cena nie je vsetko. pri beznej spotrebe ludi na telefon 400sk mesacne usetris 10 percent povedzme, kedze najviac ludi bude stale v TMO a OR. Stoji to za zmenu cisla, stratu istotu dokonale fungujucej sluzby a pod? To je otazka, co si musis polozit.pishta napísal:Mne islo skor ci to zasadne pohne cenami
O2 zacina
jj.. tiež by som počkal do júna.. už tých pár mesiacov človek vydrží.. a predpokladám, že Orange s T-Mobilom sa nebudú len tak prizerať novým paušálnym programom od O2 a pripravia tiež dosť zaujímavú ponuku.. 
Mne končí paušál niekedy v decembri, ale je veľká pravdepodobnosť, že keď ešte raz (3. krát) vyreklamujem akciový mobil, že mi údajne stornujú viazanosť, takže by som mohol ísť het aj skorej.
Mne končí paušál niekedy v decembri, ale je veľká pravdepodobnosť, že keď ešte raz (3. krát) vyreklamujem akciový mobil, že mi údajne stornujú viazanosť, takže by som mohol ísť het aj skorej.
http://www.mobilmania.sk/Bleskovky/AR.asp?ARI=7603
"Ceny mobilov sme sa nedozvedeli. Oproti bežnému predaju sú ale údajne o 5 - 23% nižšie, jedine Nokia 2610 je vraj naopak drahšia."
uzasne teda:)
"Ceny mobilov sme sa nedozvedeli. Oproti bežnému predaju sú ale údajne o 5 - 23% nižšie, jedine Nokia 2610 je vraj naopak drahšia."
Orange ma v ponuke w810. Ked ho budu mat este v maji, tak ho berem, ale ak ho bude mat iny operator, tak idem za nim. Samozrejme, ze ak bude lepsi za taku istu cenu, tak vezmem ten. Som zvedavy s cim vybehne O2. ked nasadi dobre a lacne mobily, tak si prilaka ludi.
Inak som tam uz davno registrovany.
Inak som tam uz davno registrovany.
-
JurijRubanov
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
dobijacie kupony
Neviete prosim vas, kde sa budu dat kupit dobijacie kupony? bude to klasicky v stanku ako aj u konkurencie, alebo sa budu musiet niekde objednavat?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ide o to ze tie spominane dotovane telefony su urcene pre kreditne karty, ked si kupujes mobil s easy kartou tak ti ho tiez nedaju za korunu ale za plnu sumu. preto ich aj tak malo(relativne).enter00 napísal:http://www.mobilmania.sk/Bleskovky/AR.asp?ARI=7603
hej, mne dosla dnes. ale sranda najvacsia ze na oballke bolo dobre meno+adresa, ale na fakture co dosla som sa premenoval na Olgu, a v liste co tiez prilozili som tiez Olgabrm napísal:Už niekomu došla simka v rámci akcie O2 Jednotka?Mne včera došiel papier z pošty, že si mám vyzdvihnúť 2 dobierky po 50 Sk.. tak snáď to bude toto.
Len akosi nebudem tento týždeň stíhať poštu..
-
audiotrack
VIP
a skúšal brat aj tvoju kartu?jackb napísal:mam O2 SIMku,ale v mojej N7200 mi nic nenabehne... bratovi vsak jeho nabehla na N3310, N6020 a aj na N6230 a vsade mu ju natiahne len nema signal... neviete kde moze byt problem u N7200? urcite nieje bloknuta,lebo nikdy nebola na pausal a normalne pracuje s easy aj ked bola kupena u orangeu...