ChaO napísal:Tak po dlhej dobo som sa zase pustil do Sigou a do Photoshopu ... thu su niketore moje vytvory z new tvorby ... keby mal niekto zaujem o moju starsiu tvorbu thaq staci si ju kuknut na pokeci (nick chao009) tam je otvoreny album s mojou tvorbou ...
Tak co povite ... Dake nazory a vylepsenia plz...
obdivujem ta chlapce nemas nejake tutoriali svoje?
ChaO napísal:Tak po dlhej dobo som sa zase pustil do Sigou a do Photoshopu ... thu su niketore moje vytvory z new tvorby ... keby mal niekto zaujem o moju starsiu tvorbu thaq staci si ju kuknut na pokeci (nick chao009) tam je otvoreny album s mojou tvorbou ...
Tak co povite ... Dake nazory a vylepsenia plz...
Clape tak ty by si hlavne mal zauvazovat ze na co je sig. 1.9 MB, 82 frameov si sa zblaznil alebo co ? Inac po grafickej stranke to nema chybu.
i-cube, neni to zle, ale tie srubovaky, maju nejaky kratky ten hrot ak vies co myslim
a naboje, no tie su tiez po modelovej stranke dobre, len stacilo na tom svetle co tam mas zapnut tiene a hned by to bolo zase o stupen lepsie takto sa zda ze lietaju.
.. nexcem byt zly.. ale v tejto sekcii ludia uverejnuju ozaj miestami pekne tvorby... nie je to sekcia "aha toto som sa dneska naucil" .. z toho co si sem dal, zatial nic neviem oznacit ako tvorbu, lebo uz postupovanie podla hociktoreho tutorialu je na daleko lepsej urovni. Nema to cenu.. hraj sa, skusaj a uc sa, ale nemusis sem davat vsetky vysledky svojich hokusov pokusov...
takze toto je moja 1 vec urobena v 3Ds Maxe mno tak dajte sa domna .......ja som dost akoze stastny zato ze aspon nieco take som zrobyl ale tak nieje cas dalej pokracovat v 3Ds maxe takze sa tak skoro nezdokonalim