Karta sa obrátila.......
Karta sa obrátila.......
Máte nejké skúsenosti s niečim podobným ako hore uvedený názov ? tzv Karta sa obrátila,to znamená,že ak ste boli záletnikmi podvádzali ste priatelky atd...a potom ste narazili na dievča ktoré ste vážne ľúbili a ona sa s vami rozišla,vy ste plakali,cítili ste na nič atd.... a všetci vám hovorili,že sa vám to vráti a vy ste tomu neverili,a nakoniec sa to stalo. zažili ste to niekto ? Vdaka za dpovede
Re: Karta sa obrátila.......
hmm to ma mrzi ale to prejde...zas najdes niekoho koho budes lubit este viacJosh19 napísal:Máte nejké skúsenosti s niečim podobným ako hore uvedený názov ? tzv Karta sa obrátila,to znamená,že ak ste boli záletnikmi podvádzali ste priatelky atd...a potom ste narazili na dievča ktoré ste vážne ľúbili a ona sa s vami rozišla,vy ste plakali,cítili ste na nič atd.... a všetci vám hovorili,že sa vám to vráti a vy ste tomu neverili,a nakoniec sa to stalo. zažili ste to niekto ? Vdaka za dpovede
este za te mam....dakujem ti
myslim si ze si to velmi pekne napisal...ETieNne napísal:Možno to nebol niekto, s kým si mal byť, s kým by si bol skutočne šťastný, lebo Ťa možno skutočne nemilovala...
Možnože tá prává láska ešte len má prísť... Taká, keď budete obidvaja veľmi opatrní, a o to bude Vaše spoznávanie a zbližovanie krásnejšie.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Vieš Josh19, každý ti povie že sa ti vráti. Uvedom si, a čo ti kamaráti budú hovoriť. Že si kretén? Hlupák? Že už o teba neoprie ani bicykel?
Toto ti kamarát nepovie a keď sa mu posťažuješ, viacmenej ťa chce utešiť tým, že dievča sa ti vráti.
Je ťažko posúdiť, nenapísal si okolnosti, nenapísal si svoj vek a ako dlho ste boli spolu.
Ale jedno ti poviem a toho sa drž.
"Neplač ak sa ti láska stratí, ak to bola láska pravá, ona sa ti vráti..."
Viem aký je to pocit keď sa ti zrúti svet, ale tá bolesť sa obísť nedá. Každý z nás si ten kalich horkosti vypiť musí. A potom to pomaličky ale isto prejde...
Napíš viac, možno sa to bude dať posúdiť, možno nájdeme riešenie. Ale všetko záleží len a len na tebe...
Toto ti kamarát nepovie a keď sa mu posťažuješ, viacmenej ťa chce utešiť tým, že dievča sa ti vráti.
Je ťažko posúdiť, nenapísal si okolnosti, nenapísal si svoj vek a ako dlho ste boli spolu.
Ale jedno ti poviem a toho sa drž.
"Neplač ak sa ti láska stratí, ak to bola láska pravá, ona sa ti vráti..."
Viem aký je to pocit keď sa ti zrúti svet, ale tá bolesť sa obísť nedá. Každý z nás si ten kalich horkosti vypiť musí. A potom to pomaličky ale isto prejde...
Napíš viac, možno sa to bude dať posúdiť, možno nájdeme riešenie. Ale všetko záleží len a len na tebe...
-
jin
VIP
Hej..stalo sa
Viem aky je to pocit, ale v podstate ti nemozem povedat nic ine ako eritrocit. Kamarati ti nikdy nic objektivne nepovedia, lebo ta maju radi a chcu ta utesit. To je dobre.
No s touto situaciou sa vnutorne musis vyporiadat sam, tam ti nikto nepomoze, no poradim ti, ked budes citit, ze je zle, vyrozpravaj sa - ulavi sa ti...Mozes niekomu, mozes napr. iba monolog. Divil by si sa, ale ked to spravis, budes sa citit lepsie. Nieje nic horsie, ako to dusit v sebe.
Pokial si myslis ze s tou holkou by to este mohlo vyst, tak na nu v najblizsich dnoch, kym su rany este cerstve, nemysli. Nieje nic horsie, ako jatrit rany na dusi...Skus na nu nemyslet /viem je to skoro nemozne/ a dako sa odreagovat...po case budes schopny uvazovat cistejsie a celu situaciu uvidis jednoduchsie. Potom s nou mozes napr. hodit rec. Keby si to spravil teraz, nebolo by to dobre...este je to cerstve...
Viem aky je to pocit, ale v podstate ti nemozem povedat nic ine ako eritrocit. Kamarati ti nikdy nic objektivne nepovedia, lebo ta maju radi a chcu ta utesit. To je dobre.
No s touto situaciou sa vnutorne musis vyporiadat sam, tam ti nikto nepomoze, no poradim ti, ked budes citit, ze je zle, vyrozpravaj sa - ulavi sa ti...Mozes niekomu, mozes napr. iba monolog. Divil by si sa, ale ked to spravis, budes sa citit lepsie. Nieje nic horsie, ako to dusit v sebe.
Pokial si myslis ze s tou holkou by to este mohlo vyst, tak na nu v najblizsich dnoch, kym su rany este cerstve, nemysli. Nieje nic horsie, ako jatrit rany na dusi...Skus na nu nemyslet /viem je to skoro nemozne/ a dako sa odreagovat...po case budes schopny uvazovat cistejsie a celu situaciu uvidis jednoduchsie. Potom s nou mozes napr. hodit rec. Keby si to spravil teraz, nebolo by to dobre...este je to cerstve...
Vdaka vam vsetkym za odpovede alebo skor nazory,rady atd...odpovedal by som na erocitove poziadanie takze mam 20,boli sme spolu 4-mesiace,a velmi som sa do nej zalubil,v poslednom case sme sa hadali ale tym musi prejst kazdy vztah by som povedal no a nejako dodsla k nazoru,ze si nerozumieme a ze chce pauzu,dostala ju a po skoncemi "pauzy" mi povedala ze uz sa nevrati...,este raz velka vdaka za rady. zvlast 5-ula,a Erocit.
-
erytrocyt
VIP
Kamarát pokiaľ nájdeš svoju princeznú pobozkáš mnoho žiab.
Čo ti na to napísať. Aby vznikol pár, musíte byť dvaja. Aby vznikol šťastný pár, obaja musia byť spokojný. Ona nebola.
Gulička vo svete hľadala svoju jamôčku. Zapadla do nej, ale bola tam štrbina. Svet sa zatriasol, gulička vypadla a odkotúľala sa preč. Jednoducho do nej nezapadla tak aby medzi nimi vznikla súhra.
To je tvoj prípad. 4 mesiace, tak to je už pár pekných chvíľ.
Aj keď ti tu napíšem neviem čo, tvoj smútok menší nebude.
Počkaj kým to prebolí, choď von, zabav sa a časom si ťa nájde iná gulička
Čo ti na to napísať. Aby vznikol pár, musíte byť dvaja. Aby vznikol šťastný pár, obaja musia byť spokojný. Ona nebola.
Gulička vo svete hľadala svoju jamôčku. Zapadla do nej, ale bola tam štrbina. Svet sa zatriasol, gulička vypadla a odkotúľala sa preč. Jednoducho do nej nezapadla tak aby medzi nimi vznikla súhra.
To je tvoj prípad. 4 mesiace, tak to je už pár pekných chvíľ.
Aj keď ti tu napíšem neviem čo, tvoj smútok menší nebude.
Počkaj kým to prebolí, choď von, zabav sa a časom si ťa nájde iná gulička
Presne o tomto je reč v mojej téme! Niekde si písal že ten experiment mať viac báb nieje dobrý nápad. Ale ako mám potom skúmať napríklad. Ak sa spýtam báb čo si o mne myslia, kde robím chybu atď. Zo slušnosti mi povedia že som v pohode chalan atď... Ale ja viem že nejakú chybu mám ak ma každá doradu odmieta a tá čo somnou chodí je somnou len kôli tomu aby ma využila alebo nebola sama kým nájde pravého... Potrebujem nestrannú babu na svoje výskumy. Ale nemôžem osloviť cudziu ženu na ulici že hej potrebujem ťa na ..... a kamošky sú nato nevhodné, a keď spoznám novú tiež nemôžem na začiatku haluziť, až keď ju veľmi dobre poznám jej môžem povedať že mám akýto problém a potrebujem monitoring správania sa ženským okom aby som zistil prečo ma žiadna nechce...Vieš Josh19, každý ti povie že sa ti vráti. Uvedom si, a čo ti kamaráti budú hovoriť. Že si kretén? Hlupák? Že už o teba neoprie ani bicykel?
OZNAM: Ak by nejaká mala záujem mi pomôcť s výskumom nech sa ozve v SS. Úloha by bola takáto: Dali by sme si rande a ty by si sledovala moje správanie a upozornila by si ma na kaťdú chybu.
Tak potom ja stále natriafam na tie NEPRAVÉ!"Neplač ak sa ti láska stratí, ak to bola láska pravá, ona sa ti vráti..."
Už si to aj sám vyslovil, dúfam, že si to už aj konečne pochopil, dúfam, že si pochopil, že musíš len čakať(a takisto zmeniť svoj prístup k ženám). Nie sú to žiadne dokonalé stvorenia, ani objekty nášho lovu, sú to predovšetkým ĽUDIA.MayDaySK napísal:Tak potom ja stále natriafam na tie NEPRAVÉ!
Ale naozaj dúfam, že si pochopil, že nestretávaš tie pravé, možno hľadáš na zlých miestach,alebo sa možno pohybuješ v zlej spoločnosti.
Ano. Však môj problém je ten istý ako úvod tejto témy len opačne. Tam si ženy robili haluz zomňa ale tá pravá čo by sa domňa zalúbila sa už nestalo. Keď čítam toto fórum a začína príspevok napr. takto: Ahojte ženy somnou dlho robili to a hentamto... Ja sa už nachádzam v jeho príbehu ale zaseknem sa keď odrazu čítam niekde v strede že: Ale už som našiel tú pravú... /ona už olutovala čo spravila a vrátila sa kumne a ospravedlnila sa... Proste mne sa už to takým Happyandom nekončí... Ešte aj tí najpomalší čo založia tému a možno o rok na nejakej dvaciatejtretej stránke predsalen nájdem príspevok že sa to dalo do poriadku. Moja téma bude mať 500 strán, ja 30 alebo 40 rokov a stále natom budem rovnako... Budem len čakať a roky budú utekať...
Radšej sa pripravím nato že budem sám a začnem študovať niečo o životnom štýle singles lebo mňa to čaká určite.
Radšej sa pripravím nato že budem sám a začnem študovať niečo o životnom štýle singles lebo mňa to čaká určite.
Myslim ze posledne prispevky su tak trochu OT.
K veci, josha19 poznam osobne aj ja, sme dobri kamarati, a on dobre vie ze ja niesom z tych co tu niekto napisal ze kamarat mu nepovie pravdu ze o neho neoprie ani bicykel atd atd. Povedal som mu co si o tom myslim na rovinu. Myslim ze taki kamarati su cennejsi ako taki co ho budu vodit za nos. Mozno ma prestal mat trocha rad ale casom si uvedomil ze som mal asi pravdu, ako to tu pisal. Este pocas jeho výletov do okolitych miest za babami som mu vravel ze sa mu to vsetko vrati. Ale nebojte sa, ubezpecujem vas ze uz je z toho opet vonka a pokracuje v tom co prestal robit pred asi piatimi mesiacmi. Pisal to v prvom poste (záletník).
K veci, josha19 poznam osobne aj ja, sme dobri kamarati, a on dobre vie ze ja niesom z tych co tu niekto napisal ze kamarat mu nepovie pravdu ze o neho neoprie ani bicykel atd atd. Povedal som mu co si o tom myslim na rovinu. Myslim ze taki kamarati su cennejsi ako taki co ho budu vodit za nos. Mozno ma prestal mat trocha rad ale casom si uvedomil ze som mal asi pravdu, ako to tu pisal. Este pocas jeho výletov do okolitych miest za babami som mu vravel ze sa mu to vsetko vrati. Ale nebojte sa, ubezpecujem vas ze uz je z toho opet vonka a pokracuje v tom co prestal robit pred asi piatimi mesiacmi. Pisal to v prvom poste (záletník).