Lož USA o ich pristátí na mesiaci

Diskusie na politické témy...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Lož USA o ich pristátí na mesiaci

Príspevok od používateľa schw33k »

Keďže sa to tu v poslednom čase nejako nerozvíja novými témami , dovolil som si uje*ať článok , ktorý akože potvrdzuje fakt , že Američania nikdy na mesiaci neboli
Vojna svet vs USA pokračuje , vyjadrite sa :D
Na mesiaci Američania skutočne neboli. A to tu hneď dokážem evidenciou. Tu je video z natáčania "pristania": www.youtube.com/watch?v=wg38cSlnu10 Jasný dôkaz. Je toho viac. Pozrite: www.pantherfish.com/blog/oldgloryonmoon.jpg Fotka vlaje. Absolútny nezmysel. Na mesiaci je vákuum. Je nemožné, aby k niečomu takému došlo. Okrem toho skala na mesiaci je tvrdá. Nedá sa do nej zapichnúť vlajka. Okrem toho by to slabšia gravitácia nikdy nedovolila. Udám sem množstvo evidencie, ktorú odporúčam naštudovať.
www.conspiration.co.uk/moonlandings.html
http://groups.google.com/group/FOOLED/topics
www.moonhoax.com/
http://moonmovie.com/moonmovie/
www.nardwuar.com/vs/bill_kaysing/
http://rene-r.com/
www.geocities.com/moonwideweb/
www.aulis.com/skeleton.html
www.ufos-aliens.co.uk/cosmicapollo.html
www.geocities.com/apollo11conspiracy/
www.xenophilia.com/zb0003.htm
www.crank.net/apollo.html
http://www.geschichteinchronologie.ch/a ... index.html
Odporúčam si to všetko preštudovať. Ja som ich čítaním strávil mnoho dní. Ale aspoň poznám pravdu.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

hej uz bolo mnoho diskusii o tom kto bol prvy na mesiaci a ze amici si iba uje*ali prvenstvo... ale myslis ze tam nikdy neboli? :D
schw33k
Guru
Guru

no niekto je o tom presvedčený :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

raz sa docitam ako tam aldrin videl mimozemske lode a raz ze tam ani vlastne nebol. heh.
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

pozeral som aj o tom dokument ale no co ja viem su fakty ze neboli a su fakty ktore hovoria ze boli skor boli
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ani zem nie je gulata, aj o tom je isto na youtube video a nejaky blog.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

nechcelo sa mi to citat vsetko, ale pred par rokmi bol na discovery dokument, ktory skumal tieto "fakty"
Fotka vlaje. Absolútny nezmysel. Na mesiaci je vákuum. Je nemožné, aby k niečomu takému došlo.
absolutny nezmysel je toto co ty pises!
predsav si ze vlajku zapichnes do zeme, co sa s nou stane? predsa pohybom bude viat, a kedze je tam vakuum tak bude viat dlhsie ako na zemi, kde na nu posobi odpor vzduchu
je nemozne zapichnut vlajku a nesposobit to ze bude viat

dalsia vec co mala akoze vyvracat pristanie bolo nieco v tom zmysle, ze tiene na fotkach nie su v jednej linii, toto by bolo logicke KEBY povrch bol uplne hladky, bez nerovznosti, kazdy si moze doma skusit taku vec, ze lampou nasvieti zvlneny povrch a potom tiene budu kadejake a vobec nebudu zodpovedat tomu ako by mali vyzerat

a mozeme pokracovat dalej
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

sundevil - v akom zmysle bude viat ta vlajka vo vakuu? Neveje vlajka koli vetru? Koli pohybom v atmosfere? Nie som si isty, ale podla mna na predmet umiestneny do vakua posobi len jedna sila a to Fg (gravitacna/tiazova). Teda vlajka by mala len smutno vysiet, nie? :)

A k tej druhej casti. Ide o to, ze svetelne luce zo slnka su vo vzdialenosti (slnko - zem) takmer "rovnobezne". /ano ja viem, ze je to tak trochen sarlatanstvo, nieco taketo povedat, ale ono sa to tak v urcitej mierke bere/ Teda Ak postavis dva predmety 50 m od seba a bude na ne svietit slnko, mali by vrhat tien cca pod tym istym uhlom a smerom. Myslim, ze o tom je ten cely spor. Co som aj ja videl niektore fotoze, tak to bolo dosti divne, musim priznat. Ale kto vie, co za verziu fotiek to bolo. Takze ci som presvedceny, ci tam boli? Na 98% ano. No tie 2%, to je dost. :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

kinjeril - pri vlajke vietor neuvazuj
ta vlajka co tam bola bola na konstrukcii obrateneho L,
kukni sem:
http://starchild.gsfc.nasa.gov/Images/S ... ag_big.gif
http://www.1stoppostershop.com/products ... ndFlag.jpg
pri tom ako sa tato konstrukcia musela zapichnut do zeme sa musi objavit na vlajke vlnenie kedze sa hybe celou konstrukciou
Okrem toho skala na mesiaci je tvrdá. Nedá sa do nej zapichnúť vlajka. Okrem toho by to slabšia gravitácia nikdy nedovolila.
ako tak pozeram na tie fotky tak sa mi nezdna ze povrch mesiaca by tvorili nejake kamene, ja tam vidim minimalne par cm hrubu vrstvu prachu pod ktorou je nejake podlozie, takze preco by sa tam nemala dat zapichnut? a preco by to gravitacia nemala dovolit?
kinjeril napísal:Ak postavis dva predmety 50 m od seba a bude na ne svietit slnko, mali by vrhat tien cca pod tym istym uhlom a smerom. Myslim, ze o tom je ten cely spor.
toto samozrejme plati, lenze tiene nie su vrhane na rovnu plochu, povrch je znacne "kopcekovity" a tak kresba tienov nemoze byt rovnobezna
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html

Tu je to vysvetlene..

Je tu ale dalsia konspiracna teoria, Blackstronauti!

http://www.negrospaceprogram.com/

odpourcam pozriet alebo stiahnut
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Viete koľko fake-ov bolo práve na týchto stránkach, ktoré hovorili o tom, že na mesiaci amíci nepristáli?? :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No nieco na tom bude. Lebo Rusi boli prvy vo vesmire (teda ak boli) tak americania museli prist s niecim s cim by ich dobehli, nejaku lepsiu propagandu. Nieco v tom zmysle ze vy ste boli prvy vo vesmire, dobre tak my budeme prvy na mesiaci. No ale bohuzial neviem anglicky takze si z uvedenych linkov moc neprecitam.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

kali520 napísal:...
vzdy sa najde clovek (vacsinou velmi inteligentny), ktory spochybni presudovedeckymi argumentami jasny fakt, a to potom prezentuje... dnes vdaka internetu je to velmi lahke.
dovod? pocit, ze je dolezity, financny zisk, komplexy z detstva? to vie len on sam.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak teraz nám ostáva len jedno. Ísť na mesiac a pozrieť, či tam tie stopy a vlajka naozaj sú. A radšej by som aj zmeral veľkosť stopy a porovnal dezén topánok, či to tam náhodou nedali dodatočne.. :idea:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

raz o tom bolo pisane aj v casopise 21. stoleti. ale moj osobny nazor je, ze boli, pretoze aj ked su sprosti, tolko rozumu maju, aby vedeli, ze z toho bude "medziplanetarny" pruser, ak sa na to pride :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

som kukol to prve schweekovo video a musim povedat ze je to trapny fake.zvysne linky by som otvaral zbytocne.bolo by to o tom istom
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Na oplatku tusim na discovery davali, ze Gagarin vo vesmire nebol, ale bol Korolov. Nakolko Korolov bol stary tak ako maskota pouzili mladeho, perspektivneho armadneho komunistu - Gagarina.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

k tej vlajke, ja som zase cital, ze ten tvar akoze je zvlnenia, zebraj to tak naschval vyrobili.... cize len pre efekt.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

hezo napísal:k tej vlajke, ja som zase cital, ze ten tvar akoze je zvlnenia, zebraj to tak naschval vyrobili.... cize len pre efekt.
jj presne, tiez som to videl na nejakom vzdelavacom kanaly (discovery,spectrum, explorer etc)..ze bola vyrobena zo specialnych vlakien, aby bolo taka pokrcena..pre efekt.
schw33k
Guru
Guru

sundevil napísal: absolutny nezmysel je toto co ty pises!
opravím ťa - absolútny nezmysel čo píše autor , nie ja ...

ja som to len uje*al , ak si si neprečítal ...
Napísať odpoveď