Vas nazor na toto video
-
qwerty-xyz
Re: Vas nazor na toto video
pozeral som prvych 5 minut. Celkom im to ide.mystique napísal:
Povedal by som, ze ani nie. Krize ostavaju skor po frajeroch co skusaju napodobnovat tychto manikov. A ked si pozries dalsie videa Ghost Ridera tak uvidis, ze nikdy nespravi nieco uplne nezodpovedne, chodi sice po krajnici, ale iba tam, kde vie ze mu nevojde do cesty auto. Pozna svoju motorku aj cestu po ktorej ide a tak sa moze naplno sustredit na auta okolo seba.eritrocit napísal:Po takýchto ostávajú kríže na kraji ciest...
No a s tou Z3kou: celkom pekne videjko
//tu vidis ako to je, ked ich napodobnuju
Ved o tom to je, niekto si mysli, ze je najlepsi a niekto je. Ja mam tiez jeden neprijemny zazitok s typkom co si myslel, ze vie spravit powerslide, on ho aj spravil ale skoro nabral mnaeritrocit napísal:GothaR: Každý jeden pochovaný šofér si o sebe myslel že je najlepší šofér na svete a jemu sa to nestane. No a stalo sa...
..no toto by som netvrdil, minimálne 2/3 manévrov zvládol iba vďaka šťastiu.. si šiel niekedy po diaľnici, keď zrazu okolo Teba šajbnul nejaký takýto blázon??? Mal iba šťastie, že pri jeho "myšičkách" nikto nechcel prejsť do iného jazdného pruhu..GothaR napísal:Na tom videu pekne vidno, ze nejdu do manevrov ktorych uspesne prevedenie zavisi iba od stastia, robi to co vie, ze mu vyjde. V tom je hlavny rozdiel medzi skusenymi a amatermi.