KoRn

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
safan
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa safan »

skura3 napísal:ale tak hamba to neni hnus mozno troska...ale da sa popocuvat
myslis?mozno raz.ale dvakrat by som si to nepustil.a myslim ze sa to uz nebezpecne blizi popu
JohnFrusciante
Star
Star

Re: KOOOOORN

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mimkorn napísal:KOOORN KOOORN KOOOЯN FOREVEEEЯЯЯЯ

Milujem lubim adore love miluji zeru neni vecsi fan na slovensku jak ja som si kupil vsetko original cedecka od nich ich prsten 4 tricka mikinu znam vsetky pesnicky ze na akych albumoch su a tak daaale a tak daaale I LOVE KORN

(Kuk meno MimKoЯn)
ty vies vsetko o Korne ja o Red Hot Chili Peppers. len nekupujem 3cka a mikiny. mam jen jedno 3ko. ale po dalsich ani netuzim.
kazdy ma nejaku najpeckuuvo srdcovu kapelu
Inac mimkorn. mas uzasnu fotku. perfektnu. mi ju posles na icq
Egy800500
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Egy800500 »

KoRn je vskutku jedna z naj kapiek, ktore som kedy pocul a nemyslim, ze nejak upadaju v poslednej dobe. Novy album mozno znie na prvy krat trocha neotesane a nedostane sa do usi tak rychlo ako ich stare songy, ale po chvili pocuvania si nove songy zamilujes a nedostanes z hlavy len tak lahko :)ˇ... a hlane, kym tam bude Munky, Korn len tak lahko nezapadne
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DANYHELL »

KoЯn naaaj co moze byt!!! Strasne som sa tesil na leto ze konecne budu na rokfeste ale nakoniec nic :cry: dufam ze sa tu este objavia a nie len raz!!! Korn pocuvam uz strasne dlho mam strasne vela veci ohladom kornakov. Len ma mrzi ze uz tam nie je Head jeho odchodom sa cela skupina nejak zmenila predtym sa mi to pacilo viac!!! ale korn stale 4ever
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

rockfest

Príspevok od používateľa forgottten »

WUAAA ten rockfest aj mna hrozne nastval. Clovece ja som si kupil mesiac dopredu listky cez supermusic.sk!! A mal som ich doma som ich na dobru noc denne bozkal (no dobre az tak ne) a som sa tesil na ten rockfest jak na vianoce! Ked tu zrazu toto. A pan Bagical zo Supermusic.sk sa mi ospravedlnil ze mozem vratit a potom si to rozmyslel a ze len za polovicnu cenu. Ta do KELU! Som prisiel len tak o 600Sk len tak! Pre nic za nic! A koncertu som sa nedockal! Sakra!
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nevim ci vam tu vsetkym strasi ale cim dalej tym su lepsi.. napr. tie prve albumy ako napr.. life is peachy su dooost na hovno... posledny album je the best .. len skoda ze ne na prve pocutie... a vobec nechapem co vam ebe s tou komerciou.. keby si nechali diktovat vtedy by boli komercni.. oni si ale nenahaju diktovat.. robia si pekne svoju muzicku.... KoRn da is the best
mimkorn a tu fotku posli aj mne.. nechapem jak si sa mohol tak fajne odfotit
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

skenner napísal:nevim ci vam tu vsetkym strasi ale cim dalej tym su lepsi.. napr. tie prve albumy ako napr.. life is peachy su dooost na hovno... posledny album je the best .. len skoda ze ne na prve pocutie... a vobec nechapem co vam ebe s tou komerciou.. keby si nechali diktovat vtedy by boli komercni.. oni si ale nenahaju diktovat.. robia si pekne svoju muzicku.... KoRn da is the best
mimkorn a tu fotku posli aj mne.. nechapem jak si sa mohol tak fajne odfotit
vidno ze korn pocuvas maximalne rok inak by si takuto kravinu nenapisal novy album sa zo starymi neda ani porovnat odkedy odisiel head ide to snimi pomali ale isto do sraciek, a teraz este ktomu si dal aj david silveria "pauzu" to nevešti nic dobre....korni boli najlepsi ked boli vsetci pokope to dokazuje aj ich 6 perfektnych albumov.....a ked si zoberes ich najnovsi album tak songy su to celkom dobre lenze ked si to pusti vanusik ktory na korn frci uz roky tak mu je z toho zle, same samply a syntaky...a ich najoriginalnejsi prvok bassa ani nie velmi pocut....a este ktej komercii koRni boli odjakziva komercny uz od prveho albumu sa pretekali v americkej MTV....
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

Tesim sa na ten MTV Unplugged. Co maju tie 4 songy akustiku sa mi dost pacili :shock: Nemate to niekto? Uz sa to predava ci este to nie je ani vydane??? neviem nic o tom ale chcel by som ten album!!!
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

DANYHELL napísal:Tesim sa na ten MTV Unplugged. Co maju tie 4 songy akustiku sa mi dost pacili :shock: Nemate to niekto? Uz sa to predava ci este to nie je ani vydane??? neviem nic o tom ale chcel by som ten album!!!
myslim ze to este nevyslo ...ale moj nazor je taky ze korni uz vymyslaju ko-ko-ti-ny.....aj ked tie 4 songy boli celkom v pohode
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

kktiny vymyslaju odvtedy, ako odisiel Head :( :( Jeho som mal v celej skupine najradsej :) je to skoda ale tak racej ako by mal skoncit niekde kde by fialky zo spodu vonal :?
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

NA KoRn som zacinal :D

Komercny boli vzdy (a kto si mysli, ze nie, tak dve slová - HA HA) a nemyslim ze by nejako upadali. Skôr kolisaju. P
rvy album (KoRn) bol uplne genialny,
druhy (Life is peachy) bol zasa tak trosku odvar, bez inovacie (co alen vadilo, pretoze samotny styl bol sam o sebe dost inovativny)
treti (Follow the leader) bol urcite prelomovy album kt. ich odstal na vrchol, ale mna nijako nenadchyna, IMHO uspel vdaka jednej neuveritelnej radiovej hitovke (Got the life).
Issues je potom taky stredny dovar Follow the leader, podla mna nemastny neslany, s rapermi ako hostmi, nech skapu.
Untouchables je síce zvukovo excelentné dielko, s ťažkým zvukom, dvojspevmi, koncepcne prepracované, ale j*bnutejsie texty maju hadam len Spice Girs, naviac je zvukovo dost monotóny, prílis heavy pre niektorych.
Take a look in a mirror - kapitola sama o sebe. Chlacom dosiel dych, vydavatelstvo ich naviac donutilo vydat ryhly album po velmi neuspesnom Untouchables. Nemali napady, boli stary, tak vyrazne privrdili, urcite najmetalovejsi album, dokonca trochu death metalu, ale bez nápadu.
Potom dlhoooooooooooo nic az po
See you on the other side. To uz nieje NuMetal, lec nieco ako Rock, podla mna prijemny oddychovy album a Twisted Tranzistor je jedna z mála pesniciek kt. mi od KoRn vydrzali az do tohto casu.

No a mam 4 unpluged pesnicky a tie su super :)

Ale nejako som od KoRnu odisiel, pocuvam viac metalu, rocku a NuMetal je imo death. Ked nejaka skupina vystupi/ma vystupit na Slovensku, je imo death. Ale inak dobra startovna skupina k dobrej hudbe :D
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

System99
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa System99 »

Aspon ze to oplatia za mynuli rok za to co neprisli :D
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hm, to som zvedavi ci pridu :D

inak na hodokvas som chcel ist aj tak, takze mi to celkom vyhovuje :D
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

:shock: :shock: paradicka !!! uz sa tesim !! dufam ze nesklamu a pridu..
Sargeras
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Sargeras »

Vesper napísal:maju dost vela kvalitnych songov a su kapelou ktora dostala HC do povedomia velmi vela ludi takze respect... aj ked ja nie som az taky zanieteny HCckar ale KoRn mozem.... kvalitny sound, premyslene kompozicie obzvlast na starsich albumoch... :smt035 :aasmile1:
GC??? co je to HC? myslim to vazne, co to znamena?
inak KoRn mam velmi rad, naj. album je pre mna Untochables
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Sargeras napísal:GC??? co je to HC? myslim to vazne, co to znamena?
HC = HardCore. HardCore je taky tvdrsi punk. Ale KoRn nema s HC nic spolocne. (no dobre, na prve pocutie zneju rovnako, ale inak naozaj nic)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

korn je skvela kapela a na hodokvase to roztocime :D ako kazdy iny rok 8)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jj hodokvas musim zacat setritt :D a jak sa poznam ta zas nenaskrabem.. budem musel stopom do piestan :D
P_o_p
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P_o_p »

Schválne som si neprečítal žiaden predošlý názor, aby som nebol ovplyvnený. Podľa mňa ide KoRn z kopca. Prvý album bola bomba. Štvrtým (Issues) podľa mňa začali dosť markantne upadať.
:(

Ale napr. na taký koncert z Woodstocku nedám dopustiť. Poznám ho hádam naspamäť.
No musím povedať, že v súčastnosti už nie som taký skalný fanúšik KoRnu ako kedysi.
Podľa mňa albumy, ktoré vyšli po Issues neprekonali tie prvé.
Aj keď treba povedať, že novšie albumy sú počúvateľné pre širší okruh poslucháčov, takže zrejme preto ich niekto môže (paradoxne) považovať za tie lepšie.

------------------------------------------------------------------------------
http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59085603
Napísať odpoveď