na moj procak ani pastu nemusim mat, ale mam nataktovany, tak trosku treba. Ked uz, tak kazdeho pol roka, ale uz aj ja cakam na novy. ked nie na 4000+, tak aspon na 3000+
drakeman napísal:na moj procak ani pastu nemusim mat, ale mam nataktovany, tak trosku treba. Ked uz, tak kazdeho pol roka, ale uz aj ja cakam na novy. ked nie na 4000+, tak aspon na 3000+
To je dajaka blbosť procak bez pasty je ako život bez sexu!
hmmmm ked uz sme pri tom taktovani tak ja mam starucky athlon Xp palomino (stare 0.18 jadro) taktle z 1667 na 1900 stabilne prime95
idle 41 burn 48-52 dost v pohode ne?
1667@1900 152*12.5
chladim vzduchom titan d5tb Cu a este 2x 120 vetraky v case
ja mam 2500+ bartona box. ale chystam sa kupit nejaky poriadny chladic lebo ked som skusal doom3 full detail tak mi to par krat vyplo a na cpu som mal 98 stupnov. heh ale to si myslim ze bol error
ja mam Athlon 1GHz a nove budem kupovat az po skole co by mohlo byt najskor tak za pol roka (aj zarobit nanho treba)
inac som zatial spokojny napr NHL2005 hrajem v rozliseni 1280x1024 takze pohoda
Amd uz nech urobi daco s tymi ich procakmi lebo to tak dalej nepojde.
Ale inak na doma je to v pohode.Najlepsie som pocul ze dakte dali Amd ako server hmm... sa im tam upecie.
Sheep napísal:Amd uz nech urobi daco s tymi ich procakmi lebo to tak dalej nepojde.
Ale inak na doma je to v pohode.Najlepsie som pocul ze dakte dali Amd ako server hmm... sa im tam upecie.
950 duron, viac zneho nedostanem lebo mam shitovu dosku a nemozem tam nic menit. ani za chodu nemozem menit nic, lebo ten posrany chip sis 735 to nepodporuje