Tupac 10. vyrocie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

pinco napísal:dobre beriem už aj sťahujem albumy a idem počúvať aj keď to bude kruté pre moje uši alebo možno sa mi to začne páčiť :wink:
vypocuj si album greatest hits...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

akoze makaveli celkom si ma dostal ... ja som chcel vedet v zhrnuti, co v zivote dosiahol, lebo som nemal vtedy tolko casu, aby som to vsetko cital a dufal som ze niekto sa rychlo chyti ... nestalo sa .. miesto toho si sa zacal ty do mna navazat ..ale spytam sa ta preco ??? .. akoze keby si ty chel vedet o tom aky vykon ma nejake nove auto, tak by som ti mal akoze podla tvojho pristupu povedat, aby si si precital historiu automobilky, ze sa k tomu dopracujes ? ... ? ? ? ... ked som si teraz precital nieco o jeho zivote, tak nedokazal o nic viac ako napr. Kurt Cobain, alebo John Lenon, akurat zomrel inou smrtou a mal inu farbu pleti ... inak nahral trhaky, mal problemy so zakonom a pod. ( sorry lenone, jsi v tem nevinne :) dal som blby priklad :-) ) ... dobre uz o nom aspon trosku viem ( necital som tie obsiahle dristy, lebo sa o to nezaujimam a nebavi ma to, citat o chlapcoch na pieskovisku, ako sa biju hrablickami po hlave ) a podla mna tym ze tu neni utrpela akurat hudba ktoru pocuvas, ale aspon sa tu bude hrat menej deti na ghetto gangstazzz ... a mozno dostanu rozum ... hawk skoncil som ...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja rap tiez akosi nemusim a tupaca teda velmi nepoznam, ale v pohode.. Viem akurat to, ze to bol dobry raper ale nechapem, preco sa tu navazate do pinca za to, ze on na nom nic nevidi.. A nechapem ani to, ze co za tych 25 rokov stihol, co nestihne nikto iny ani za 100.. :roll:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Frikso napísal:Ja rap tiez akosi nemusim a tupaca teda velmi nepoznam, ale v pohode.. Viem akurat to, ze to bol dobry raper ale nechapem, preco sa tu navazate do pinca za to, ze on na nom nic nevidi.. A nechapem ani to, ze co za tych 25 rokov stihol, co nestihne nikto iny ani za 100.. :roll:
na úvod díky Frikso, že ma obraňuješ, ale nebol to celkom obyčajný človek keďže zomrel ako 25-ročný a vydal dosť albumov, zahral si vo filmoch, popritom si posedieť vo väzení, stihol toho ako umelec dosť veľa a toto sa naozaj nepodarí hocikomu. Ale takisto si myslím, že jeho produkcia by išla dole vodou a ak by teraz žil dočkali by sme sa sem-tam jedného priemerného albumu. Najviac slávnym ho urobila jeho smrť.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Live strong, love hard, die young. Či som to poplietol? Naňho to určite platí potom..
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

nordkapp_pb napísal:akoze makaveli celkom si ma dostal ... miesto toho si sa zacal ty do mna navazat ..ale spytam sa ta preco ???
ja som sa do teba vobec nenavazal, ak si to myslis tak sorry... ako mozes dalej od tvojho prispevku vidiet, pincovi som slusne napisal co si myslim o tupacovi, jeho hudbe, jeho zivote a tom co dokazal a celkovo moj nazor... kto sa slusne opyta, ten dostane slusnu odpoved... ale ked ty napises toto:
nordkapp_pb napísal:.. hmm sorry nechce sa mi citat tie dlhe dristy o (t)rapperoch .. taq sem ktosi please vypiste...
tak podla toho si myslim a urcite aj ostatni, ze ta to moc nezaujima, a skor si sa navazal ty... :? ...ak som to pochopil zle, moja chyba...
nordkapp_pb napísal:ked som si teraz precital nieco o jeho zivote, tak nedokazal o nic viac ako napr. Kurt Cobain, alebo John Lenon, akurat zomrel inou smrtou a mal inu farbu pleti ...
a kto vravi, ze dokazal viac...? nikto tu o nom nehovori ako o nejakom svetovom spasitelovi alebo revolucionarovi... ale o tom, ze pre ortodoxnych hip-hopovych fanusikov je to, co pre fausikov punku alebo rocku cobain s nirvanou a pre fanusikov pop-rockovej hudby a hudby 60tych rokov john lennon s beatles...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

... akoze sorry napadlo ma to ako prve, lebo slovo (t)rapper pouzivam dost dlho, rap naozaj nemusim, ale som chcel normalne na urovni vedet co to bolo za cloveka, a nikto mi nebol schopny rozumne v piatich, desiatich bodoch vypisat nieco dolezite o nom, aby som mohol aspon zo svojho pohladu ( o co tu vlastne ide ) posudit ci ho skoda bola alebo nie ... lebo nazory co som pocul sa lisili, ale chcel som mu dat sancu, nechcel som to zavrhnut len preto ze bol rapper ... a napr. toho cobaina som spomenul, preto ze mi tu niektore prispevky vyzneli, ako keby bol tupac nejaky bohorovny ...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

1. THUG LIFE, vyznam som pisal hore, nemal nic a aj tak nieco dosiahol
2. 25 rokov - niekolko dost albumov (z toho pomerna vacsina nahrata pred smrtou, tj. cca 6 mesiacov)
3. Isiel si za svojim
4. www.tupac. cz , ten zivotopis ta nezabije, ked ho precitas

Changes, pred nikym nehovor, ze sa to podoba sladaku. Najdi si text piesne v preklade, or tak nejak a pochopis.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

... no jo diky za radu, ale uz som napisal, ze som si nakoniec jeho zivotopis precital a vobec ma nezajual ...
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Hehe, Tupac zije na svojom ostrove, ktory si este pred "smrtou" stihol kupit a zije z penazi, ktore zaraba tym, ze ma rozvynuty drug dilling v LA , a ze jeho manazer nahodne nachadza stratene pesnicky v jeho dome. :) ale je to king americkeho rapu, neni o com.
dino_dino
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dino_dino »

Tupac bol osobnost, ktora dokazala vela.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Tupac :king: :aasmile29:

teraz som si pozrel konecne ten dokument o jeho zivote ORPORUCAM TYM CO ESTE NEVIDELI .

Inak aj slzi mi na konci dosli ....

a to som velky chlap co pise malym pismom
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tupac "rest in peace" ......... tupac bol basnik skladatel a velky clovek ktory dokazal vela nebal sa povedat svoj nazor a siel svojou vlastnou cestou ...THUG LIFE ..............
Napísať odpoveď