Steroidy

O športe...
Behemoth
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

MurphY napísal:hehe ty si cisty trapko ze u nas na dedine nemaju penize jaj ty zebrak sa pozri odkial si ty z pezinka omg.. ty ma ides o necom poucat.. jasne len ty nechapes pojem natural inac v pohode.. mne tie peniaze problem nerobia by som si mohol dovolit aj kupit oxandrolon,clomid atd.. len nemam o to zaujem.. radsej ostanem na tych mojich "trapnych" gainerov proteinov creatine.. trapne nejsu pre mna ale pre teba.. ako ty ich k zivotu nepotrebujes ? no cudujem sa.. inak aj tak pochybujem ze ty na tom ficis.. skorej by som povedal ze ficis na indulone a na koldrexe a na penicilene nemal by si to tak miesat bude to mat fakt vedlajsie ucinky a potom ti to v hlave ostane..

// 2 dni basa za urazanie uzivatela Toxikoman (pravidlo 6) + nauc sa citovat prispevky (vid. rubrika INFO). Tomasito
kľud ... pomysli si svoje a máš to ... hoci už máš basu ale nevadí ... ale mal si pravdu
mirec18
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mirec18 »

hosi naco sa hadate.. kto chce nech bere a akym stylom to je jeho vec... ja som fical 4 tyzdne na naposime a potom som k tomu pridal na mesiac nandrlone a pribral som za 2 mesiace skoro 11kg... po ich vysadeni som nasadil clomid a stratil som asi len 2 kg... :) takze aj tak sa mi to oplatilo...a neskocim na ziadne keci ze je to nejak strasne skodlive... je! len pri dlhodobom uzivani pri vysokych davkach.. !! ale po niekolko tyzdenom cykle sa z nikoho kopa sraciek nestane....
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nakoniec :-))

Príspevok od používateľa agy »

mirec18 napísal:hosi naco sa hadate.. kto chce nech bere a akym stylom to je jeho vec... ja som fical 4 tyzdne na naposime a potom som k tomu pridal na mesiac nandrlone a pribral som za 2 mesiace skoro 11kg... po ich vysadeni som nasadil clomid a stratil som asi len 2 kg... :) takze aj tak sa mi to oplatilo...a neskocim na ziadne keci ze je to nejak strasne skodlive... je! len pri dlhodobom uzivani pri vysokych davkach.. !! ale po niekolko tyzdenom cykle sa z nikoho kopa sraciek nestane....
Mas pravdu je to kazdeho vec, kopu sraciek asi za kratku dobu nie :) :) ..
ale uskodi / neuskodi << dost relativne, zalezi od odolnosti a fyzickych predpokladov a druhu steroidov... niekomu uskodia viac niekomu menej, niekomu pomozu ... teda 125-rocnym dochodcom co nevladzu ani otvorit oci.. ale mladym a zdravim ludom urcite iba uskodia :!: :!: . ... radsej si daj
bryndzove halusky, 1l zinncice a budes mat svaly ako janosik :D :D
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

mirec18 napísal:hosi naco sa hadate.. kto chce nech bere a akym stylom to je jeho vec... ja som fical 4 tyzdne na naposime a potom som k tomu pridal na mesiac nandrlone a pribral som za 2 mesiace skoro 11kg... po ich vysadeni som nasadil clomid a stratil som asi len 2 kg... :) takze aj tak sa mi to oplatilo...a neskocim na ziadne keci ze je to nejak strasne skodlive... je! len pri dlhodobom uzivani pri vysokych davkach.. !! ale po niekolko tyzdenom cykle sa z nikoho kopa sraciek nestane....
naposim a deka su naj kombinacia pre zaciatocnikov....pribral si 11kg ale teraz mozes cvicit kolko chces pojde ti to dost pomaly..tomu wer :)

moj nazor na AS je stale aj tak pozitivny...
patko16
Novice
Novice

Príspevok od používateľa patko16 »

neviete niekto co stoji anapolon cobra? take zelene tabletky??? :D
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

patko16 napísal:neviete niekto co stoji anapolon cobra? take zelene tabletky??? :D
okolo dvojky.. 2000 ,-
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

cobra ? :) ...nepoznam to...ale asi myslis bud klasicky anapolon 75 co sa vyraba v Turecku a ta stoji tabletka priblizne 50sk. Alebo ten zeleny co sa vyraba tusim v thajsku pod nazvom androlic tab...ale kvalita je o nieco mensia..cena ta ista tusim ...este jeden je hemogenin co vyrabaju brazilci ten je celkom kvalitny cena je 40sk za tab. najmenej sa falsuje. Vsetky oxymethlony maju tu istu koncentraciu 50mg. Je to kurna silny steroid. Hemo som mal doma viac krat , co chceli tipci aby som im zohnal ale abolutna kktina, neber to doebes sa strasne moc. To uz dake ihly radsej :idea:
Prílohy
22.jpg
22.jpg (47.05 KiB) 6121 zobrazení
11.jpg
11.jpg (41.07 KiB) 6121 zobrazení
patko16
Novice
Novice

Toxikoman napísal:cobra ? :) ...nepoznam to...ale asi myslis bud klasicky anapolon 75 co sa vyraba v Turecku a ta stoji tabletka priblizne 50sk. Alebo ten zeleny co sa vyraba tusim v thajsku pod nazvom androlic tab...ale kvalita je o nieco mensia..cena ta ista tusim ...este jeden je hemogenin co vyrabaju brazilci ten je celkom kvalitny cena je 40sk za tab. najmenej sa falsuje. Vsetky oxymethlony maju tu istu koncentraciu 50mg. Je to kurna silny steroid. Hemo som mal doma viac krat , co chceli tipci aby som im zohnal ale abolutna kktina, neber to doebes sa strasne moc. To uz dake ihly radsej :idea:
ja to neberem,ale vraj to stoji 80 sk je tam taky had sipom prestreleny,a ake ihli radsej?potreboval by som nieco na shudnutie z brucha a zaroven na narast sili a ruk a hrude a chrbata :(
patko16
Novice
Novice

MurphY napísal:okolo dvojky.. 2000 ,-
kolko kus?
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

steroidy nikdy. jeden clovek bral steroidy. bol uplne stastny jaky je namakany a teraz je impotent. ma 19 rokov. chlapec si to dodzigal. odhovaram od toho kazdeho. a ked je to fest debil tak mu nepoviem ani slovo :D
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

podla toho ake steroidy uzivate poznam chalana ktory chcel rychlo nabrat svalovinu a tak si kupil nejake steroidy ktore mu dali svalstvo za par dni ale potom ich prestal uzivat a vypadal horsie ako predtym :?
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

METHANDROSTENDION / METANDIENON / METHANDROSTENOLON

Jeden z najznámejších a najúčinnejších AS, známy pod komerčným názvom Dianabol, Nerabol, Danabol, Stenolon, Metabolina. Ide o "novodobý" orálny steroid s mohutným vplyvom na proteosyntézu a celkovú premenu bielkovín. Endokrinnou účinosťou sa jedná o stredný androgén, slabý gestagén, slabý antiestrogén, silný antigonadotrofín (10 denná aplikácia 20 mg Dianabolu zredukuje prirodzenú hladinu tetosterónu o 30-40%, taktiež dochádza k pozastaveniu vylučovania FSH a LH hypofýzou). Je pomerne silno toxický pre pečeň (viac než Oxymetholon). Je silným blokátorom kortizolu. Už dávka cca 1,5 mg vyvoláva anabolizáciu. Je vhodný pre použitie najmä v prvej polovici cyklu. Dianabol, ako jeden z mála AS, podporuje usadzovanie vápnika v kostiach. Štandartne je hodnotený ako veľmi spoľahlivý prostriedok na rozvoj objemu i sily. Skracuje reakčnú dobu, preto je vítaný pri bojových a rýchlostných športoch. Na základe silnej kumulácií vody Dianabol rýchlo zvyšuje telesnú hmotnosť. Možno očakávať zvýšenie krvného tlaku a tepovej frekvencie. U citlivých jedincov spôsobuje gynekomastiu alebo negatívne ovplyvňuje kondíciu. U žien sa pri dlhotrvajúcom podávaní (5 mg/deň po dobu dlhšiu ako 3 týždne) vyskytujú virilizačné príznaky, tiež sa prejavujú jeho slabé anticyklické účinky. Ľahko aromatizuje a môže spôsobiť gynekomastiu. Vyvoláva výrazné akné po celom tele. Časť účinnej látky v organizme konvertuje na DHT (dihydrotestosterón), čím podporuje nadmerné vypadávanie vlasov. Pri vysokých dávkach 50+ mg/deň možno pozorovať agresívnejšie chovanie. Z dôvodu masového zneužitia ako dopingu, od jeho výroby niektoré firmy upustili. Z bývalých štátov ZSSR prichádza veľké množstvo podvrhov, takže opatrne.

co hovorite na tento typ steroidu ??? kamarati ho chcu uzivat a maju 15 rokov..co vy nato ??
Sila: *****
Veľkosť: *****
Ved. účinky: *****
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

co ti sibe 15rocny chlapci ? :lol: ...radsej nech si daju zmrzlinu...
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Hm
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ale sak kludne zacni - zer to, pichaj si, pchaj si cipky do zadku pre mna za mna.. sice budes hora svalov, ale tvoje deti sa ti isto "podakuju"
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

SpermoS - co si blazon...ale vies co je to 15 rokov ? ...sak to ste neuraz sa ale decka...brat anabolika v takom mladom veku ? a este k tomu jeden z najsilnejsich steroidov, najviac poskodzujucich telo ...to neni pre vas...dokonca ani creatin neni pre 15 rocnych este dobry...Kazdopadne je to tvoje rozhodnutie, ale na ''nafukovanie'' mate este cas . Teda ked mas aj ty 15 rokov -neviem ...
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Toxikoman napísal:SpermoS - co si blazon...ale vies co je to 15 rokov ? ...sak to ste neuraz sa ale decka...brat anabolika v takom mladom veku ? a este k tomu jeden z najsilnejsich steroidov, najviac poskodzujucich telo ...to neni pre vas...dokonca ani creatin neni pre 15 rocnych este dobry...Kazdopadne je to tvoje rozhodnutie, ale na ''nafukovanie'' mate este cas . Teda ked mas aj ty 15 rokov -neviem ...
to som potreboval pocut :wink: vedel som ze steroidy su najsilnejsie ale zasa najviac poskodzuju telo a pod. , ano mam 15 a preto nad tym vaham ci ist alebo neist do toho.... radsej si kupim glukozu...alebo radsej nic a budem jest ako o zivot...(ovsene vlocky,tvaroh proste bielkoviny :P)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

minule bol na prime taky dokument celkovo zaoberajuci sa touto temou.. videl to tiez niekto ? :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Toxikoman napísal:co ti sibe 15rocny chlapci ? :lol: ...radsej nech si daju zmrzlinu...
pecen bude mat naisto tak doje*** jak keby je 100 rocnym alkoholikom..
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

MurphY napísal:pecen bude mat naisto tak doje*** jak keby je 100 rocnym alkoholikom..
ty vies , ty si vsade bol, vsetko si skusil
Napísať odpoveď