Vztah z matkou.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Death 69: chalan vyhodit ta nevyhodi, teda aspon podla mojho nazoru, ale ak by som ti mal poradit tak makaj na sebe, po mature sa zamestnaj najdi si dobry kseft, zozen si vlastny jednoizbak a matku nechas matkou... potom si mozno uvedomi o co prisla...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

uprimnaDUSA napísal:takze ak by ta vyliala z domu (co by musela byt riadna *****) musela by ta vyplatit urc. sumou, ale ani bohovi neviem co to je ale viem ze aj bracho a segra ked odchadzali od matky takmer vysudili bolo to okolo 30 papierov. to len tak naokolo.... :idea:
Ake tam boli konkr. okolnosti?? A aky bol "predment" súdenia sa?? Pls. popíš bližšie, zaujíma ma to.. :) Nie preto, že by som chcel z našich vytrieskať, čo sa dá..
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Death 69 napísal:...ale tu je problem ze moja matka si povie svoje a ine ju nezaujima ked sa ja snou chcem rozpravat tak si zapcha usi alebo ma doslova do pismena posle do pi*e. A moja matka je strasna strasne tvrdohlava to sa ani napisat neda proste ona si mysli ze ma v kuse len ona pravdu aj ked ju nema tak si to mysli a mysli ssi ze pojedla vsetku mudrost sveta...
no a co ze si mysli ze ma stale pravdu, ty vies kde je pravda a mame to nemusis dokazovat, jedine co takymto presviedcanim dosiahnes je to ze matka bude na teba este viac nasrana a aj tak si bude mysliet ze pravdu ma ona.
Death 69 napísal:Takto sa sprava aj k mojmu nevlastnemu tatkovy a ten mi povedal ze keby nemal 6 rocneho syna (moj nevlastny brat) tak odide a rozvedie sa a kto by mal rad otca keby ho da sa povedat TYRAL????
tatko vypada ako celkom fajn clovek, ked koli ludom ktorych ma rad aj nieco vytrpi, nechapem preco ho nenavidis, a neverim ze ta tyral
Death 69 napísal:Mate pravdu mal by som sa zamisliet aj nad sebou ale nemyslite ze by sa mala aj moja matka zamysliet nad sebou.
jasne ze by sa mala zamysliet aj ona nad sebou, ale ako som uz napisal vyssie, ak ju budes nutit aby sa zmenila tak to bude mat opacny ucinok, bud sa zmeni sama, alebo ju nechaj tak
Death 69 napísal:A ked pride z roboty a nema nejaku extra tazku robotu sedi na riti a dokopy nic nerobi a pride domov tak spusti na mna nadavky a to len tak proste ja spim na posteli a pusti domna svina,debil,idiot a pod.
tomuto tiez moc neverim.... urcite tomu predchadzala nejaka hadka spred dna alebo dvoch
Death 69 napísal:A mi sa hadame kvoôi tomu ze sme ako OHEN a VODA proste nesadneme si v nicom a ked mam pravdu v niecom co je fakt dolezite tak mi zacne nadavat ze som sprosty a pod. Vid prispevok visie. JE tvrdohlava a to velmi.
jej povedz ze: dobre mami nechcem sa s tebou hadat, preto uznam ze mas pravdu. nebude ti nadavat a ked sa ukludni tak (ak je to naozaj dolezite) sa s nou pokus o tom porozpravat znova, ak to nieje dolezite tak to ser na to a nerozmazavaj to uz.
Death 69 napísal:A ja sa moze menit kolko chcem uz som sa o to pkusal ale moje matka to nejak neregistruje. Dakedy mi pripada akoby ma naschval provokovala...
som rad ze si si uvedomil ze tento stav treba nejak znenit. a skus ten vas vztah z mamou brat v nejakom takomto style: "vidis mami.... ja som sa zmenil a je mi lepsie, mozes sa kludne aj ty zmenit..... ak nechces, tak dobre (tvoja vec), ale nevnucuj mi tu tvoju naladu a nezatahuj ma do tvojich prije*** konfliktov (niesom na ne vobec zvedavy)"
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

maas to velmi tazke ja mam podobny problem ..lenze nasi sa iba stale hadaju ...ad proste kvoli banalnym veciam ....a potom sa cuduju ze sa chcem zabit ...ale mna to preslo..preco samovrazda ?? ..je to zbabelost sama o sebe ...a teraz k tvojmu pripadu ....skus ist za blizkymi ...rodinou nejakou a snimi sa porozpravat ....alebo skus ist za matkou ..a povedat jej tu si sadny a pocuvaj ma ..a povedz jej tvoj nazor ...nech ti to vysvetli preco to zacalo a ci to vobec bude mat aj konca
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

kupo napísal: tatko vypada ako celkom fajn clovek, ked koli ludom ktorych ma rad aj nieco vytrpi, nechapem preco ho nenavidis, a neverim ze ta tyral "
jeho vlastny otec je vojak a toho nenavidi, kym jeho nevlastny otec je v pohode a rozviedol by sa keby s jeho mamou nemal maleho syna... ak to spravne chapem.
death ako si na tom vo vztahu s nevlastnym otcom? uz ked sa s matkou neda rozpravat tak on ta mozno bude pocuvat a prehovori jej do duse, jeho nemoze len tak odj*bat.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

tusim to bolo nieco ako VYPLATENIE Z TRVALEHO BYDLISKA, fakt vraj ma na to kazdy z nasej rodiny narok aj ja dostanem vies ale mozno je to dedictvo po fotrovi to netusim ale to bude asi nieco ine, proste ti musi urcenu sumu dat nie len na ulicu vykopnut by bolo najlepsie inde sa pytat ja netusim co to bolo...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Complex: Jedna vec- samovražda, každému z nás dal náš Pán len jeden život a len jednu šancu. Nikdy nepochopím ako ju kvôli chvíľkovej slabosti môže niekto premárniť.
Druhá vec: Problém s mamou. No vieš, ako sa porozprávaš s niekym kto ťa nechce počúvať? Alebo s niekym kto si ťa síce vypočuje, ale to čo hovoríš neberie do úvahy. Toto je prakticky neprekonateľný problém, keďže on svojej mame nemôže dať otcovskú cez ústa a povedať jej, a teraz počúvaj mňa! To si nemôže dovoliť, ona vychováva jeho, nie on ju.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Exxon napísal:jeho vlastny otec je vojak a toho nenavidi, kym jeho nevlastny otec je v pohode a rozviedol by sa keby s jeho mamou nemal maleho syna... ak to spravne chapem.
hej bude to tak.... nejak mi to uslo :slap:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

eritrocit napísal:Complex: Jedna vec- samovražda, každému z nás dal náš Pán len jeden život a len jednu šancu. Nikdy nepochopím ako ju kvôli chvíľkovej slabosti môže niekto premárniť.
Druhá vec: Problém s mamou. No vieš, ako sa porozprávaš s niekym kto ťa nechce počúvať? Alebo s niekym kto si ťa síce vypočuje, ale to čo hovoríš neberie do úvahy. Toto je prakticky neprekonateľný problém, keďže on svojej mame nemôže dať otcovskú cez ústa a povedať jej, a teraz počúvaj mňa! To si nemôže dovoliť, ona vychováva jeho, nie on ju.
ja viem ze ona vychovava jeho a nie on ju ..ale ked to inak nejde tak to moze skusit ..ja viem ake to je ...dokonca si rozumiem s kamaratovimy rodicmy lepsie ako s nasimy :/ ..proste som si precital minimalne 3 krat jeho problem a prispevky ...je to strasna vec ..ale su aj horsie ...urcite sa to musi nejako vyriesit skuste si aj ostatny aspon skusit "akoze sa prevtelit donho ake by to bolo" je to hrozna vec ked sa s vamy nikto nebavi atd a dokonca vlastna matka ktora vychovava syna do 18 a povie mu ze ta vyhodi ...urcite sa to nejako vyriesit da :smt104
//este k tej samodestrukcii ...taze asi tak ze mal som uplnu chut sa zabit ...v tedy mi vobec na zivote nezalezilo ..ale je mi to aj tak jedno doteraz ...je par ludi na ktorych mi zalezi ...a vzdy je niekto na svete ktory ta ma aspon trochu rad ... :smt017
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

compleX napísal:vzdy je niekto na svete ktory ta ma aspon trochu rad ... :smt017
tak, a toto je zmyslom ľuds´ého živo... teda aspoň jeho veľká časť...
btw a ako starí rodičia? U nich by si sa nemohol vyskytnúť častejšie? a porozprávať sa s nimi aby vašim dohovorili...
Valkíra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Valkíra »

niekedy sa rozpravat s rodicmi je velmi tazke a zlozite lebo ty si myslis ze mas pravdu a aj mama si mysli ze ma pravdu.
Väcsina tu pisete ze to nespravi mojej segre to spravili a nemala ani 18 a predsa. Odisla niekam do Prahy na 2 mesiace a uz im nebolo vsetko jedno, potom sa zrazu zjavila a boli stastny nato ju hned vyhodili zo skoly potom byvala s priatelom ak mala 18 prisla domov tehotna.

Nasi jej urobili svadbu a teraz ma peknu 1rocnu dceru a vsetci sme stastny.

Neboj aj tebe sa to nejako prepecie len mame nerob napriek lebo to fakt nemusi dopadnut dobre.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ona ta nemoze vyhodit z domu ked mas 18. ona je povinna ta mat doma az kym nemas 25. keby ta vyhodila s domu kludne ju mozes udat abo daco take. jej povinnostou je mat ta doma do 25 roku tvojho zivota. samozrejme ty sam mozes odyst ale ona ta nesmie vyhodit. takze jej mozes povedat ze na vyhodenie s domu si musi este 7 rokov pockat
Napísať odpoveď