Patch je dobry len ma zopar bugov.Ale je to 1.0 takze to snad tvorcovia fixnu.Odporucam nainstalovat ten patch a potom si tam prihodit 14 in 1 scoreboard (ovela krajsia TV grafika ).
Silmer napísal:no..chcem si stiahnut pes6 , to si mam stiahnut aj hru aj ten 2 gigovy patch? alebo?
pomozte mi..
aj hru aj patch
// asi som zle pochopil podla toho co pisal sajmon...
takze takto... ak ti ide o ten patch... tak k nemu potrebujes aj normalny PES6.. cize si musis stiahnut aj Patch aj Hru...
ak ti ide cisto len o hru tak staci ked stiahnes len hru...
Riecko2 napísal:takze oplati sa stahovat ten patch????
ja som ho stiahol,spojazdnil a som spokojny.Sice som mal problemy s komentarom ktory nesie,ale ak by si mal podobny problem upnem svoj OF (optionFile).
pri spusteni zapasu ma to vyhodi pls dal by my dakto daku radu alebo daky manual som lama viem proste pls manual na instalaciu ma to dost sere vsetko nacita spustim zapas nacita a hodi ma do windowsu pls!!!!!
Riecko2 napísal:pri spusteni zapasu ma to vyhodi pls dal by my dakto daku radu alebo daky manual som lama viem proste pls manual na instalaciu ma to dost sere vsetko nacita spustim zapas nacita a hodi ma do windowsu pls!!!!!
a aku chybu napise ??
ci ziadnu len ta to kickne ??
aj mne to robilo, kym som mal kitserver zle spraveny.... potom som ho dal tam kde patri, cize do zlozky kde je hra nainstalvoana, nainstaloval a uz ma hra nevyhadzovala
B3rET napísal:aj mne to robilo, kym som mal kitserver zle spraveny.... potom som ho dal tam kde patri, cize do zlozky kde je hra nainstalvoana, nainstaloval a uz ma hra nevyhadzovala