zdarvim kupil som NB asus a potreboval by som poradit so sietovou kartou: V priečinku sietove pripojenia mi ukazuje 2 pripojenia a to Wifi a druhe s nazvom: 1394 Connection ( 1394 Net Adapter) a o toto sa mi jedna, mala by to byt normalna sietova karta. Tu ked dam pripojit tak sa mi zobrazi ze sietove pripojenie ja aktivne a ze rychlost je 400 Mb/s. a pritom vobec nieje pripojeny ziadny kabel ani nic. Ked dam do prikazove riadku prikaz ze ipconfig/all co by mi malo ukazat vsetko o sieti, tak sa mi nic neukaze.... Co s tym mam robit aby som tam mohol pripojit LAN? dakujem....
to 1394 je firewire, mozes vypnut.
v sietovych pripojeniach by si mal mat aj LAN - ethernet controler, NIC alebo ako je to defaultne. Pokial nie, v prvom rade pripoj sietovy kabel a pozri, ci sa ti vedla hodin ukaze indikacia siete - pripojene.
no ked pripojis kabel tak nemusi sa automaticky zobrazit, dafault ma win nastaveny nezobrazovat sietove pripojenia v tray.
ale k veci, skus si hlavne pozriet ci mas sietovku nainstalovanu a to v spravcovi zariadeni