Tiez si chcem kupit fotak tak okolo 8000sk (+/- 1000sk), kvalitat tohto OLYMPUS SP-510 UltraZoom splna vsetky moje poziadvaky, len sa chcem spitat, ze ako to je s baterkami: Podporuje nabijatelne?? Ako dlho vydrzia na jedno nabitie???eritrocit napísal:Nenapísal som mu náhodou, aby si tých oseom tisíc odložil a ešte nejaké peniaze našetril?
Chce robiť kvalitné fotky, tak mu nebudem radiť kompakt za 8000 korún, to pochopí každý čo i len rekreačne fotí
Andre99: Ten tvoj Fujji. Je to bridges, má všetko, ale nič poriadne. Tvári sa ako zrkadlovka, ale...zostal len pri tom, že sa tak tvári. Má malé rozlíšenie, síce dobrý zoom, ale ten ti je naprd, keďže ty budeš zoomovať, iso ti vyletí do výšin a tvoje fotky budú ako šššššššššššumienky. Šum tam budeš mať jedna báseň.
Makro od 10 cm. Ak chceš fotiť prírodu, určite prídeš na to že sa ti zapáči fotiť detaily, hmyz a pod. K tomu potrebuješ trošku silnejšie makro ako od 10 cm.
Ak ti mám poradiť dobrý foťák, neporovnateľný s tým Fujji, siahni po Olympuse SP 510 UZ.
Je to tiež bridge, stojí niečo 10 477 Skk, ale ver mi, tých 2500.- Skk navyše neoľutuješ.
Ak si kúpiš Fujji, urobíš hlúposť. Ver mi, fotím už nie jednu nedeľu a tých foťákov mi cez ruky pár prešlo
a, ze ci dokaze rychlo reagovat - fotit aj niekolko fotiek za sebou???
Diki moc poradte lebo uz som si skoro isty, ze ho kupim len tieto dve veci ma zujimaju,diki