mobil manager aky??
mobil manager aky??
poradte mi neaky mobil manager na spojennie n70 s pc samozrejme okram pc suitu
Re: mobil manager aky??
MobilEdit ...Ronye napísal:poradte mi neaky mobil manager na spojennie n70 s pc samozrejme okram pc suitu
MobiMB ...
Oxyge phone manager ...
Re: mobil manager aky??
su este aj neake dalsieob3l1x napísal:MobilEdit ...
MobiMB ...
Oxyge phone manager ...
mobilMB je blbost
OMP nemozem najst key a nespoji mi telefon
mobiledit je dobri ale nebere mi telefon
pozrite pc suite je je***ty ked som nainstaloval najnovsiu verziu tak mi prestal brat kazdy telefon ,kabel mam tiez v poriadku aj zo spravnym ovladacomenter00 napísal:no, tak potom riesne preco ti neberie telefon... mas to spravne nainstalovane? original kabel? alebo pouzivas BT/infra?
ked pripojim moju n70 na pc v programe cell phone manager tak miju bere ale nejde kopirovat do telefonu subory pise neaku chybu s podporov telefonu
mam este 6280 tu pc suit tiez nebere teda ziadny telefon nebere
tak preto hladam dobry manager
mobil edit je dobry ale zobere tiez len 6280
skus este raz odinstalovat a nainstalovat PC Suite ... toto je program primarne urceny pre nokiu ... odinstaluj aj drivery co mas ku kablu aj PC suite a potom nainstaluj uplne na novo mobil nepripajaj kym ta pc nepoziada ... snad to uz pojde ... ja mam tiez PC suite najnovsiu verziu a berie mi ako n6630 tak aj 6233 a 6230i ... cize problem bude skor u teba na PC ako v samotnom programe ...
problem bude urcite v pc to sa stalo tak ze ked som nainstaloval novu verziu tak mi prestal brat telefon potom som odinstaloval a nainstaloval staru nepomohlo tak som to odobral uplne aj z registru potom nainstaloval staru a islo ale iba dovtedy kim som ho neodpojil potom som ho uz nepipojil skusal som hocico a nejde aj pc suit cleanerob3l1x napísal:skus este raz odinstalovat a nainstalovat PC Suite ... toto je program primarne urceny pre nokiu ... odinstaluj aj drivery co mas ku kablu aj PC suite a potom nainstaluj uplne na novo mobil nepripajaj kym ta pc nepoziada ... snad to uz pojde ... ja mam tiez PC suite najnovsiu verziu a berie mi ako n6630 tak aj 6233 a 6230i ... cize problem bude skor u teba na PC ako v samotnom programe ...