No prva otazka je ze kde zistim o svojej mechanike a vypalovacke nieco?? ja mam klasicku dvd/cd vypalovacku LG neviem ci to je DVD-RW alebo DVD-ROM ... a chcel by som prepalovat cd\dvd tak ze do jednej vlozim ciste dvd a do druhej to co chcem prepalit . a mam len tu jednu mechaniku . A chcel by som vediet aku mechaniku si mam kupit ked chcem aby mi tak vypalovalo a ako vsetko zapojit ???? budem vdacny za pomoc . !!! THANK ALL
Takze ked mam jednu napalovacku LG DVD-RW tak mi staci kupit este jednu DVD-RW zapojit ju na maticnu dosku kazdu do ineho radica ... A preco nie do seba do jedeho kabla . ????
Asi by to islo pomalsie nie . ??
DVD-ROM je iba na čítanie.. ale pri dnešných cenách DVD-RW sa neoplatí kupovať DVD-ROM, preto Ti odporučil dokúpiť druhú DVD-RW.. v tom prípade budeš môcť tiež súčasne napaľovať 2 DVD súčasne..
Používaj tlačítko UPRAV v pravom hornom rohu Tvojich príspevkov.
brm napísal:DVD-ROM je iba na čítanie.. ale pri dnešných cenách DVD-RW sa neoplatí kupovať DVD-ROM, preto Ti odporučil dokúpiť druhú DVD-RW.. v tom prípade budeš môcť tiež súčasne napaľovať 2 DVD súčasne..
JAJ tak ok a thank . Ale bude mi to tak napalovat ze do hornej dam DVD-cko ciste a do dolnej dam to DVD co chcem prepalit na to ciste ??
cor72z napísal:JAJ tak ok a thank . Ale bude mi to tak napalovat ze do hornej dam DVD-cko ciste a do dolnej dam to DVD co chcem prepalit na to ciste ??
ano bude len si to musis nastavit v napalovacom programe...inak napalovanie on the fly neni velmi bezpecne takze sa necuduj ked tito obcas padne...
skura3 napísal:ano bude len si to musis nastavit v napalovacom programe...inak napalovanie on the fly neni velmi bezpecne takze sa necuduj ked tito obcas padne...
HEJ HEJ Viem ze take napalovanie neni zrovna najlepsie a najbezpecnejsie s tym som sa uz zoznamil . Kde sa to nastavuje v neru ????