vase oblubene kapely ich naj albumy a tak.chapeme sa
Punk rock made in slovakia
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Punk rock made in slovakia
tak cakam vase nazory.nie len na tieto kompliacie ale celkovo na sk punk.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Punk vo všeobecnosti nepočúvam, no kamarát hrá v punkovej kapele Strata vkusu. Známi ešte nie sú, ale z tých pár prvých koncertoch vzišli výborné ohlasy.
-
pinacolada
Guru wannabe
blee...alko punk.ruky precfikus-kukis napísal:Punk vo všeobecnosti nepočúvam, no kamarát hrá v punkovej kapele Strata vkusu. Známi ešte nie sú, ale z tých pár prvých koncertoch vzišli výborné ohlasy.
-
pinacolada
Guru wannabe
1-3 sa daju velmi dobre.zvysne su ok.
inac tuto temu som myslel ako temu vseobecne pre SK punk.vase naj skupiny,muziaknti,spevaci ???....
moje milovane: Zona A,Lord Alex,Slobodka,Tri Grose,Podme do prace,Davovka,Konflikt,Punkreas,Zaciatok konca...
pls poradte este nejake dobre veci lebo sa mi veci pomaly opocuvavaju
inac tuto temu som myslel ako temu vseobecne pre SK punk.vase naj skupiny,muziaknti,spevaci ???....
moje milovane: Zona A,Lord Alex,Slobodka,Tri Grose,Podme do prace,Davovka,Konflikt,Punkreas,Zaciatok konca...
pls poradte este nejake dobre veci lebo sa mi veci pomaly opocuvavaju
-
pinacolada
Guru wannabe
kto by nepoznal odpadRemfield napísal:jednoznacne ODPAD!...mensia Martinska kapela...vela ludi ich nepozna no mne sa velmo pacia!!!...ozaj..poznate ich?...maju pesnicku:Dlhe, cira farebne, a boky vyholene..... alebo martinsky zdroj a vela dobrych dalsich!...
jasne odpad mama najraadsej ale aj horska chata, bacova fujara KARpina(stara mama ticho leziiiiiii, pomaly sa rozklada) su tiez dobre!!..a fest sa tesim ze asi budeme mat tutk kde zijem basu ud basaka z Odpadu bo on si ide kupit novu a kamoska ho pozna tak asi kupike jeho staru..vies mame tu taku zostavu priemernej kapely ale chce to basu!!-jooj ako sa tesim
-
pinacolada
Guru wannabe
gratulujemRemfield napísal:jasne odpad mama najraadsej ale aj horska chata, bacova fujara KARpina(stara mama ticho leziiiiiii, pomaly sa rozklada) su tiez dobre!!..a fest sa tesim ze asi budeme mat tutk kde zijem basu ud basaka z Odpadu bo on si ide kupit novu a kamoska ho pozna tak asi kupike jeho staru..vies mame tu taku zostavu priemernej kapely ale chce to basu!!-jooj ako sa tesim
hej ja milujem tie nizke basove tony....a diki ze si myslis ze su basaci dobry lebo som robil taky mini vyskum a velmo vela ludi zabuda na to ze bez basaka by to bolo ako palacinka bez lekvara!!....ved kto by bol na to aby mohol hadzat tvrde pozy na svet??
..ako sa vravi:Basa tvrdi muziku-preklad-prison makes muzik stronger!-tak to proste je!!
ale k teme..fakt proste punk na slovenskej scene je asi jedina pocuvatelna vec..mozno este trocha ska..ale len trocha!!...dakujem bohovi PUNKU ze nas obdaril takouto vecou!!...
ale k teme..fakt proste punk na slovenskej scene je asi jedina pocuvatelna vec..mozno este trocha ska..ale len trocha!!...dakujem bohovi PUNKU ze nas obdaril takouto vecou!!...
Vigor..genialne si to vystihol..kebi islo same o sebe..gitara basa bicie..tak to neni ono proste daco tomu chyba ale spolu to uz je HUDBA!!...ked sa dobre ponastavuje hlasitost, efekt, odzvucenie...vznikne nieco comu mozes povedat:"AHA!!..toto je HUDBA!..a som rad ze je tolko kapiel dobrych kolko este je.....
Ja si rád vypočujem všetky
, medzi naj kapely patrí Sitňan, ŠHT, Karpina, D(f)
a potom z Čiech sú úplne, skvelí E!E atď. A k tej base, čo tu bola spomínané, tak nerobí tak veľa ako by sa zdalo
pretože ja basu hrám a viem
a tak podľa mňa gitara hrá ten základ a BICIE sa tam namakajú strašne veľmi, pretože bicie dávaju rýchlosť, gitara rytmus a basa dáva hĺbky, kt. len málokedy dobre vyznejú
, ale zase aby som nebol taký zameraný proti base
tak vo Flächenbrand (neviem, či je to kapela alebo album - kamarát ma zneistil
) tak prosto tam počuť BASU nádherne a fanasticky a bez by nemohli nič, aj keď pravda, že majú efekt na basu
...