CHCE TO NOVE PRAVIDLO
CHCE TO NOVE PRAVIDLO
Vazeny moderatori,
casy ked som rad chodil do tejto sekcie su prec, uz mi totalne lezie na nervy, ked sa niekto v desiatich temach lutuje aky ma neuspesny partnersky zivot, bud vytvorte nove pravidlo ktore ho na cas supne do basy alebo vytvorte sekciu PODME SA LUTOVAT kazdopadne to treba riesit
za porozumenie dakujem
casy ked som rad chodil do tejto sekcie su prec, uz mi totalne lezie na nervy, ked sa niekto v desiatich temach lutuje aky ma neuspesny partnersky zivot, bud vytvorte nove pravidlo ktore ho na cas supne do basy alebo vytvorte sekciu PODME SA LUTOVAT kazdopadne to treba riesit
za porozumenie dakujem
-
uNreal_saTch^
Professional
Etiene kde si?!?!?! Potřebuju právnika!!!
Oni me chtěj šupnout do basy! Ale já nic neproved!
Takže. V každom verejnom médiu, či je to fórum alebo chat, sa nesmú porušovať ľudské práva, dôstojnosť, hanobenie rasy, národa či vierovyznania... Urážanie a osočovanie iných uživateľov atď. Ale písať o neúspešnom vzťahu neporušuje žiadne pravidlá etiky, zákona, ani fóra.
Môj právnik vám povie viac na obhajobu...
Oni me chtěj šupnout do basy! Ale já nic neproved!
Takže. V každom verejnom médiu, či je to fórum alebo chat, sa nesmú porušovať ľudské práva, dôstojnosť, hanobenie rasy, národa či vierovyznania... Urážanie a osočovanie iných uživateľov atď. Ale písať o neúspešnom vzťahu neporušuje žiadne pravidlá etiky, zákona, ani fóra.
Môj právnik vám povie viac na obhajobu...
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
uprimnaDUSA: Midnight a MayDaySk neporušili žiadne pravidlo tohoto fóra, takže nemám dôvod dať ich do väznice.
Témy, máme tam pár nových tém ktoré sledujem. Témy takisto nie sú v rozpore s pravidlami takže zamykať ich zatiaľ nebudem.
Každý má právo napísať svoj problém. Nikto ťa nenúti čítať to čo ťa nezaujíma. Nové pravidlo čo sa týka tém bude - špeciálne tém s hlasovaniami. Momentálne si ho uceľujem a v priebehu nasledujúcich dní ak prejde schválením ostatným vedením bude.
//tohoto času je MayDaySK vo väznici kvôli závažnému porušeniu pravidiel.
Témy, máme tam pár nových tém ktoré sledujem. Témy takisto nie sú v rozpore s pravidlami takže zamykať ich zatiaľ nebudem.
Každý má právo napísať svoj problém. Nikto ťa nenúti čítať to čo ťa nezaujíma. Nové pravidlo čo sa týka tém bude - špeciálne tém s hlasovaniami. Momentálne si ho uceľujem a v priebehu nasledujúcich dní ak prejde schválením ostatným vedením bude.
//tohoto času je MayDaySK vo väznici kvôli závažnému porušeniu pravidiel.
1. V prvom rade si poopravuj sim ta tie hrubice co tam mas, bo mi skoro monitor praskol, ked som ich zbadal,uprimnaDUSA napísal:pokial lutovanie sa netvori 90% DISKUSNEHO FORA cize na diskuznom fora ludia ocakavaju diskusie, co znamena ze reaguju na nieco, pytaju sa na nieco oponuju a nie pisu dennicky o tom aky su ubohy
a som si isty ze nie som jediny komu to lezie na nervy
2. Ako si uz povedal, je to diskusne forum. Chodi sem vela ludi, vela rozlicnych ludi s roznou naladou, pocitmi. Pokial ta ich prispevky irituju, ignoruj ich, resp. vynechaj sekcie a temy, kde sa taketo nieco postuje. Ale urcite sa tu ziadne nove pravidlo zavadzat nebude. Plne stacia tie sucasne, zatial. Uvidi sa v blizskej buducnosti (vid eritrocit).
-
krupica_dnb
Medium Professional
presne tak ako hovorí etiene, najmä midnight a mayday, dajú pár príspevkov k téme a potom začnú spomínať ako to dopadlo s nimi s ich partnerkami, je tu už zo 10 takých tém určiteETieNne napísal:No.. pokiaľ sa príspevok drží témy navrhujem ho nechať tam, asi im ide skôr o to, čo som hovoril aj ja, že tie príspevky a témy sa potom už prelínajú a v niektorých témach sa to zvrhne na to isté.. každopádne na to sú modi.
Proste to chce len viac rozvahy do umiestňovania príspevkov.
-
audiotrack
VIP