Na moj vkus strasne neprehladne a chaoticke. Inac zaujimave je ze od vtedy ako urobil uplink prve logo na ototo forum (zimne logo) tak vsetky fora maju taky isty font
dudinko napísal:Na moj vkus strasne neprehladne a chaoticke. Inac zaujimave je ze od vtedy ako urobil uplink prve logo na ototo forum (zimne logo) tak vsetky fora maju taky isty font
Hmmm nevedel som ze to je hojka font aleked som sa teraz lepsie pozrel tak mas pravdu . Neviem ja som si naraz daval okolo 300 fontov !! Ale pekny je ten font .
fikus-kukis napísal:Tyrkysová s bledomodrou skoro splývajú. Použi nejakú lepšiu kontrastnú dvojicu.
Hmmm ja viem ze splivaju ale az tak ne. A hladal som aj ine bledomode dvojice ale tazko najst vyzeralo to dost debilne . A chcel som tam urobit 3d pismo tak tota farba bola asi najlepsia !!!
dudinko napísal:Na moj vkus strasne neprehladne a chaoticke. Inac zaujimave je ze od vtedy ako urobil uplink prve logo na ototo forum (zimne logo) tak vsetky fora maju taky isty font
hmm len tak mozes mi prosim ta opisat detailnejsie co myslis tym zee je to chaoticke a nepriehladne.
Je to oveľa lepšie ako minule.
Čo mi na tom vadí, sú tie sivé tiene okolo písmen (môžu tam byť, ale keby boli priehľadnejšie, vyzeralo by to podľa mňa lepšie a aj čitateľnosť menších písmen by sa zlepšila).
chrono napísal:Je to oveľa lepšie ako minule.
Čo mi na tom vadí, sú tie sivé tiene okolo písmen (môžu tam byť, ale keby boli priehľadnejšie, vyzeralo by to podľa mňa lepšie a aj čitateľnosť menších písmen by sa zlepšila).
Ako myslis prihladnos cez to ze mam ju znizit tu prihladnost. ???
uz som tu dakomu z fora radil, nech sa na to vykasle a da si spravit nieco take od skusenejsich. plati to aj pre teba. ano, mozes namietat, ze kazdy dako zacinal, ale aj na kazdom bolo hned od zaciatku poznat, ci ma alebo nema vkus (nechytat za slovicka, nie vseobecny).