Vas nazor na toto video

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ovela vacsi strach mam z 50 rocnych obeznych zien, ktore nedokazu riadne ani na parkovisku pred tescom a ich naivny manzel im pozica auto ... na tachometri 40 ( max. ) v ociach smrt a v kazdom pripade pripravena panicky zareagovat na hociaky podnet ( situaciu ) ktory vyvedie jej krehku psychiku z miery ( no offence to girls, some boys are the same ). Taketo sa stalo aj mojnu ocovi, keby sa povedzme pozrel iba len na tachometer v tej chvili, asi by to nedopadlo dobre ... proste rovna cesta ( cca. taq 2 km ) normalka dvojsmerna, len taka trosku uzzsia , ze ked idu dva kamiony, tak si musia trosku pribrzdit, ale inak sa tam da krasne zmestit s polmetrovou toleranciou od krajnice, aj od stredovej ciary ... no a takato teta isla pred nim cca 70 a ked zbadala kamion oproti sebe ( mozno 500m pred nou ), tak jej preplo a skocila na brzdu ( a co asi spravi stare jelito, ked celou vahou skoci na brzdy ? ...samozrejmä auto stoji jak keby utal ) ... este ze tatko nebol blizzsie, lebo kedze sa chystal strihnut ju, tak samozrejmä stale zrychloval ... to len tak pre ilustraciu z mojej strany .. samozrejmä ze ked chce niekto jazdit rychlo, musi poznat cestu, musi ovladat auto, tak aby to zvladol, nesmie precenit schopnosti svoje ani schopnosti auta a hlavne rozmyslat dopredu ... tiez jazdievam pomerne rychlo na to ze mam vodicak asi dva mesiace, ale iba tak rychlo aby som dokazal v pripade potreby zastavit a iba na takych miestach ktore poznam a viem ako to asi vyzera za zakrutou ... a keby chcel niekto oponovat, ze vsak tam moze byt napity v strede cesty ( alebo podobna vec ) ..tak to iste sa ti moze stat aj ked ides pomaly ( napr. ti padne len tak z chodnika rovno pod auto ) ...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

jj aj GhostRider je zo Stockholmu aj tieto videá. Neviem či ešte žije, niekde sa písalo že sa zabil ale neviem ako by som sa zachoval kebyže si v kľude idem po ceste svojim tempom a stretnem týchto,...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

eritrocit napísal:Po takýchto ostávajú kríže na kraji ciest...
suhlasim.tento "sport" robia kvoli zabave ale neviem ci by bola zabava aj keby niekho zrazil,zapricinil vaznu nehodu alebo by sa sam dokalicil..takym by som ruky odrezal,lebo volant sa stava v ich rukach zbranou
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

nordkapp_pb napísal:........
1. Ja mám vodičák asi 10 mesiacov a jazdím tak ako mi to dovolia predpisy a vlastné schopnosti. Asi si neuvedomuješ, že pri väčšej rýchlosti máš horšiu schopnosť správne zareagovať, pretože situácia príde a ty budeš mať oveľa menej času na reakciu a takisto ovládanie vozidla bude horšie, pretože pôjdeš vyššou rýchlosťou. Nehovoriac o Tvojej mysli, bude pod väčším tlakom. Budeš mať zníženú schopnosť správne odhadnúť všetky faktory.

Nehovoriac o brzdnej dráhe, ktorá bude vyššia.

2. Ani ten najlepší šofér nemôže zaručiť, že sa mu nič nestane, pretože jeho schopnosti sú len jedným z faktorov, ktoré to ovplyvňujú. :!:

3. Ja si nepotrebujem hladkať ego, aký som úžasný jazdec, to nehovorím teraz na Teba, ale na tých, ktorý jazdia rýchlo. Vážim si svoj život, aj život ostatných ľudí. Chvíľkové potešenie za to nestojí, človek si musí uvedomiť, že by sa mal v živote zameriavať na iné veci. Sú aj okruhy. Ale jasné, on chce machrovať na verejných cestách :roll:

4. Radšej nechám do svojho auta nabúrať 100 babiek, 100 obéznych tiet, alebo 100 blondíniek na parkovisku, alebo na ceste, keď pôjdu 40, alebo 20-kou, ako sa nechať zlisovať.

Keď mi nejaká pinda pokriví dvere, existuje aj POISTENIE, ktoré mi ona musí zaplatiť. :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:...
... pozri sa nato takto, je samozrejmé ze mas pravdu aj ty, a vacsina bude suhlasit s tebou, ale musis uznat ze pomala jazda je tiez nebezpecna .. samozrejmä najbezpecnejsie je ist podla predpisov, ale povedz mi suhlasis s umiestnenim a dovodom vsetkych znaciek napr. vo vasom meste ? .. hroozne vela obmedzeni je na takych miestach, kde nemaju co robit ( napr. u nas na moste, opravovali ho a nechali tam asi este dva mesiace potom 20tku, a ked tade pojdes po tej krasnej rovinke 60, uz si za grazla, lebo si prekrocil rychlost o 40 km/h ! ! ! ... ale to je podla mna v pohode, ked jazdis rychlo na miestach, kde je doslova nezmyselne ist pomaly .. ale napr. v obytnej zone si nedovolim ist 60, ako podaktori mantaci, je jasne ze tade nechodim 20, lebo to nemas na felde ani jednotku, ani dvojku ... proste si tam idem taq aby som nemrzacil ani auto ale ani aby som neohrozil ludi a hlavne deti (tzn. cca 30 )....
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Kto z nas by to nespravil s takymi moznostami? Naslo by sa dost ludi :wink: Len stav slovenskych ciest a nasa kupischopnost vykonnejsich aut su mizerne, takze u nas by sa naslo malo ludi... Napr. minule sme isli po dialnici takych 120, a odrazu okolo nas nejaky motorKAR 180km/h kluckoval pomedzi auta... A co? Ked ho to bavi nech... Nevravim, ze je to spravne, tak ale kazdy raz zatuzi tomu vypalit a ukazat vyfuk frajerom. Aj ja tomu palim, najma na rovinkach, co to da. Nejak nestresujem za fizlami, mam <>... Wartburg poWa :D keby ma vacsiu stabilitu na ceste, tak take video natocim v NR napriklad :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

nordkapp_pb napísal:......
Ja ti poviem len jedno, keď sa niečo stane, ak neporuším žiadne predpisy alebo nebudem mať v krvi alkohol, bude mať čistý štít aj pred sebou aj pred policajtmi (O tom, že súdnictvo je podplatiteľné a že vinník nemusí byť potrestaný sa nemusíme baviť, to je už druhá vec).

Áno stretol som sa aj ja už s viacerými zle vyriešenými situáciami na cestách, myslím značky atď. Ale čo sa týka napr. stopiek, zatiaľ som súhlasil s každou, alebo s tými zrkadlami čo sú na rohoch. To, že je blbá križovatka, to tiež nie je bohviečo. A navyše sa nebavíme o zlých značkách ale o ľuďoch, ktorí jazdia rýchlo.

A také ja neuznávam, že keď chce ísť rýchlo, ale kľučkovať, nech si kľučkuje, pokiaľ sú na ceste aj iní, čo vždy budú, nech to nerobí.

Myslím si, že dopravné predpisy majú svoj zmysel, ani mne sa nechce po ceste terigať pomaly, ale musím si uvedomiť, že auto je dopravný prostriedok, nie koníček, ani zábava, kto to tak berie, nech si zaplatí okruh. alebo ide jazdiť do lesa. Alebo nech začne závodiť, keď si myslí, že je taký dobrý.

Ja si radšej počkám, nikam sa neponáhľam, nemusí ma vynášať v zákrutách, stačí mi, že sa môžem vyvážať :P
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Z chlapca je pekný frajer....
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja som mal viac takychto videi...ale je to blazon sak raz sa rozbije a uz nebude natacat...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ja len nepochopím ako môžte obdivovať debila ktorý tieto kúsky robí v normálnej premávke, v ktorej sa kedykoľvek môže niečo stať - dieťa na ceste, neskúsený vodiči, autoškoly a tak ďalej. Je frajer ťažkého kalibru, ale keď raz bude trapošiť zhnitý na cintoríne, tak ... To bude lepšie ak by tam mal ležať nevinný okoloidúci šofér či dieťa.
Aj ja som šofér, viem čo je to stretnúť takýto dobytok na ceste. Keby vám kvôli takýmto polodebilom pár krát prebehol život pred očami zrejme by ste tu inak písali.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

ETieNne ... suhlasim ked si chce jazdit rychlo tak nech jazdi o jednej v noci ... aj to na dialnici ...

eritrocit .... ked sa zabije iba on sam tak ma to netrapi ale ked pocas buracky zabije niekoho ineho tak to mi uz nieje jedno ...
Mam najazdenych niekolko 10 tisic kilometrov neodvazim sa toto robit ... nepovazujem sa za najlepsieho vodica (ale ked sa mam porovnat z ludmi co vytiahnu raz za 2 mesiace auto lebo idu za rodinou tak som na tom asi lepsie)
Raz som mal situaciu ze som isiel srdce vyplut ... Jak pravidelne jazdim do polska tak som si nasiel rychleho vodica (sponzora) ... moc som sa nebal lebo bolo 2:15 a skoro nikoho na ceste ... tak sme sli spolu od 180-210 cely cas od Czestochovy az po Warsavu a asi 80km od Warsavy si ideme a nejaky hrdzavy rakusacek iduci asi 90km/h sa rozhodol ze ide predbiehat kamion
Ja brzdy na dno a ten predomnou tiez ... keby sme obaja neboli prazdny a nemali nove auta z ABS tak sme v nom ... v tom momente som si myslel ze vyplujem dusu ... odvtedy ked idem nad 160 a vidim ze niekto ide v pomalsiom pruhu tak spomalujem ...
//Ale jazdim rychlo iba v tom pripade ze sa ponahlam ...rozhodne nie kvoli tomu ze chcem ukazat nejakem sedlakovi vyfuk ... vtedy som isiel rychlo len kvoli tomu ze som mal byt vo Warsave do 4:00 lebo o 6:00 som mal mat stretnutie z jednym chlapikom a este som chcel stretnut rodinku ...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Problem je v tom, že si to turoval aj v meste, cez križovatku na červenu a tu už končí všetka sranda. Nejaké dieta mu tam vbehne alebo pojde starenka cez prechod a skončí sa to velmi zle :!:
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

bolo to sialene :x kebyze to robi niekde inde nepoviem obdiv ale fakt v meste ...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

nordkapp_pb napísal:ovela vacsi strach mam z 50 rocnych obeznych zien
....................................
Taketo sa stalo aj mojnu ocovi, keby sa povedzme pozrel iba len na tachometer v tej chvili, asi by to nedopadlo dobre ... proste rovna cesta ( cca. taq 2 km ) normalka dvojsmerna, len taka trosku uzzsia , ze ked idu dva kamiony, tak si musia trosku pribrzdit, ale inak sa tam da krasne zmestit s polmetrovou toleranciou od krajnice, aj od stredovej ciary ... no a takato teta isla pred nim cca 70 a ked zbadala kamion oproti sebe ( mozno 500m pred nou ), tak jej preplo a skocila na brzdu ( a co asi spravi stare jelito, ked celou vahou skoci na brzdy ? ...samozrejmä auto stoji jak keby utal ) ... este ze tatko nebol blizzsie, lebo kedze sa chystal strihnut ju, tak samozrejmä stale zrychloval ...
..a teraz si predstav, že miesto Tvojho tatka by šiel za tou tetou ghostrider cca 200km/h.. ako by to asi dopadlo? :) V lepšom prípade by ghostrider skončil rozfláknutý v poli, v tom horšom by so sebou zobral aj tetu.. v najhoršom by zobral ešte ďalších ľudí nachádzajúcich sa v okolí 50m..
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

trochu to objasnim, o co vlastne slo... Ghostrider (na motorke) vyzval jedneho profesionala - pretekara na suboj, lenze tento profik nevedel ze ghostrider bude mat pozicanu fizelsku motorku, a bol v tom ze ho nahana fakt fizel... Bolo vidiet ze vodic auta vedel co robi, nevsimol som si ze by pocas jazdy niekoho nejak ohrozil, avsak pak krat sa dopustil priestupkov a sem tam niekoho obmedzil... :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

a nebola to len taká showka ? však profi jazdci na BMW nezačnú unikať v meste policajtom , keď nič neporušia ... a ten jazdec išiel normálne spočiatku ...

btw , to ktoré PZ dostávajú také kubatúry flojdovské motorky
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Etienne, brm :-) ) ... ja len hovorim ze ked je rychla jazda v rozumnej miere , na spravnych miestach a v spravnom podani, tak som neni proti ! ! ! ...
.. sorry , ale uz viem ze nase nedorozumenie prameni z mojho prveho postu s tou babkou, to vyznelo ,ako keby som to bral ... no jo ten BMWcKAR je dost neohladuplny v niektorych pasazach ,ale zas ked boli na tej dialnici , tak mu to celkom islo ...:-) ... ale proti ghostriderovi nemam nic ( pre tych co nevedia, ten na moto ) .. ak ste videli nejake jeho dalsie videa, tak vzdy jazdi iba na dialnici , a kde ide na miestach, kde maju pristup aj chodci, tak to kroti ... inka v jednom videu kde isiel na Hayabuse so 499timi konikmi pod sedlom, som ho aj ja povazoval za debila :-) ... inak ma na ostatnych motorkach lepsie dimenzovane brzdy ako motor :-) ....
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

myslis toto??? na konci v 300km/h na zadnom uhhhmmmm :shock:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

... jo jo presne toto som myslel .. proste samovrah :-) ... 500 konikov narobi bordel aj s dvojtonovym autom, nie este tak s 200 kg tazkou moto :-) ...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mystique napísal:na konci v 300km/h na zadnom uhhhmmmm :shock:
no tam by som úmysel už nehľadal , to sa už ani nedá udržať na dvoch s takým výkonom

Pre mňa najpodarenejšie video je táto Top Speed kde Busa , predpokladám tiež turbo ide ... no netrúfam si povedať , tých 400 km/h ani nieje taký nereálny odhad , treba však povedať , že po dovŕšení maximálky na tachometri 220 mph ( 352 km/h :!: ),ale otáčkomer ide ďalej , takže si netrúfam povedať koľko tomu dal

nakoniec tých 400km/h mohol aj ísť nie ? 220mph už dávno a otáčkomer išiel ďalej o dosť
Napísať odpoveď