je to normalne?
je to normalne?
je podla vas normalne ze sa na vas kamoska vykasle po 6 rokoch priatelstva len preto ze ste sa dali dokopy s jej byvalym priatelom s ktorym sa rozisla pred tromi rokmi ona ma uz 2 roky vztah a absolutne ju jej byvaly nezaujima ale vas obvinuje z toho ze ste ju zradili...ale jej byvaly si dokonale rozumie s jej priatelkou..su stastny par a lubia sa..je to normlane??podla mna nie

-
uNreal_saTch^
Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
5-ula, a aký mala tá tvoja kamoška s tým dotyčným vzťah? Nerozišli sa za zlých okolností? Teda napadá mi jedine že by mala naňho zlé spomienky, že by bola naňho pre niečo nahnevaná atď a teraz keď ty sa s ním dávaš dokopy tak by to mohla brať tak, že sa staviaš na jeho stranu, pričom on jej nejako ublížil... Takže objasni ich vtedajší vzťah.
oki on sa s nou rozisiel s tym ze ju uz nelubi..ze ju uz nema rad a tak..bola to jej prva laska mali sme ale len 15...bola to detska laska..vsetko bolo velmi zvlastne...
//5-ula tie dva príspevky za sebou?Hm? Teraz som ti o tom písal
eritrocit
vraj su stastni..velmi sa nehadaju...aspon o tom neviem..ked aj hej vzdy sa rychlo udobriaeritrocit napísal:5-ula ale neodpovedala si na moju otázku.
//5-ula tie dva príspevky za sebou?Hm? Teraz som ti o tom písal
-
r4wMUnt34q
Star
Prosim odpustite si podobne komentare, ze zeny nevedia co chcu a vravia to, co si nemyslia, lebo to casto robia aj muzi. Pochopte, ze na tomto svete ziju ludia !killa_bee napísal:No zeny zvyknu vraviet nieco ine, nez si naozaj myslia. Ocividne ju este ten minuly vztah nepresiel, alebo zauradovala bohapusta jesitnost.
K tomu kamaratstvu 5-ulinmu : Ach, je to normalne, ale ako pre koho, no pre mna nie. Iked napokon vzhladom na nu to je normalne ked to spravila, bohuzial, iked asi na toho chalana este stale nezabudla, co jej nezavidim+to nevie povedat narovinu a nevie si priznat pravdu a potom toto vznikne. Aj taki ludia su...
Iked uvital by som lepsi nazov temy...
-
zuzkazuzka
VIP
Podľa mňa to, že jej vtedy povedal, že už ju neľúbi musela byť asi dosť veľká rana, tvoja kamoška to stále nevie predýchať, resp. teraz, keď si s ním začínaš ty, tak sa jej to vrátilo a má pocit, že si ju podrazila a zradila ešte aj ty. Je to síce pochopiteľné, ale keď sa to stalo ešte keď ste boli v podstate deti, tak už by sa podľa mňa nemala prečo hnevať.
Alebo ešte môže byť situácia taká, že je tá tvoja kamoška ešte dosť nevyspelá a dokáže zahodiť kamarátstvo kvôli takýmto hlúpostiam... To ti nedopraje, aby si bola šťastná???
Alebo ešte môže byť situácia taká, že je tá tvoja kamoška ešte dosť nevyspelá a dokáže zahodiť kamarátstvo kvôli takýmto hlúpostiam... To ti nedopraje, aby si bola šťastná???
presne nad tymto som rozmyslala..asi nechce ...ale zas som prisla aj na to ze nechce aby niekto mal nieco co uz mala ona..cize moze byt ze je sebecka..ja neviem...ale trapi ma tozuzkazuzka napísal:Podľa mňa to, že jej vtedy povedal, že už ju neľúbi musela byť asi dosť veľká rana, tvoja kamoška to stále nevie predýchať, resp. teraz, keď si s ním začínaš ty, tak sa jej to vrátilo a má pocit, že si ju podrazila a zradila ešte aj ty. Je to síce pochopiteľné, ale keď sa to stalo ešte keď ste boli v podstate deti, tak už by sa podľa mňa nemala prečo hnevať.![]()
-
midnight_man
Guru
all
Stale sa tu ukazuje ze zeny nevedia co chcu!!!!!!!!!!!! sakra! 
-
midnight_man
Guru
all
asi tak ze proste nevedia,, raz chcu jedno a potom to druhe,,ked nieco zacnu stracat tak im dojde ze to chcu naspat je milion takychto prikladov,, sama si tu jeden uviedla... tvarila sa ze jej to je jedno ze svojho byvaleho ma na haku a vidis..vobec to to tak nebolo,,Zeny su zlozite stvorenia ktore nikdy nikdo nepochopi; preto netreba hladat logiku v ich spravani5-ula napísal:ako si to myslel..vysvetli
-
Vigor
King
Tak toto je...nechapem ako moze toto brat sposobom, "ja to sice nechcem, ale Tebe to nedoprajem". Ale suhlasim s tym co tu niekto pisal, zrejme to s nou vtedy skoncil on a jej sa to asi dotklo a teraz ma pred sebou situaciu, ze ten kto nechcel ju chce zrazu Teba. Mi to pripada ako zneska verzia muzskeho ega
. Je to dost sebecke a aj ked si pisala, ze ste dobre kamaratky a vela ste toho prezili tak naozaj si nemyslim, ze by si sa mala k tomu nejako vracat ci sa snazit to riesit, ved aj tak by si v buducnosti mala na mysli, ze toto mi dokazala spravit. Na kamaratov sa ma clovek spolahnut, maju mu byt opora ked sa mu nedari, napr. aj vo vztahoch. A to uz ona pre Teba asi nebude. Kasli nato a bud stastna so svojim chalanom.
vies ale ide o to ze ja som tu pre nu bola ked jej bolo zle..len ona akosi..no neviemô....praitel mi je teraz kamaratkou kamaratom a aj priatelom...mam to 3v jednom...Vigor napísal:Tak toto je...nechapem ako moze toto brat sposobom, "ja to sice nechcem, ale Tebe to nedoprajem". Ale suhlasim s tym co tu niekto pisal, zrejme to s nou vtedy skoncil on a jej sa to asi dotklo a teraz ma pred sebou situaciu, ze ten kto nechcel ju chce zrazu Teba. Mi to pripada ako zneska verzia muzskeho ega. Je to dost sebecke a aj ked si pisala, ze ste dobre kamaratky a vela ste toho prezili tak naozaj si nemyslim, ze by si sa mala k tomu nejako vracat ci sa snazit to riesit, ved aj tak by si v buducnosti mala na mysli, ze toto mi dokazala spravit. Na kamaratov sa ma clovek spolahnut, maju mu byt opora ked sa mu nedari, napr. aj vo vztahoch. A to uz ona pre Teba asi nebude. Kasli nato a bud stastna so svojim chalanom.