Nieco na zamyslenie...
-
miro.fisman
Medium Expert
-
alcatraz16
Medium Expert
-
miro.fisman
Medium Expert
-
miro.fisman
Medium Expert
-
M4rko_PolO
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
miro.fisman
Medium Expert
Práve o tom som hovoril, keď tu bolo video na ghost ridera..
je dobré, že sa sem postujú aj takéto príspevky, aby sa ľudia naozaj zamysleli, ale nie len nad tým, ale aj nad inými vecami. Ale vo väčšine prípadov, človek vypne comp a vráti sa do svojho uponáhľaného života, kde má dosť vlastných problémov.
Ja nie

//k tomu príbehu ...
je dobré, že sa sem postujú aj takéto príspevky, aby sa ľudia naozaj zamysleli, ale nie len nad tým, ale aj nad inými vecami. Ale vo väčšine prípadov, človek vypne comp a vráti sa do svojho uponáhľaného života, kde má dosť vlastných problémov.
Ja nie
//k tomu príbehu ...
-
P3Bo
Guru wannabe
Myslim ze su dva typy silnych povach niekto ako ona kto chce zit ale nezda sa mi zeby bol samovrah slaboch pretoze ak sa niekto rozhodne ze sa zabije a je plne pri zmysloch tak sa rozhoduje ci zahodi vsetko co zazil vsetko co mu zostalo na tomto svete takze nexem povedat zeby som si myslel ze samovrah je slaboch slaboch je ten kto sedi na mieste a nic nerobi . A ona je typ ktrory chce zit. Lenze aky ten zivot bude nikto nevie.spesko napísal:tiez tak dajak... ale tak je to urcite silna povaha ked este nemala slucku okolo krku...
-
susenejablko
Light Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
hehefruxo napísal:...
ako vidíš aj ja som mal námietky , ale uvedomil som si , že tu ani tak nejde o to dievča , ako ide o poučenie , prečo nepiť keď sadáte za volantschw33k napísal:Dievca aspon zije (ako tak )... btw nejako rychlo sa zabudlo na mladeho nadejneho hokeistu Štefana Blaha
Ani tému tu nejaku nevidim ...