Bela Bugar

Diskusie na politické témy...

Volili by ste Belu Bugara za prezidenta SR?

Ano
19
13%
Nie
120
85%
Neviem
2
1%

Celkom hlasov: 141

Godfather
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Som slovak ale poviem vam jedno Bugar je jeden z mojich najoblubenejsich politikov. Mne sa javi ako jeden spravny chlap, proste taky spravny clovek :) Skoda ze je z SMK, keby nebol asi aj ANO
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

ja proti nemu nic takeho ako cloveku nemam ale podla mna madar nemoze byt slovenskym prezidentom. ako by mohol v zahranici reprezentovat slovensku kulturu a slovensky narod madar.
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Mali by ste sa vsetci uvedomit co pisete, ze je Bugar Madar, nie je.
A preco odsudzujete cloveka podla toho ci je Madar, cigan, Mongol alebo Uzbekistanec? Moze to byt lepsi clovek ako hocktory Slovak tak do toho nezatahujte narodnost. len tolko
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

Linkman napísal: V tom prípade ako tu furt spomínate že vraj len preto, že sa zaujma o Maďarov.... potom kludne všetky menšiny žijúce u nás môžu odcúdziť Slotu za to, že koná len v záujme Slovákov a nie v záujme iných národnostných menšín.
chlapec ale sme na slovensku, tu je prvorade co chceme MY , SLOVACI !

Linkman napísal:V ústave by malo byť napísané MY OBČANIA SR a nie My národ Slovenský bo potom si kludne nejaký občan čo sa cíti byť Maďarom či inej národnostnej menšiny môže povedať, že pre mňa ústava neplatí lebo ja nepatrím do národa Slovenského a tak by v podstate mohol konať beztrestne lebo ústava sa ho teoreticky netýka.
no lenze ustava a zakony plati pre kazdeho kto je na uzemi SR , teda keby tu bol aj len na pobite zabijat alebo kradnut nemoze (to je len priklad)
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Nevolil by som ho... Je to blbost, aby bol Madar slovenskym prezidentom... Som z Komarna, Madari su velki sovinisti a nebolo by potom pocut nic ine, ako ze Slovaci su stale madarskymi poddanymi. A to ani nehovorim o tom, ze by to mohlo mat celkovo velmi zly vplyv pre Slovakov na juhu Slovenska.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

t0m4s3 napísal:Les mohol by si vediet ze tolko co spravil Slota pre Zilinu nespravil nikdy ziadny primator pre ziadne mesto na Slovensku - Zilincania na neho nedaju dopustit. Som z Martina takze viem o com hovorim. Proti Belovi ako osobe nic nemam, ale SMK zrovna nemusim. Nech sa kludne prestahuje, ak sa mu tam bude pacit. Madarske meno? Ja mam tiez madarske meno...
Ako nezaujimam sa o politku ale za tie 4 roky co je primator nasho popradu tak spravil velmi velmi velmi toho vela aquacity,aquacity arena.namestie aj v matejovciach,straze novy chodnik,juh 3 je uplne iny ako predtym a este vela veci. Sa spytaj aj ostatnych popradcanov ze kolko urobil Danko pre Poprad.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Re: Bela Bugar

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Les napísal:Bela Bugar je dlhodobo jednym z najoblubenejsich politikov v SR. Je charizmaticky a ma "gule". Hovori si svoj nazor, na Slotove voloviny obycajne ani nereaguje. Ste z toho nastvani?

Zda sa byt clovekom, ktory to ma v hlave v poriadku a chce pre Slovensko (rozumej pre Slovakov aj pre Madarov) len dobre. Ked nie, tak preco? Dufam, ze nie preto, ze ma madarske meno.

Stredoslovaci sa maju na co tesit, lebo Bela Bugar sa planuje stahovat par km od Ziliny aj s rodinou a nevylucil moznost, ze by kandidoval na post primatora Ziliny.
preber sa..si daj dve facky kazde rano...snad to zabere
Napísať odpoveď