 256MB (PCIe). xcel by som vedeť či to bude dobre šlapat akože abydve na 100% lebo som dade čital že to može byť problém. dik
Pokial viem, tak ATi ma Crossfire... takze ak ich chces zapojit tak, aby obe bezali ako jedna, tak s tymto neuspejes. SLI ktore doska podporuje je riesenim od NVIDIE a na to aby ti karty bezali spolu, musis ich prepojit este SLI mostikom - a graficke karty ATi nedisponuju SLI konektormi.
.. ale ak ich chces aby si mal proste dve grafiky ktore maju sluzit ako dve "samostatne" zobrazovacie jednotky (napr kvoli vystupu na 4 monitory), tak by som v tom nejaky problem nevidel.
.. ale ak ich chces aby si mal proste dve grafiky ktore maju sluzit ako dve "samostatne" zobrazovacie jednotky (napr kvoli vystupu na 4 monitory), tak by som v tom nejaky problem nevidel.
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak, za cenu dvoch grafik do SLi/CF systemu mas jednu kartu, menej energeticky narocnu, s mensim vyzarovanim tepla a +/- takeho vykonu (realneho vykonu, ktory sa prejavi v hrach, nie 3d marky...)... Pisal som to sem uz davnejsie, ludia z CF systemu zalozenom z X1900 prechadzali na 8800GTS/X a nestazovali, ba naopak... Naviac potrebujes silnejsi zdroj a CF/SLi nie su dotiahnute uplne dokonca, problemy s ovladacmi, uboha podpora hier... Ak CF tak potrebujes dosku s AMD chipsetom, ktoru pod Intel neviem ci ak zozenies, ten chipset bude gay pod intel. Ale mam taky dojem, ze na 965/975 s dvomi PCIe slotmi by to nebol problem rozbehat. Ale ako bolo spominane, je to zbytocne. SLi/CF je na "rekordy" a frajerinky, pripadne ak mas 30" + LCD 
suhlasim stebou , len by som chcel vediet ze v ktorej hre je to 0% vykonu navyse ?t0m4s3 napísal:Vykasli sa na hluposti ako SLI/CF. Za tie peniaze +maly priplatok mas jednu ovela vykonnejsiu kartu. Navyse nie vzdy ti SLI/CF prida 100% vykonu. Vo vacsine hier je to 0% navyse. 8800GTS bude lepsia volba.