Problem s diskotekami
Problem s diskotekami
No takze mam takyto problem...rad chodim na diskoteky a ak sa da vzdy tam nejake spracujem..sak sme mlady ne?
zacina sa to klasicky..bozkavanie,prsty...niekedy aj nieco viac..lenze uz ma to prestava bavit taketo kurv**** uhravat..chcel by som konecne nejaku dlhodobejsiu mat..ako mam nejakej babe na diske povedat ze ci by nesla niekedy este von???vzdy ked to poviem tak len povie ze aj tak si chcem len uzit a ju mam f pci..a takto to je stale...vsetky si myslia ze sa len kurv**** a preto so mnou nechcu dlhsi vztah
co mam spravit aby si to o mne prestali mysliet??
-
maryinka
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s diskotekami
"co mam spravit aby si to o mne prestali mysliet??"
zacni sa spravat rozumne a prestan mavat na kazdej disco nejaku inu..ved co si o tebe maju mysliet,ked ta vidia vzdy za disco s inou???inak sorry,ale je to nechutne..a mozno by si si mal hladat niekde,kde ta nepoznaju
zacni sa spravat rozumne a prestan mavat na kazdej disco nejaku inu..ved co si o tebe maju mysliet,ked ta vidia vzdy za disco s inou???inak sorry,ale je to nechutne..a mozno by si si mal hladat niekde,kde ta nepoznaju
no ja takéto ku*venie sa neuznávam, ani nechodím na diskotéky.. vyberám si baby podľa toho ako s nou komunikujem a nie podľa toho ako vyzerá a zatiaľ som mal iba jedno dievča.. s tým chodím doteraz.. už vyše roka a som nadmieru spokojný...
takže si daj pauzu a rozlišuj ktoré baby sú pridrbané ku*vy a ktoré sú normálne.. ale ak máš povesť kurevníka tak to máš veľmi ťažké..
takže si daj pauzu a rozlišuj ktoré baby sú pridrbané ku*vy a ktoré sú normálne.. ale ak máš povesť kurevníka tak to máš veľmi ťažké..
-
midnight_man
Guru
all
1. uz tu bola niekde spominana tato tema,,myslim,,,
2.Na zabave by som vztah nehladal,,maximalne sa ti moze stat ze sa zalubis a ona ta po tyzudny necha,, tam lasku nehladaj
3. Moja rada znie: prestan na zabavach riesit holky,,zabav sa OK,,ale neries holky,,a casom sa najde "ta prava" ale na zabave asi nie,,,,
2.Na zabave by som vztah nehladal,,maximalne sa ti moze stat ze sa zalubis a ona ta po tyzudny necha,, tam lasku nehladaj
3. Moja rada znie: prestan na zabavach riesit holky,,zabav sa OK,,ale neries holky,,a casom sa najde "ta prava" ale na zabave asi nie,,,,
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Vieš ETieNne, ono vlastne máš pravdu, ale ak si ťa to pekné má nájsť na diskotéke, tak prečo nie?ETieNne napísal:Problém je ten, že ľudia sa chodia na diskotéku zabávať, nie hľadať lásku![]()
Nepoznáš hodinu, dňa, miesta... A keď to najmenej čakáš, nájde si ťa dievča a ty nechápeš. Zhodu náhod, ktorá vás dala dokopy.
A k problému. No kamarát, bol si frajer, prešlo ťa to.
Lenže teraz pykáš za svoju povesť.
Ono ja si myslím, veď sranda musí byť, užiť si treba, ale na svoju dôstojnosť, tak na ňu nikdy nezabúdaj. Ty si to nebral do úvahy, vypomstilo sa ti to, urobil si si povesť záletníka, dievčatá v tvojom okolí ťa poznajú ako piatkového diskotékového frajera ktorí nie je dobrý na nič iné ako na vy.... sa na diske.
A to je problém, s ktorým sa musíš vysporiadať.
Ale prvý krok je aj to že si svoj problém napísal sem. Možno ti to nejak nepomôže, ale začiatok máš za sebou.
Čo ti mám poradiť? Určite máš vo svojom okolí kamarátku.
Ale vieš, takú dobrú. Vyrozprávaj sa jej. Ona ťa pozná viac ako my, snáď ti ona poradí. Ona pozná okolnosti okolo teba, aký si a čoho si schopný.
Skús začať tam.
Vieš eritrocit,
ale ja som nehovoril, že sa to nedá, ale o prvotnom dôvode, pre ktorý chodia ľudia na diskotéky - a ten je vytancovať sa, zabaviť sa, áno aj spoznať nových ľudí, ale priznajme si, akých je väčšina dnešných diskoték - takých, že lásku tam nájdeš ťažko. Nie nehovorím, že sa to nedá, že nie je šanca to s tou náhodnosťou si vystihol, práve v takých situáciach kedy by si to nečakal to prichádza. Proste aj na diskotéke je to možné, ale môj názor je, že je to skôr problém, z toho dôvodu, ktorý som opísal.
A k mulattovi, no takisto by som pomocou kamarátky rozšíril, že už taký nie si
A takisto by som sa snažil svoju povesť napraviť. A takisto by som bol hlavne úprimný, ak stretneš dievča, ktoré Ti nebude veriť, povedal by som jej, áno, máš úplnú pravdu, to som bol celý ja, tak som sa správal, vôbec Ti nebudem klamať, ale zmenil som sa, zistil som, že potrebujem vo svojom živote viac ako povrchné veci, a teraz ma to mrzí, pretože viem, že mám takú povesť, ale nechcem aby tento predsudok pokazil náš vzťah, ak mi dáš šancu, dokážem Ti, že som niekto iný, ak si to myslíš naďalej, tak Ti to nebudem nasilu vyvracať, pravdepodobne by som sa na Tvojom mieste správal rovnako, takže to pochopím.
Ale to som JA.
//ináč je to "pYkať".
//
, už som opravil, dík
...eritrocit
ale ja som nehovoril, že sa to nedá, ale o prvotnom dôvode, pre ktorý chodia ľudia na diskotéky - a ten je vytancovať sa, zabaviť sa, áno aj spoznať nových ľudí, ale priznajme si, akých je väčšina dnešných diskoték - takých, že lásku tam nájdeš ťažko. Nie nehovorím, že sa to nedá, že nie je šanca to s tou náhodnosťou si vystihol, práve v takých situáciach kedy by si to nečakal to prichádza. Proste aj na diskotéke je to možné, ale môj názor je, že je to skôr problém, z toho dôvodu, ktorý som opísal.
A k mulattovi, no takisto by som pomocou kamarátky rozšíril, že už taký nie si
A takisto by som sa snažil svoju povesť napraviť. A takisto by som bol hlavne úprimný, ak stretneš dievča, ktoré Ti nebude veriť, povedal by som jej, áno, máš úplnú pravdu, to som bol celý ja, tak som sa správal, vôbec Ti nebudem klamať, ale zmenil som sa, zistil som, že potrebujem vo svojom živote viac ako povrchné veci, a teraz ma to mrzí, pretože viem, že mám takú povesť, ale nechcem aby tento predsudok pokazil náš vzťah, ak mi dáš šancu, dokážem Ti, že som niekto iný, ak si to myslíš naďalej, tak Ti to nebudem nasilu vyvracať, pravdepodobne by som sa na Tvojom mieste správal rovnako, takže to pochopím.
Ale to som JA.
//ináč je to "pYkať".
//
ludia moc moc diky za rady...
asi treba pribrzdit...btw:ja na diskoteky nechodim hladat lasky..ja sa tam chodim zabavit lenze ked si s nejakym dievcatom rozumiem a je to na diskoteke tak uz s nou nemozem byt???len preto ze to je na diskoteke???inac ludia keby ste zili v mojom okoli mozno by sa o polovici vas hovorili ako o kurevnikoch
v podstate ak sa s niekym len pobozkate uz o vas hovori cele mesto...a vite jak to chodi..retazova reakcia
inac uz som kamaratku poveril nach ma trochu ocisti medzi dievcatami
diky
Žiješ asi v dosť malom meste
To je proste riziko malého mesta, o dedine ani nehovorím
Jednoducho si ostatných ľudí nevšímaj. Ja som Ti len poradil, že keď budeš chodiť na diskotéky, nemôžeš od toho čakať veľa, ale nehovorím, že aj tam sa to nedá, ale že keby si zmenil aj prostredie, možno by to pomohlo.
Jednoducho si ostatných ľudí nevšímaj. Ja som Ti len poradil, že keď budeš chodiť na diskotéky, nemôžeš od toho čakať veľa, ale nehovorím, že aj tam sa to nedá, ale že keby si zmenil aj prostredie, možno by to pomohlo.
trochu inak, ludia sa nechodia na disku len zabavat ale vacsina hlavne k*rviť ale určite nie hladat lasku. preto s priatelkou malokedy chodime na diskoteky, nebojim sa ze by sa k*rvila ale ked ju tam bali pattisic chlapou ja sa moc nezabavim, radsej sam, ale potom mi ona chyba....aspon sa zas ja nek*rvim