to mozes kedy chces len treba penazeAx0 napísal:ja to hram len chvilu este tomu dobre nerozumiem, ale zacinam prepadavanim.. neskor ked sa vypracujem si mozem kupit kur*y a podniky...
The Crims
podobna hra je aj lenze to je o tom ze kazdy ma vlastnu planetu a dobiva galaxiu kedysi som tym zabil par tyzdnov
.
A okrem toho chcel by som ist do vasho gangu ked vilezem z basi ale respekt mam este tesne pod 100 ale je visi ako 50 takze teoretycky by ste ma mohli zobrat nie ?
Kód: Vybrať všetko
www.webgame.cz A okrem toho chcel by som ist do vasho gangu ked vilezem z basi ale respekt mam este tesne pod 100 ale je visi ako 50 takze teoretycky by ste ma mohli zobrat nie ?
Vie niekto pouzivat ten The Crims bot, ktory sa daval do tejto temy ? http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=70 ... ight=crims 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
andylarkin0
Medium Expert
Ax0 : Ja sa na The Crims volám andylarkin0 v 31. kole som mal Wulkáno a Nomexovú Zbroj a dnes začína nové kolo o 18:00 takže o polhoďku ja hneď trénujem všetky staty návod už mám : Kúpim basebolku ,9 krát babka ,drogy ,9 krát babka ,drogy ,plienky ,
5 auto atď
//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 8:23 )
Už som založil Hojko Gang . Vzťahy na andylarkin0
5 auto atď
//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 8:23 )
Už som založil Hojko Gang . Vzťahy na andylarkin0
No čo hráte to tu ešte niekto? Ja som v tej hre na poste supportera nick sc0rp10n. Ak máte akékoľvek otázky o hre kontaktujte ma support centrum a vyber sekciu CZ/SVK.
Tam odpoviem na všetky otázky týkajúce sa hry.
Tam odpoviem na všetky otázky týkajúce sa hry.